Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει 3 για φίλους.Σχεδόν στενοχωρήθηκα που είμαι πλήρης από tv, τη θεωρώ βαρβάτο vfm. Χωλαίνει λίγο στη Digea.

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή είναι γαμάτη ευκαιρία για κάποιους (σαν και μένα) που θεωρουν οτι η τηλεόραση πρέπει να ειναι dummy (απλή με καλή εικόνα) και το smart το κάνεις με android tv box

reviews απο το αγγλικό amazon

https://www.amazon.co.uk/product-reviews/B01G3UHYMC/ref=cm_cr_dp_see_all_top?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=helpful

To public την εχει στα 598 (!!!) και το mediamarkt 429

.... Χωλαίνει λίγο στη Digea.

Οπως όλες οι μεγαλες τηλεοραεσεις επειδή η digea εκπέμπει σε sd. Τι ακριβώς σε χάλασε στο σήμα;

Βέβαια απο τηλεόραση σε τηλεόραση και απο μάρκα σε μάρκα εχει διαφορά λόγω των διαφορετικών φίλτρων εξομάλυνσης. Εχω δει digea σε τηλεόραση που εμεινα παγωτό και ειδα τηλεοπτικό σημα σε άλλη τηλεοραση (ιδια μαρκα άλλο μοντέλο) και σκεφτηκα να παρω τον οφθαλμιατρο μου γιατί στραβώθηκα.

Αυτός ειναι ο λόγος που κάποιες μεγάλες αλυσίδες (μη καρφώνω ονοματα) δεν εχουν (και καλα) δυνατοτητα τηλεοπτικου σηματος. Μια χαρα εχουν αλλά αμα ο πελάτης βλέπει το hdmi hd σήμα νομιζει οτι θα ειναι το ιδιο και το τηλεοπτικό, την αγοράζει πάει σπίτι και μετά λεει, τι λακαμας αγοραστής είμαι (τον πιάσανε κότσο).  Οποτε αγορασα τηλεόραση (για μενα ή για άλλους) απαιτησα να δω τηλεοτπικό σήμα (sd και hd) γιατί γουρουνι στο σακί δεν αγοράζω. Οταν αρχίσανε τα τραγουδια, ξέρετε δεν εχουμε κεραία, δεν εχουμε εγκατάσταση, τους λεω να την κατεβάσουν στο service (που εχουν κεραία για δοκιμές) ή αν είναι δύσκολοι, απλά δίνω σε αλλο μαγαζί τα λεφτά μου.

Δημοσ.

Δεν την έχω δει με τα μάτια μου αλλά το έψαξα αρκετά. Πολύ καλή η τακτική σου. Βέβαια πάρα πολλοί πλέον δεν ασχολούνται με Digea οπότε δεν τους απασχολεί το θέμα αυτό. Καλή Ανάσταση παίδες!

Δημοσ.

Δεν την έχω δει με τα μάτια μου αλλά το έψαξα αρκετά. Πολύ καλή η τακτική σου. Βέβαια πάρα πολλοί πλέον δεν ασχολούνται με Digea οπότε δεν τους απασχολεί το θέμα αυτό. Καλή Ανάσταση παίδες!

Λίγοι ειναι που δεν βλέπουν ποτέ τηλεόραση (επιλογή τους και καλά κάνουν) αλλά όσο και ταινιάκιας/gadjetακιας/tvboxακιας να εισαι κάποια στιγμή θα βάλεις και τηλεοπτικό καναλι. Εννοείται πρεπει να ξερεις οτι το digea ειναι sd αλλά το να σκάσεις 600 ευρω για τηλεόραση και να βλέπεις τηλεοραση με pixels-pixels-pixels τοτε είσαι/είμαι/ειναι κοροιδάρα.

Παιδιά να ζητάτε να δειτε τηλεοπτικό σήμα, εκτός αν ειστε σιγουροι οτι ειναι καλό (το εχετε δει αλλου) ή ειστε απολυτα σιγουροι οτι δεν θα δειτε τηλεόραση. Αν σας πουν δεν γίνεται, ακυρώστε και πηγαιντε, ρωτήστε αλλου. Αν τώρα η τηλεοραση ειναι για παππουδες/γονεις/νοικοκυρες μην κανετε τη λαμακια και ψωνίσετε χωρίς να δειτε εικονα. 

ontopic : Η ue49k5100 ειναι η εξέλιξη της γενειας ue4Xj5100 η οποια εχει δώσει πολύ καλή εικόνα. Το λεω γιατί την ue40j την θεωρώ πολύ καλό vfm για απλή χρήση

Δημοσ.

500 ευρω αρχικη τιμη δεν αξιζε καν. Με τοσα λεφτα παιρνεις HDR 4K και παραπανω hertz. 

ποια 4k με HDR κανει 500?

Δημοσ.

Ψάχνομαι για τηλεόραση εδώ και καιρό σε αυτό το μέγεθος. (43 - 49") με budget γύρω στα 400-500€.
Αξίζει αυτή η TV ή να περιμένω λίγο για 4Κ με λίγο περισσότερα λεφτά?

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα τελικά και εγώ μία, για το καινούριο σπίτι όπου μετακομίζω και στο Υ/Δ θα έχω 4 μέτρα απόσταση θέασης οπότε δε νομίζω να άξιζε 4Κ (μέχρι τώρα έχω στο δωμάτιο μια CRT Sony 21'', καθώς το κεφαλάρι του κρεβατιού κοιτάει τη ντουλάπα η οποία είχε τη κλασσική τετράγωνη εσοχή, η οποία μετά βίας χώραγε 24αρα)

Να σαι καλά gr, καλή Ανάσταση εύχομαι 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας παρακαλώ, εξηγήστε μου λίγο. Έχω ξεμείνει με την 32αρα που αγόρασα το 2004 (1000+€) και ψήνομαι άγρια.

Δυστυχώς λόγω ωραρίων και παιδιών, η τηλεόραση ανοίγει μετά τις 21:00 για την καλύτερη τηλεοπτική χαζομάρα που μπορούμε να βρούμε.....

95% βλέπουμε τα free to air από nova. Αν αγοράσω μεγάλο μέγεθος θα βλέπω χειρότερα από ότι τώρα (πιξελιασμα)?

Είμαστε τόσο καταδικασμενοι? Και ειδήσεις να δω αν πιξελιαζει θα νευρίασω. Εσείς πως βλέπετε αξιοπρεπώς? Μόνο ταινίες βλέπετε bray+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...