christou Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και σε εμένα πάντως βγάζει ότι δεν στέλνει στην διευθυνση μου. (Ελλαδα)
black66.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και σε εμένα πάντως βγάζει ότι δεν στέλνει στην διευθυνση μου. (Ελλαδα) Σε αυτό το link πας τέρμα δεξιά και πατάς add to basket και κάνεις από εκεί την διαδικασία.https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00ZUDFA8E/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used
apsou_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και δύο ερωτήσεις απο εμένα: 1) εχει button on/off για το wi fi? 2) Μπορεί να συνδεθεί εκτυπωτής στην usb ωστε να τον χρησιμοποιούνε πολλοί χρήστες?
christou Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμένα μου βγάζει 1 μόνο ακόμα διαθέσιμο οπότε όποιος το χρειάζεται ας σπεύσει.Τσίμπησα ένα. Ευχαριστώ τον φίλο για την προσφορά και τις οδηγίες Επεξ/σία 15 Απριλίου 2017 από christou
geodimis Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Σε αυτό το link πας τέρμα δεξιά και πατάς add to basket και κάνεις από εκεί την διαδικασία.https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00ZUDFA8E/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used Κι εμένα μου βγάζει πρόβλημα ότι δεν μπορεί να αποσταλεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Πώς στο Καλό στέλνει Ελλάδα;
black66.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και δύο ερωτήσεις απο εμένα: 1) εχει button on/off για το wi fi? 2) Μπορεί να συνδεθεί εκτυπωτής στην usb ωστε να τον χρησιμοποιούνε πολλοί χρήστες? 1) Ναι.Το ίδιο το ledάκι του wifi είναι και on-off button όπως και το wps.Αυτά τα δυο λεντάκια προεξέχουν λίγο παραπάνω από τα άλλα και είναι και φυσικά κουμπιά. 2)Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και δεν γνωρίζω. 1
pados1002 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Τσίμπησα ένα κ γω... Διάλεξα το πρωτο απ τις επιλογές που έχει... Με το ZTE 931VII του ote για vdsl σε adsl τρελαινοτανε και ξέφευγε κατα πολύ των 24mbps δεν ξέρω γτ... Ελπίζω αν δεν κανει το ίδιο, τουλαχιστον να κουμπώνει στο μέγιστο...
black66.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Κι εμένα μου βγάζει πρόβλημα ότι δεν μπορεί να αποσταλεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Πώς στο Καλό στέλνει Ελλάδα; Πατάς άκρη δεξιά αυτό. @christou Έχει μπόλικα ακόμα (23 τεμάχια)
zaccki Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Κι εμένα μου βγάζει πρόβλημα ότι δεν μπορεί να αποσταλεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Πώς στο Καλό στέλνει Ελλάδα; To new (που πωλείται κατευθείαν από το amazon) δεν μπορει να αποσταλεί σε ελληνική διεύθυνση. To used στο οποιο αναφερεται ο ts μπορει να αποσταλεί κανονικά Ελλάδα. Οπότε δες μήπως προσθέτεις το new στο καλάθι σου. 1
geodimis Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Thank you zaccki παρήγγειλα κανονικά το used με γλώσσα γυρισμένη στα αγγλικά. Ευχαριστώ ts! 2
savas Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ black66.gr! Το είχα βάλει στο μάτι εδώ καιρό αλλά η λογική (ή καλύτερα ο κάβουρας στην κάρτα μου) μού έλεγε να μην το πάρω. Σ' αυτή την τιμή όμως ο κάβουρας κάνει παρέα με τα υπόλοιπα νηστίσιμα... (off topic: Έκανα εγγραφή και το επαγγελματικό μου ΑΦΜ για το οποίο έχω κάνει έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών και δεν μου χρεώθηκε το ΦΠΑ. Η ενεργοποίηση λέει ότι γίνεται σε 1-4 εργάσιμες αλλά έγινε σε μερικά λεπτά. Καλή Ανάσταση τώρα )
George! Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Σε αυτό το router μπορούμε να καταχωρησουμε οποίο free dynamic dns θέλουμε ή έχει λίστα με συγκεκριμένους μόνο παρόχους; Επίσης, έχει ρύθμιση για auto on/off του wifi τις ώρες που θέλουμε;
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εμένα μου βγάζει 1 μόνο ακόμα διαθέσιμο οπότε όποιος το χρειάζεται ας σπεύσει.Τσίμπησα ένα. Ευχαριστώ τον φίλο για την προσφορά και τις οδηγίες Μπα, από το πρωί που το δοκίμασα το εμφάνιζε αυτό. Τώρα τι παίζει, αν έχουν κομμάτια και τι θα γίνει τιςι επόμενες μέρες θα δούμε
Salvation81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Οσοι περιμενετε να πιασετε καλυτερες ταχυτητες απο τα μηχανακια των εταιρειων ισως να απογοητευτειτε καθοτι σε πολλες περιπτωσεις αυτα ειναι "firmware optimized" για τον καθε παροχο. Ισως να πιασετε ιδιες αλλα μεγαλυτερες δεν ειναι σιγουρο (πιθανο αλλα οχι σιγουρο). Απο εκει και περα σχεδον σιγουρα θα εχετε καλυτερο WiFi, Gigabit RJ45 θυρες (μεγαλη υποθεση για ατομα που κανουν μεταφορες δεδομενων μεσω δικτυου) και πολλες περισσοτερες ρυθμισεις απο τα μηχανακια των παροχων τοσο σε θεμα ασφαλειας οσο και σε αλλα πολλα. Οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με το modem του στα 90ε+ αυτο ειναι μια πολυ καλη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις