Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Rogue ηταν η αγαπημενη μου ταινια μαζι με το Πενηντα πιο σκοτεινες αποχρωσεις του γκρι.... Got it ???

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι-ποιος είναι:

Jedi

Luke Skywalker

Ray

Ahch-To

Finn

Pod

Poe Dameron

X-Wings και TIE

Αλλά το μελαχρινό στην αρχή του τρέιλερ πάντως, το έδινα πόνο..

• Like 4
Δημοσ.

Οι ταινίες ότι είχαν να δώσουν στο σύμπαν του sw το έχουν δώσει. Τώρα βγενουν κάθε χρόνο μόνο για να κάνει απόσβεση στην επενδύση της η Disney

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι ταινίες ότι είχαν να δώσουν στο σύμπαν του sw το έχουν δώσει. Τώρα βγενουν κάθε χρόνο μόνο για να κάνει απόσβεση στην επενδύση της η Disney

Και να βγάλει και λεφτά, όχι μόνο απόσβεση... :P

Δημοσ.

Το star wars δεν είναι sci-fi, οπότε μάλλον δεν είσαι ο μόνος.

Το star wars δεν είναι sci-fi, οπότε μάλλον δεν είσαι ο μόνος.

Είπες να το παίξεις ψαγμένος....

Εκτός του ότι τα περισσότερα site που λένε για την ταινία την αναφέρουν σαν sci-fi, επειδή παίζει και πολύ debate για το τι τελικά είναι, οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι μείγμα sci-fi και fantasy.

Δημοσ.

Εκτός του ότι τα περισσότερα site που λένε για την ταινία την αναφέρουν σαν sci-fi, επειδή παίζει και πολύ debate για το τι τελικά είναι, οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι μείγμα sci-fi και fantasy.

Έλα μωρέ τι ψάχνετε; Στον πάτο των σκουπιδιών δεν έχουν σημασία οι ταμπέλες. :)

Δημοσ.

Σκουπίδι ο ένας αδιάφορο ο άλλος.. Ναι ναι και στο τέλος, στοίχημα , δεν θα υπάρχει ΆΝΘΡΩΠΟΣ εδώ μέσα που δεν θα το δει

Ρε κραζεις ; .. θαυμάζεις

:)

• Like 2
Δημοσ.

Σκουπίδι ο ένας αδιάφορο ο άλλος.. Ναι ναι και στο τέλος, στοίχημα , δεν θα υπάρχει ΆΝΘΡΩΠΟΣ εδώ μέσα που δεν θα το δει

Sure... Μετά βίας έχω δει 2, άλλα δεν μπορώ να πω ότι βγήκα αλώβητος.

• Like 1
Δημοσ.

Που ακριβώς υπάρχει το sci-fi στοιχείο όταν όλο το premise του Star Wars βασίζεται στο force; Αν το πάμε έτσι και το Harry Potter και ο "Ιησούς από την Ναζαρέτ" sci-fi είναι, λίγους reptilians να βάλεις δηλαδή και έτοιμο.

το lore στο SW είναι ατελείωτο....απλά έχουν επικεντρωθεί στην saga των Skywalkers.

Δεν πήρε τον πούλο το Expanded Universe από την Disney (non-canon); 

Σε μερικούς από εμάς δεν αρέσουν οι ταινίες με Disney Princesses πάντως. Το Rogue One ακόμα να το δω, αν και το έχω κατεβασμένο. :P

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε ,αλλα εγω στο τελος του Rogue One,στην υπερτατη σκηνη,ειχα ερεθιστει τοσο που νομιζα πως θα με πεταξουν εξω απο τον κινηματογραφο. :-p

• Like 1
Δημοσ.

Το Rogue One είναι το μόνο που αξίζει από τα καινούργια, γιατί "δένει" όμορφα μεταξύ τους τα επεισόδια 3 και 4 (που μεταξύ τους έχουν μεγάλο χρονικό gap), αλλά και λόγω του τιτανοτεράστιου Darth Vader που εμφανίζεται ξανά έστω και σε λίγες σκηνές. Το επεισόδιο 8 ήδη φαίνεται από το teaser, και όπως έγραψε και παραπάνω ο Killik, πως εξελίσσεται σε remake του επεισοδίου 5, ακριβώς όπως και το 7 ήταν στην ουσία remake του 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...