Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς να πω Καλή Ανάσταση και να μπω κατευθείαν στο ψητό.

Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Xiaomi Mi Max white 3/32 το οποίο το πήρα πριν 3 μήνες από εξωτερικό. Μπαταριαρα, οθοναρα και πύραυλος σε ότι θέλω. Με έχουν απογοητεύσει όμως κάποια πράγματα που μου λείπουν από το προηγούμενο μου lg g3. Αυτά είναι η κάμερα, ο ήχος από τα ακουστικά, το ακουστικό και το ηχείο της συσκευής. Από τα ακουστικά δεν είναι τόσο ποιοτικός και τα άλλα δύο είναι αρκετά αδύναμα, με εξαίρεση το ακουστικό που όμως είναι καθαρότατο, αλλά αδύναμο.

Απ'την άλλη λόγω του μεγέθους του δεν βολεύει πάντα, όπως σε τσέπες από τζιν, παντελόνια κτλ, αλλά και σε βάσεις για το αυτοκίνητο, ποδήλατο κτλ (δεν έχω βρει ακόμα βάση καλή να το κρατάει). Επίσης με έχει απογοητεύσει πολύ η κάμερα, ούτε καλές φωτογραφίες ούτε καλό βίντεο.

Γι'αυτό τώρα, σκέφτομαι είτε να το δώσω είτε να το ανταλλάξω με κάποιο 5,5ιντσες και μεγαλύτερο ώστε να ικανοποιήσω τις ανάγκες μου χωρίς όμως να κάνω υποβάθμιση.

Αν το δώσω, ποια είναι μία καλή τιμή γι'αυτό, και τι προτείνετε αν πάρω 170-180€ από το mi max , βάλω αλλά 60-70€ τι να παρω; Θέλω πολύ καλή καμερα για φωτογραφίες και βίντεο και καλή ποιότητα ήχου εξόδου από την συσκευή. Να κρατάει τουλάχιστον μέρα η μπαταρία του και αγορά απο αγγελία ή εξωτερικό. Ακούω προτάσεις, ελπίζω να μην κούρασα και ευχαριστω προκαταβολικά.

Διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Le Max Leeco 2 x829 4/64 που αυτήν την στιγμή από ισπανικό στοκ του Geekbuying.com έρχεται με 212€. Με βλέπω μάλλον για εκεί, αλλά περιμένω προτάσεις.

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
Δημοσ.

Απλά όπως έχουμε ξαναπεί το χ829 το παίρνεις αν δεν σε νοιάζει η 800αρα μπάντα

Αλλιώς παίρνεις το χ820 που είναι το ίδιο απλά έχει και αυτή την μπάντα ώστε να μην έχεις κανένα θέμα με 4g

Αυτό το κινητό όντως για τα 200κατι ευρώ του είναι άριστο σε όλα του.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σκεφτείς να το πάρεις θα πάρεις το Χ820 που εχει την μπαντα Β20(800)αλλά ...

Πρέπει οπωσδήποτε να του αλλάξεις rom για να έχεις καλύτερη μπαταρία και η κάμερα είναι ικανοποιητική ,όχι τίποτα ουαου.

Τη νύχτα έτσι και έτσι .

Έχει πολύ δυνατό φλας.

Στις αγγελίες από εδώ θα το βρεις σφραγισμένο στα 210€ περίπου.

Μία πολύ καλή προσφορά(229€)είναι αυτή εδώ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lg-nexus-5x-16gb

Δημοσ.

Πρέπει οπωσδήποτε να του αλλάξεις rom για να έχεις καλύτερη μπαταρία και η κάμερα είναι ικανοποιητική ,όχι τίποτα ουαου.

Τη νύχτα έτσι και έτσι .

Έχει πολύ δυνατό φλας.

Μία πολύ καλή προσφορά(229€)είναι αυτή εδώ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lg-nexus-5x-16gb

229€ για 16αρι νέξους 5Χ από εξωτερικό καλή προσφορά?

Δημοσ.

Τη νύχτα έτσι και έτσι .

Έχει πολύ δυνατό φλας.

Είπαμε δεν με ενδιαφέρει η b20 ούτως ή αλλιώς καινούριο 217€ βγαίνει. Για Nexus μπαα
Δημοσ.

229€ για 16αρι νέξους 5Χ από εξωτερικό καλή προσφορά?

Άμα στο Σκρουτζ το 16αρι έχει 285€....

Είπαμε δεν με ενδιαφέρει η b20 ούτως ή αλλιώς καινούριο 217€ βγαίνει. Για Nexus μπαα

Motorola x stely http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html
Δημοσ.

Άμα στο Σκρουτζ το 16αρι έχει 285€....

Motorola x stely http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html

Αν δεις το ιστορικό τιμών έχει παίξει και 214€ για ένα διάστημα το 5Χ ... απλά είναι ξεπερασμένη και προβληματική συσκευή που λογικά θα χει σταμάτησει η παραγωγή του γιαυτο και τέτοια τιμή σήμερα

Το x style με τον 808. Με τίποτα, το le max νομίζω είναι η τοπ επιλογή.

Δες και το axon 7 ακόμα και το mini θα ναι ότι πρέπει για σένα

Δημοσ.

Αν δεις το ιστορικό τιμών έχει παίξει και 214€ για ένα διάστημα το 5Χ ... απλά είναι ξεπερασμένη και προβληματική συσκευή που λογικά θα χει σταμάτησει η παραγωγή του γιαυτο και τέτοια τιμή σήμερα

Δες και το axon 7 ακόμα και το mini θα ναι ότι πρέπει για σένα

Το μεγάλο έχει 450+€ ενώ το μικρό ειναι λίγο μικρό για μένα. Εδώ δυσκολεύομαι σε 5,2 με τις χερουκλες μου.
Δημοσ.

στο πρώτο σου ποστ αναφέρεσαι για 5ίντσες και μεγαλύτερο ... τα 5.2" του μίνι είναι μέσα, γιαυτό και σ το πρωτινά

Δημοσ.

5,5 και μεγαλύτερο γραφω

Ουπς, τώρα το είδα, σορρυυυ

τότε χτυπά le max 2 με snap 820 στα 170€ από Κίνα δεν έχει αντίπαλο... μονό που διαβάζω πολλά προβλήματά soft + hard γενικά σε letv συσκευές ψαξτο

Δημοσ.

τότε χτυπά le max 2 με snap 820 στα 170€ από Κίνα δεν έχει αντίπαλο... μονό που διαβάζω πολλά προβλήματά soft + hard γενικά σε letv συσκευές ψαξτο

Θα αλλάξω ρομ δεν έχω θέμα. Από τελωνείο δεν έχουμε πρόβλημα; Από Ισπανία παίζει στα 217€
Δημοσ.

Θα αλλάξω ρομ δεν έχω θέμα. Από τελωνείο δεν έχουμε πρόβλημα; Από Ισπανία παίζει στα 217€

το τελωνείο είναι ένα πρόβλημά πάρε από Ισπανία κλτρα ...  η διάφορα είναι κοντά 50€ άλλα αν σου κάτσει θα πληρώσεις πιο πολλά στο τέλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...