panoramixer Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 καλησπέρα 2 χρονιά τώρα έχω στήσει ενα air540 με custom υδρόψυξη παρόμοια σαν και αυτη (http://rebrn.com/re/my-battlestation-rig-620723/ ).πρόσφατα άλλαξα κάρτα γραφικών και αποφάσισα να μην πάω σε gpu block αλλά να πάρω κάρτα υδρόψυκτη με δικό της ψυγείο όπως και έκανα. μετα τις γιορτές θα ξεκινήσω το στήσιμο .έξαλλου δεν παίζω games οπότε θέλω να δώσω πλέον όλη την ψύξη στον επεξεργαστή μου.το θέμα είναι το ψυγείο της κάρτας θα μπει στην πίσω πλευρά οπου είναι και η εξαγωγή αέρα ,το ερώτημα μου ειναι κατα πόσο θα μπορούσα να έχω καλύτερη απόδοση στο σύστημα μου γιατι αν βάλω το ψυγείο στην εξαγωγή του αέρα πως θα βγαίνει ο ζεστός αέρας απο το case γιατι λογικά θα πηγαίνει στο ψυγείο της gpu και μπορεί να μου ανεβάζει θερμοκρασίες .και κατι επίσης. χαλαει το ψυγείο αν το βάψω με σπρέι ?εχει μερικά σημαδάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Βάλε τους ανεμιστήρες του πάνω ψυγείου σε διάταξη pull. Πάντως δεν νομίζω ότι έχει νόημα να έχεις 2 ψυγεία για την cpu μόνο. Δεν πρόκειται να δείς και καμία διαφορά αν είχες 1 ψυγείο. Για βάψιμο δεν έχω πολυασχοληθεί αλλά προφανώς θα βάψεις το εξωτερικό περίβλημα όχι τα fins απο χαλκό έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Το ψυγείο θα το βάψεις μόνο εξωτερικά. Τα γίνει θα τα καλύψεις με χαρτοταινια και θα ξύσεις με λεπτό γυαλοχαρτο το εξωτερικό του και θα το περάσεις ένα-δυο χέρια ασταρι. Αν δεν θες ασταρι (εξοικονόμηση χρημάτων) περνά το 2-3 χέρια απαλά ακρυλικό σπρέι σε χρώμα της επιλογής σου. Απλά πρόσεξε το σπρέι σου να είναι καλό γιατί πολλά πετάνε όπως νανε το χρώμα ή φτύνουν σταγονίδια τα οποία άντε να τα βγάλεις μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramixer Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Βάλε τους ανεμιστήρες του πάνω ψυγείου σε διάταξη pull. Πάντως δεν νομίζω ότι έχει νόημα να έχεις 2 ψυγεία για την cpu μόνο. Δεν πρόκειται να δείς και καμία διαφορά αν είχες 1 ψυγείο. Για βάψιμο δεν έχω πολυασχοληθεί αλλά προφανώς θα βάψεις το εξωτερικό περίβλημα όχι τα fins απο χαλκό έτσι? κάπως ετσι το σκέφτηκα κ εγώ . πάντα μπερδεύω τη θέση ανεμιστήρων ομως. δηλαδή στο κάθετο ψυγείο ας πούμε του έχω εξωτερικά να σπρώχνουν αέρα απο έξω μεσα στο ψυγείο και για το επάνω ψυγείο τους είχα στην κάτω θέση οπου έσπρωχναν τον αέρα απο μέσα του case προς τα έξω.αν βάλω το ψυγείο της κάρτας στο πίσω μέρος του case και το πάνω ψυγείο το κάνω διάταξη pull ο θερμός αερας πως θα φεύγει?όσο για το δεύτερο ψυγείο υπήρχε απο πριν που είχα και block για gpu απλά θα το βάλω παλι για ομορφιά και γιατί δε μου κάθεται καλά στο μάτι .μ αρέσει το case να είναι γεμάτο. και για το χρώμα μη φανταστείτε. μια ψεκασια θέλω να κάνω αλλά στο μέσα μέρος του ψυγείου ακριβός στο πίσω μέρος των fan γιατί καφετιζει λίγο και φαίνεται λόγο φωτισμού led.απλά ρώτησα γιατί δεν ξερω αν το σπρέι (ακριλικο ματ) θα προκαλέσει κάποια βλάβη στο μέταλλο ανεβάζω μια foto για να δείτε πως ήταν πριν. κάπως έτσι θα στηθεί πάλι αλλά με ένα ακόμα ψυγείο στο πίσω μέρος που είναι αυτό που έχει η gpu εξαρχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα