Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλε φίλος χθες από Γερμανία (tinydeal) το Le max 2 x829 οπότε θα το δουλέψω λίγο και αν δεν με βολεύει δεν παραγγέλνω τίποτα. Θα ενημερώσω με τα σχετικά.

Δημοσ.

Αν σε βολεύει σε μεγεθος οθόνης εννοείς; Η γενικά;

Άλλο 6,44" και άλλο 5,7" έχει διαφορά ....
Δημοσ.

Καλά αυτό εννοείται

Είναι και μεγάλη η διαφορά σε τέτοιες ιντσες.

Πάντως λίγα άτομα αντέχουν την 6.44" γιατί όπως και να το κάνεις είναι θηρίο το κινητό, κοντεύει να το πεις τάμπλετ.

Μέχρι 5.5" το λες οκ ώστε να κάνεις άνετα την δουλειά σου και να το μεταφέρεις σχετικά άνετα.

Δημοσ.

Καλά αυτό εννοείται

Είναι και μεγάλη η διαφορά σε τέτοιες ιντσες.

Πάντως λίγα άτομα αντέχουν την 6.44" γιατί όπως και να το κάνεις είναι θηρίο το κινητό, κοντεύει να το πεις τάμπλετ.

Μέχρι 5.5" το λες οκ ώστε να κάνεις άνετα την δουλειά σου και να το μεταφέρεις σχετικά άνετα.

Σαν οθονη οι 6,44 ιντσες με βολευουν ανετοτατα. Τα χερια μου δεν ειναι και μικρα οποτε ταιριαζουν με το κινητο. Το θεμα ειναι οι τσεπες, οι βασεις, και τα θεματακια που εχει. Κατα τα αλλα ειναι θηριο, σφαιρα, μπαταρία απιστευτη και τα 32γιγα με καλυπτουν επαρκως.

Ρωτω: αν του βαλω twrp και του περασω αλλη rom παιζει να ειναι καλυτερο σε αυτα που ζηταω? Δηλαδη πιο δυνατος ηχος απο το 3,5αρι για τα ακουστικα, πιο δυνατο ακουστικο στις κλησεις.

Ψηνομαι να του περασω καμια ressurection ή οπως λεγεται τελος παντων. Αν εχετε καμια ιδεα πειτε την.

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να πας σε Νεξους 6,πολυ καλη καμερα,εχει το hdr+ το οποιο βγαζει φοβερες φωτογραφιες,εγω το εχω παρει απο τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας του και το εχω μεχρι σημερα,το μονο που μπορει να μου το αντικαταστησει ειναι το S8+

Στης αγγελιες παιζει απο 170-210 το 32gb

Δημοσ.

Που το θυμήθηκες το nexus 6;; :)

Αφού το δουλεύω ακόμα,είναι στοκ android,δεν νιώθει κόλλημα και η κάμερα με το hdr+ βγάζει πάρα πολύ καλές φώτο μέρα-νύχτα.

Εγώ εχω Νεξους 6 και Mi max,2 συσκευές που της γουστάρω γιατί με έχουν καλύψει στα πάντα.

Βέβαια η αλήθεια ότι εχω χέρια σαν κουπιά και δεν εχω πρόβλημα μεγέθους,φαντάσου το mi max το δουλεύω με ένα χέρι χωρίς θέματα. 

Δημοσ.

Αφού το δουλεύω ακόμα,είναι στοκ android,δεν νιώθει κόλλημα και η κάμερα με το hdr+ βγάζει πάρα πολύ καλές φώτο μέρα-νύχτα.

Εγώ εχω Νεξους 6 και Mi max,2 συσκευές που της γουστάρω γιατί με έχουν καλύψει στα πάντα.

Βέβαια η αλήθεια ότι εχω χέρια σαν κουπιά και δεν εχω πρόβλημα μεγέθους,φαντάσου το mi max το δουλεύω με ένα χέρι χωρίς θέματα.

Βρε και γω με ένα χέρι το έχω. Ερε ας μην είχε ψοφήσει το G3 και θα ήμουν άρχοντας
Δημοσ.

Βρε και γω με ένα χέρι το έχω. Ερε ας μην είχε ψοφήσει το G3 και θα ήμουν άρχοντας

G3,πολύ γαμάτο τηλεφωνακι,το είχα και εγώ,το έδωσα μετά από κάνα 2 μηνο,ο λόγος,τα χέρια μου,λόγο ότι έχει onscreen τα navigation,δεν με άφηνε πολύ χώρο να δουλεύω στην οθόνη, παρόλο που του έβαλα και aosp rom,πάλι τίποτα.

Ο αδερφός του το έχει ακόμα και δεν το δίνει εύκολα.

Δημοσ.

G3,πολύ γαμάτο τηλεφωνακι,το είχα και εγώ,το έδωσα μετά από κάνα 2 μηνο,ο λόγος,τα χέρια μου,λόγο ότι έχει onscreen τα navigation,δεν με άφηνε πολύ χώρο να δουλεύω στην οθόνη, παρόλο που του έβαλα και aosp rom,πάλι τίποτα.

Ο αδερφός του το έχει ακόμα και δεν το δίνει εύκολα.

Φορούσε άλλη ROM από την πρώτη βδομάδα όταν το πρωτοπηρα. ;) Η κάμερα του ήταν ο μόνος λόγος που το κρατούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...