vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Θέλω να αλλάξω το digitizer στο s5 mini αλλά φοβάμαι αυτο με το οτι η κόλα μπορεί να μπει στηβ οθόνη από τα πλαϊνά και να αλιωσει τα χρώματα. Αυτό γίνεται πάντα?
corsair04 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Θέλω να αλλάξω το digitizer στο s5 mini αλλά φοβάμαι αυτο με το οτι η κόλα μπορεί να μπει στηβ οθόνη από τα πλαϊνά και να αλιωσει τα χρώματα. Αυτό γίνεται πάντα? άλλαξε το μαζί με την οθόνη αλλιώς πήγαινε σε κάποιον τεχνικό η βάλε αγγελία στο insomnia (βλέπεις ένα βιντεο στο youtube που το δείχνει εύκολο δεν είναι εκτός ότι αυτός που το κάνει έχει εμπειρία και κατάλληλα εργαλεία )
ziaba Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Θέλω να αλλάξω το digitizer στο s5 mini αλλά φοβάμαι αυτο με το οτι η κόλα μπορεί να μπει στηβ οθόνη από τα πλαϊνά και να αλιωσει τα χρώματα. Αυτό γίνεται πάντα? μα η κόλα έτσι κ αλλιώς πάει στην οθόνη
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Πιάνουν τα χέρια μου απλά είδα να λένε σε βίντεο ότι απο το πλάι της οθόνης αν πάει σου χαλάει την οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα