Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σας παρακαλώ, εξηγήστε μου λίγο. Έχω ξεμείνει με την 32αρα που αγόρασα το 2004 (1000+€) και ψήνομαι άγρια.

Δυστυχώς λόγω ωραρίων και παιδιών, η τηλεόραση ανοίγει μετά τις 21:00 για την καλύτερη τηλεοπτική χαζομάρα που μπορούμε να βρούμε.....

95% βλέπουμε τα free to air από nova. Αν αγοράσω μεγάλο μέγεθος θα βλέπω χειρότερα από ότι τώρα (πιξελιασμα)?

Είμαστε τόσο καταδικασμενοι? Και ειδήσεις να δω αν πιξελιαζει θα νευρίασω. Εσείς πως βλέπετε αξιοπρεπώς? Μόνο ταινίες βλέπετε bray+

Πλέον στην Digia τα κανάλια εκπέμπουν σε fullhd λένε. Δεν είναι και άσχημα. Σε σχέση με πριν SD έχει μεγάλη διαφορά.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε παραπανω hz ειναι, φυσικα ουτε hdr, ουτε καν πραγματικη 4κ αυτη...

Και γιατι λεει πως ειναι! ...Τελικα πως καταλαβαινουμε αν ειναι η οχι;

Δημοσ.

Για λογους μαρκετινγκ!

Διαβαζοντας στην ενοτητα " τηλεορασεις" ;)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ψαχνεις (googlαρεις) πληροφοριες για το πανελ του μοντελου. Αν δεις RBG ειναι οκ, 4Κ πραγματικο, αν δεις RGBW δεν ειναι. Εδω εισαι http://www.displayspecifications.com/en

Να μεινουμε ομως στο θεμα που ειναι μια 1080p.

• Like 1
Δημοσ.

Ματριξ

ποια ειναι η γνωμη σου ??

εγω τη θελω μονο για δορυφορικη θεαση HD ,κυριως ποδοσφαιρο και Motorsports

αξιζει??

• Moderators
Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι οτι για την εποχη δεν αξιζει αν εχεις καποιες "βασικες" εστω απαιτησεις. Για κανεναν "παππου-γιαγια" ομως θα ειναι ΟΚ, αυτη ειναι η γνωμη μου. Τυπικα ειναι (edit ηταν - βλεπω στο ποστ #22 οτι ανεβασε, το βαζω και στον τιτλο) προσφορα αφου και εξω παιζει ακριβοτερα, απο 389€ ευρω τωρα η χαμηλοτερη, 365€ πριν μια βδομαδα, αλλα ειναι φτηνο μοντελο ολη η σειρα και με λιγα ευρω παραπανω πας σε 4Κ με smart δορυφορικο δεκτη 4Κ H.265 κλπ.

Δορυφορικο δεκτη ΔΕΝ εχει καθολου αυτη.

post-83099-0-88590200-1493014549_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάντως πέραν όλων των άλλων στα αρνητικά της προσωπικά για εμένα, εν έτει 2017, έχει μόνο 2 hdmi και 1 usb.

Μία μέση αστική οικογένεια θα έχει ένα android tv box, κάποιο δορυφορικό δέκτη (πχ Nova, Cosmote TV κτλ) και ίσως και καποια κονσολα και όλα αυτά απαιτούν hdmi σύνδεση. Για να μην προσθέσω περιπτώσεις bluray players, multimedia centers κτλ.

Επιπλέον με ένα μονο usb είσαι λιγο οριακά αν δεν θες να μπαινοβγάζεις usb, αν η τηλεόραση μπορει να υποστηριξει pvr μεσω usb stick (πολλά παλιά μοντελα της Samsung πριν καν της smart tv με μια απλη αναβαθμιση firmware ξεκλειδωναν pvr δυνατοτητες) ή αν τύχει το ένα να σταματήσει να δουλεύει ή να μην κάνει καλή επαφή.

Δημοσ.

Πάντως πέραν όλων των άλλων στα αρνητικά της προσωπικά για εμένα, εν έτει 2017, έχει μόνο 2 hdmi και 1 usb.

Μία μέση αστική οικογένεια θα έχει ένα android tv box, κάποιο δορυφορικό δέκτη (πχ Nova, Cosmote TV κτλ) και ίσως και καποια κονσολα και όλα αυτά απαιτούν hdmi σύνδεση. Για να μην προσθέσω περιπτώσεις bluray players, multimedia centers κτλ.

Επιπλέον με ένα μονο usb είσαι λιγο οριακά αν δεν θες να μπαινοβγάζεις usb, αν η τηλεόραση μπορει να υποστηριξει pvr μεσω usb stick (πολλά παλιά μοντελα της Samsung πριν καν της smart tv με μια απλη αναβαθμιση firmware ξεκλειδωναν pvr δυνατοτητες) ή αν τύχει το ένα να σταματήσει να δουλεύει ή να μην κάνει καλή επαφή.

μα οι περισσοτερες σ αυτα τα λεφτα/κατηγορια τοσες υποδοχες εχουν καλως η κακως. Αν θες παραπανω ανεβαινεις κατηγορια/λεφτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...