Hal9000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Τα πλήρη αποκαλυπτήρια του επόμενου Xbox που για την ώρα έχει την ονομασία Project Scorpio, θα γίνουν τελικά στην Ε3 στις 11 Ιουνίου όπως ανακοίνωσε η Microsoft. Με ένα μακροσκελές άρθρο του, ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, κάνει αναφορά σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του Xbox One, όπως στη δωρεάν μετατροπή κάθε κονσόλας σε dev kit, κάτι που κάνει πολύ εύκολη τη διαδικασία δημιουργίας και κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού στο Windows Store από οποιονδήποτε. Βέβαια το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας φέτος θα είναι το Project Scorpio, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όπως είδαμε να το τοποθετούν στην κορυφή όλων των κονσολών σε ότι αφορά τις επιδόσεις. Όμως όσο καλά και να είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η υπόσχεση για κυκλοφορία παιχνιδιών με υποστήριξη 4K ανάλυσης, ο Spencer γνωρίζει πολύ καλά ότι τη διαφορά την κάνουν τα παιχνίδια και σ' αυτά πάνω θα στηριχτεί το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίασης στην E3. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο επικεφαλής του Xbox, «ένα και μόνο άτομο μπορεί να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι που να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο ή ομάδες με εκατοντάδες υπαλλήλους να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών που έχει δει ποτέ η βιομηχανία». Φυσικά η παρουσίαση της Microsoft στην Ε3 θα μεταδοθεί από διάφορες πηγές όπως στο Xbox.com, το Twitch αλλά και μέσω εφαρμογής που διαθέτουν οι κονσόλες Xbox. Το ελληνικό κοινό θα πρέπει να ξενυχτήσει πάντως αφού η παρουσίαση ξεκινάει ακριβώς τα μεσάνυχτα τις 12ης Ιουνίου και αναμένεται να έχει διάρκεια 90 λεπτών. Site: Xbox
MiltiadeDeGrand Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εντελώς τυχαία έβλεπα πριν ενα βιντεάκι με τις αποκλειστικότητες του Ps4 για το 2017-2018 . Σαν απλός καταναλωτής το μονο πράγμα που με ενδιαφέρει κατα 90% ειναι τι παιχνίδια εχει η καθε κονσόλα ... ολα τα αλλα ειναι για το θεαθήναι .. Όποτε δώστε μας τα games που θα εχει το project Scorpio & απο εκεί θα φανει πως θα παει η νεα κονσόλα . ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !! 8
KnightRider Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Eπίσης Backward Compatibility να έχει !!! 1
paparoupas11 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Βασικά μόνο η τιμή ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα ξέρουμε. 1
Έλεος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Κάπου ανάμεσα στα 500 με 650 ευρώ το περιμένω. Prosumer material.
hexenlord Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 1) θα εχει backwards c. με το xbox one και με το 360. Ο Σπένσερ ειχε δηλωσει παλιοτερα πως εξεταζουν το ενδεχομενο να δωσουν και back c. για τους τιτλους του πρωτου χβοχ αφου ολοκληρωσουν τις διαδικασιες με την (ομωνυμη) υπηρεσια για 360, πραγμα που δεν πρεπει να είναι και πολύ μακρια αφου η υπηρεσια ηδη μετραει 350+ τιτλους. 2) Προστεθηκε από αυτό το μηνα ένα πολύ σημαντικο ατου στις ψηφιακες αγορες. Ο καταναλωτης εχει το δικαίωμα της επιστροφης του φουλ ποσου που δαπανησε εφόσον ο τιτλος που αγορασε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Φυσικα υπαρχουν περιορισμοι (να εχει πεχτει το παιχνιδι 2 ωρες η λιγοτερο) αλλα είναι η πρωτη φορα που βλέπουμε κατι τετοιο οφισιαλ στις κονσόλες (δε μιλαω για steam ,μιλαω για κονσόλες, και μιλαω για επισημη αυτοματοποιημενη διαδικασια όχι τυπου παιρνω τηλ στο σαππορττ και κλαιγομαι). 3) Τιμη: (δικη μου θεωρια). 450γιουργια απογυμνωμενη κονσολα εκδοση, 500γιουργια με 1 παιχνιδι μπαντλ και 550 η 600 με ένα παιχνιδι, 2ο χειριστηριο, 3μηνη η 12 χβοχ λαιβ συνδρομη. Αν η κονσολα συμπληρωθεί από μια καλη γκαμα τιτλων (κατά προτιμηση exclusive η εστω win 10/xbox exclusive) θα εχει την επιτυχια του 360. Ιν σπενσερ γουι τραστ. 1
markoliaz Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 γιατι αναρωτιεστε για την τιμη? αφου το public ειδη το εχει 549...επισης ειδη εχουν δειξει πως θα ειναι η εμφανιση του, στα 2 παρακατω λινκ..επισης το θεμα ειναι να βαζεις το δισκακι του xbox 360 και να παιζει κανονικα και οχι να πρεπει να το εχουν ειδη αυτοι σε λιστα, εγω θελω να παιξω pes6 xbox360 που ηταν αποκλειστικοτητα τοτε στην κονσολα... http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-project-scorpio/prod8563879pp/ http://www.gamesradar.com/xbox-scorpio-looks-smaller-than-xbox-one-and-some-other-details-from-the-dev-kit-reveal/ 2
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μακάρι να έκανε η microsoft να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά keyboard και mouse οπως στο pc με πλήρη υποστήριξη στα παιχνίδια
Crazygear Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 γιατι αναρωτιεστε για την τιμη? αφου το public ειδη το εχει 549...επισης ειδη εχουν δειξει πως θα ειναι η εμφανιση του, στα 2 παρακατω λινκ..επισης το θεμα ειναι να βαζεις το δισκακι του xbox 360 και να παιζει κανονικα και οχι να πρεπει να το εχουν ειδη αυτοι σε λιστα, εγω θελω να παιξω pes6 xbox360 που ηταν αποκλειστικοτητα τοτε στην κονσολα... http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-project-scorpio/prod8563879pp/ http://www.gamesradar.com/xbox-scorpio-looks-smaller-than-xbox-one-and-some-other-details-from-the-dev-kit-reveal/ Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το έχει το Public ενώ το Amazon όχι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 γιατι αναρωτιεστε για την τιμη? αφου το public ειδη το εχει 549...επισης ειδη εχουν δειξει πως θα ειναι η εμφανιση του, στα 2 παρακατω λινκ..επισης το θεμα ειναι να βαζεις το δισκακι του xbox 360 και να παιζει κανονικα και οχι να πρεπει να το εχουν ειδη αυτοι σε λιστα, εγω θελω να παιξω pes6 xbox360 που ηταν αποκλειστικοτητα τοτε στην κονσολα... http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-project-scorpio/prod8563879pp/ http://www.gamesradar.com/xbox-scorpio-looks-smaller-than-xbox-one-and-some-other-details-from-the-dev-kit-reveal/ Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το έχει το Public ενώ το Amazon όχι. To public πάντα κάνει πρώτο την αναγραφή για τον ντόρο, η τιμή είναι speculated ακόμα, όπως και με το switch η τιμή στα site θα αλλάζει ανά διαστήματα μέχρι να την ανακοινώσει η εταιρία, επομένως το ότι το public γράφει 549 δεν σημαίνει καθόλου πως τόσο θα κάνει, μπορεί παραπάνω, μπορεί το ίδιο, μπορεί και λιγότερο, μπορεί με κάποιο παιχνίδι, μπορεί με 2-3 παιχνίδια, μπορεί με το elite controller, ακόμη τπτ δεν είναι σίγουρο... Ξανα μπες στο site μετά από 2 μήνες και θα δεις πως η τιμή ή τα περιεχόμενα της συσκευασίας αυτής της τιμής θα έχουν αλλάξει (είμαι σίγουρος κατά 99%). 2ον το άλλο link που έδωσες είναι το developer build, έχει περισσότερα πράγματα, κάποια κουμπιά που δεν χρειάζονται, μια μικρή οθόνη για fps/bench, είναι πιθανό όμως το καταναλωτικό πριόν να μοιάζει αρκετά, αλλά σίγουρα χωρίς αυτά
comfuzio Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Για εμένα αυτό με τα exclusives είναι λίγο "περίεργο", κινδυνεύοντας να κάνω και άλλους "εχθρούς" για αυτό που θα πω. Ναι μεν χαίρομαι πολύ για τα exclusives του ps4 (Uncharted, TLOU πχ) αλλά πιο πολύ ευχαριστιέμαι παιχνίδια που έχουν local co-op. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν στο PS4 αλλά δεν υπάρχουν της αρεσκείας μου. Στην δικιά μου περίπτωση που έχω gaming pc, xbone & ps4 οι multi-platform τίτλοι πάνε όλοι στο PC όπου παίζουν τα games και με xbox controller και με DS4. Στο xbox one βγάζω τρελές ώρες διασκέδασης με φίλους παίζοντας Gears & Halo ενώ στο ps4 παίζω μόνος μου τα exclusives του. Σε καμία των περιπτώσεων δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα και δεν θέλω να ανοίξω κόντρες αλλά προτιμώ έναν ή δύο καλούς co-op τίτλους, σε όποιο σύστημα, παρά 100 single-player όσο φανταστικοί και να είναι(αν και τους έχω τους πιο πολλούς). Οπότε όταν με το καλό βγει το scorpio είναι σίγουρη αγορά αφού θα μου παρέχει πιο καλές επιδόσεις σε τίτλους που μου αρέσουν. Υ.Γ. Το live του xbox όλα τα λεφτά από τίτλους κάθε μήνα
freegr Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καιρός να δούμε τώρα αν ευσταθούν όσα έχουν γραφτεί για το θέμα της νέας κονσόλας αλλά κυρίως τις επιδόσεις που θα είναι τέλειες..
Le Perv Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Οπότε όταν με το καλό βγει το scorpio είναι σίγουρη αγορά αφού θα μου παρέχει πιο καλές επιδόσεις σε τίτλους που μου αρέσουν. Πες την αληθεια, ποσο πολυ το θες? Το θες οπως οι χοντρες το κολλαν? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα