xouanita Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 θελω να αγορασω ενα μηχανακι 125cc εως 1600ευρω max με απαραιτητη προυποθεση τον συμπλεκτη για να μαθω να τον χειριζομαι..προτιμω να ειναι υδροψικτο injection για οικονομια και εμφανισημο (γιαυτο και δεν κοιταω καν το cbf125) και γιαυτο πριν απο λιγο καιρο ειχα καταληξει στο wr125 αλλα το προβλημα ειναι πως δεν εχει αγγελιες στο car και καινουριο δεν με περνει να το αγορασω.. εχω δει επισης(cbr125, r125, sym wolf 125) αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο και απελπιζομαι πως δεν υπαρχει αλλο μηχανακι που να πληρει τις προυποθεσεις μου.. παρακαλω πειτε μου αν εχετε κατι να μου προτινετε και πια πιστευετε ειναι η καλυτερη πιθανη μου λυση.. ευχαριστω για τον χρονο σας
petaw-se-oneiro Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Το υδρόψυκτο γιατί σε προβληματίζει; Πάρε ένα φθηνό cbr, έτσι και αλλιώς ότι και να πάρεις 2 χρόνια θα το κρατήσεις. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Πρεπει να συμβιβασεις τις απαιτησεις σου με τα λεφτα που εχεις διαθεσιμα. Αν προκειται για κατι που θα κρατησεις παραπανω απο 2 χρονια οπως ειπε ο φιλος απο πανω επενδυσε περισσοτερα χρηματα. Αλλιως δεν θα σε πειραξει η αεροψυξη. το cbf το εκαναν φετος ασχημο οντως, αλλα εχει ολα τα αλλα. Το wolf εχει καποια θεματα αξιοπιστιας και δεν στριβει τοσο καλα απο οσο το ειχα ψαξει. Cbr δεν θα επαιρνα, τζαμπα μαγκας μηχανακι που λεμε, ποσο μαλλον r125 που δεν θα το βρεις και τοσα λεφτα.. Το καλυτερο μηχανακι της κατηγοριας ειναι χωρις αμφιβολια το duke αλλα θες αλλο ενα χιλιαρικο minimum 1
xouanita Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 αρα τι θα προτεινατε με αυτα τα λεφτα; σκοπευω σιγουρα να το κρατησω μεχρι να βγαλω το επομενο διπλωμα. Ειμαι 18
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 αρα τι θα προτεινατε με αυτα τα λεφτα; σκοπευω σιγουρα να το κρατησω μεχρι να βγαλω το επομενο διπλωμα. Ειμαι 18παπι με συμπλεκτη.Honda,Yamaha,Suzuki,μετα πας σε Modenas/Kymco που ειναι τιμια για τα λεφτα του.Ο πατερας μου εχει Kymco σκουτερ 150αρι και ειναι αψογο. 1
xouanita Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 παπι με συμπλεκτη.Honda,Yamaha,Suzuki,μετα πας σε Modenas/Kymco που ειναι τιμια για τα λεφτα του.Ο πατερας μου εχει Kymco σκουτερ 150αρι και ειναι αψογο. το σκεφτηκα αλλα παπι δεν με τρελενει σαν εμφανιση, αν και μπορει να ειναι η μονη λυση υπαρχει περιπτωση να μπορω να βρω το wr125 εκτος car?? π.χ σε καμια αντιπροσωπια της yamaha?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα