christou Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 παρελαβε κανεις απο οσους περιμεναν παραλαβη τριτη 2 του μηνα? εμενα παντω δωσαν νεα ημερομηνια παραλανη εως τριτη 9 του μηνα... καπου σκαλωσε το πακετακι μου
deschri Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγω πάντως το παρηγγειλα Δευτέρα και παρελαβα σημερα με γρηγορη αποστολη. Φαινεται σφραγισμένο να είναι.
p_under Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 καλησπέρα, μόλις σέταρα το δικό μου. δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. πέρασα το τελευταίο firmware και παίζει μια χαρά. θέλω να ρωτήσω αν μπορώ στο guest wlan να περιορίσω την ταχύτητα σύνδεσης.
AlexanderK Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 παρελαβε κανεις απο οσους περιμεναν παραλαβη τριτη 2 του μηνα? εμενα παντω δωσαν νεα ημερομηνια παραλανη εως τριτη 9 του μηνα... καπου σκαλωσε το πακετακι μου τα ίδια και σε μένα....μην ξεχνάς είχαμε και το 3ήμερο της πρωτομαγιάς....
black66.gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Υπάρχουν άλλα τρία τεμάχια στα 96 ευρώ συν μεταφορικά. Μάλλον αυτά είναι τα τελευταία. Όποιος πρόλαβε.... https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00ZUDFA8E/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Υπάρχουν άλλα τρία τεμάχια στα 96 ευρώ συν μεταφορικά. Μάλλον αυτά είναι τα τελευταία. Όποιος πρόλαβε.... https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00ZUDFA8E/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used Από amazon είναι μόνο τα 2 κομμάτια όμως
vasman15 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Από amazon είναι μόνο τα 2 κομμάτια όμως Δηλ. Οι υπολοιποι πωλητες δεν ειναι αξιοπιστοι;
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ταινια "ασφαλειας" και γενικα μυριζε καινουργιλα δεν ειχε βγει ποτε απο το κουτι
SantoPtol Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εμένα μου ήρθε 2 Μαΐου, η συσκευασία ήταν κλεισμένη με σελοτέηπ αλλά τα εξαρτήματα μέσα στα σακουλάκια τους και το ρούτερ είχε πάνω την εργοστασιακή ζελατίνα.
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δηλ. Οι υπολοιποι πωλητες δεν ειναι αξιοπιστοι; 1 είναι (ο οποίος μάλιστα πότε το βάζει 96 όπως τώρα πότε 150). Δεν ξέρω τι παίζει με αυτόν. Εγώ σχολίασα επειδή το θέμα αφορά πωλητή το αμαζον.
hara75gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Γενικά να ξέρετε, αν δε το απόσυρε το modem(λίγο απίθανο), θα ξαναυπάρξει stock σύντομα, το έχω δει σε πολλά προϊόντα στο uk.Εκεί που έλεγα δεν πρόλαβα...τσουκ, μετά μια βδομάδα restock
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Γενικά να ξέρετε, αν δε το απόσυρε το modem(λίγο απίθανο), θα ξαναυπάρξει stock σύντομα, το έχω δει σε πολλά προϊόντα στο uk.Εκεί που έλεγα δεν πρόλαβα...τσουκ, μετά μια βδομάδα restock Μα και τώρα υπάρχει stock σε καινούργια αλλά με τιμή πλέον τα 189 (μέχρι χθες είχε 150). Να βρουν επιπλέον "μεταχειρισμένα" (ανοιχτά λίγων ημερών) λίγο απίθανο.
AlexanderK Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 παρέλαβα σήμερα. είχε αυτοκόλλητη ταινία όλα ήταν στα σακουλάκια αλλά ήταν χρησιμοποιημένα. και το ρουτερ από κάτω είχε σημάδια χρήσης. όταν πήγα να το κάνω register μου είπε ότι το serial number το χρησιμοποιεί άλλος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις