Kostandino78 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλημέρα παιδιά, και Καλή Ανάσταση.) Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας: Πριν δυο ημέρες, ήλθε ένας φίλος μου με το κινητό του που είναι Windows Phone, και μου ζήτησε να μεταφέρω κάποιες φωτογραφίες από την μνήμη του κινητού του, σε έναν desktop υπολογιστή που χρησιμοποιώ (που όμως, ΔΕΝ είναι δικός μου), και μετά να βάλω σε ένα φλασάκι τις φωτογραφίες και να τις δώσω.. Όταν συνέδεσα με το usb το κινητό στον ΗΥ, μου ζήτησε το πρόγραμμα που άνοιξε στην οθόνη, να ακολουθήσω κάτι βήματα, οδηγίες κτλ.. εγώ, χωρίς να ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν, ακολούθησα τα βήματα.. και εν τέλει, μεταφέρθηκαν τα αρχεία στον ΗΥ, τα αντέγραψα στο φλασάκι, και του το έδωσα.. Το ορωί που πήγα να ανοίξω τον ΗΥ, εμφανίστηκε μια φιαφορετική οθόνη, που μου ζητούσε ΚΩΔΙΚΟ! Εγώ, θυμήθηκα τον κωδικό, και εν τέλει μπήκα.. Όμως, από ότι κατάλαβα, δημιούργησα άθελα μου, έναν λογαριασμό διαχειριστή των windows, που ΔΕΝ μπορώ να διαγράψω!! Και έτσι, κάθε φορά που ανοίγει ο ΗΥ, εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού, σαν μορφή email (***********@outlook.com.gr).. Τι πρέπει να κάνω, για να ΔΙΑΓΡΑΨΩ αυτό τον λογαριασμό από τον υπολογιστή?? ΔΕΝ θέλω να εμφανίζεται καθόλου σε αυτό τον ΗΥ, γιατί δεν είναι δικός μου, και θα μπλέξω.. Πρέπει να βρω λύση μέχρι μεθαύριο, γιατί επιστρέφει το άτομο που είναι κάτοχος του υπολογιστή.. καταλαβαίνετε.. Στο link https://account.microsoft.com/?ref=settings&Platform=Windows10 ΔΕΝ υπάρχει επιλογή για κατάργηση υπολογιστή από τον λογαριασμό χρήστη...
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 https://www.tenforums.com/tutorials/5464-delete-user-account-windows-10-a.html Η 3η μέθοςδος είναι και η πιο κλασσική.
Kostandino78 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 σε ευχαριστώ πολύ! ελπίζω να μην.. διαγραφούν τπτ αρχεία από την μνήμη του υπολογιστή κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα