nostos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Στα τόσα λεφτά χτυπάς 1 raspberry clone με gigabit θυρα και κάνεις παπάδες... Δεν εχω ασχοληθει με τα raspberry / "raspberry like" για να ξερω τις δυνατοτητες τους, αλλα διαβαζοντας π.χ τα χαρακτηριστικα απο το προιον που linkαρες, δεν καταλαβαινω τι να κανει καποιος το HDMI και το IR Receiver, οταν δεν εχει ενα ενσωματωμενο switch για να συνδεσει παραπανω απο ενα PC, ουτε ενσωματωμενη WiFi καρτα - Access Point, ουτε USB 3.0 θυρα για να στησει ενα NAS service με αξιοπρεπη ταχυτητα. Ενα τυπικο αξιοπρεπες router τα εχει αυτα ενσωματωμενα οποτε μιλαμε για μια "All In One" συσκευη σε μικρο μεγεθος που την βγαζεις και της παιρνεις και μαζι σου αμα λαχει, σε αντιθεση με τα boards που πρεπει να τα customαρεις και να συνδεσεις πανω τους εξτρα συσκευες. Οποτε... sorry κι'ολας αλλα νομιζω οτι ειναι ακυρο το σχολιο σου, απο'κει και περα αν υπαρχει καποια χρησιμοτητα που μου διαφευγει και που να εξυπηρετει τον σκοπο του routing και γενικα να διευκολυνει η χρηση μιας συσκευης οπως ενα RPi σαν router, ευχαριστως να με ενημερωσεις γιατι οπως εγραψα δεν εχω ασχοληθει με τα boards του στυλ αυτου...
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) μου φυγε ο κωλος, αλλα τελικα καταφερα και το στησα το ρουτερ. Τελικα σφραγισμενο ηταν! το παρελαβα απο το βερολινο που τυχαια ημουν εκει αυτες τις μερες απο ενα amazon locker σε ενα ψιλικατζιδικο με πολυ ωραιο και αυτοματοποιημενο συστημα! το κουτι ηταν τεραστιο και ειχα προβλημα το πως θα χωρεσει στη βαλιτσα, επισης και το ρουτερ ειναι τεραστιο! Πανεμορφο και διαστημικο με τις 3 κεραιες, θυμιζει λιγο darth vader. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δε λεει να συνδεθει με το pc σε gigabit ethernet, ισως βεβια να φταιει το καλωδιο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2017 από Ntinaras 3
achilles_g_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αν δεν ειναι cat5e και πάνω δεν θα έχεις gigabit σύνδεση.
sndev Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Παράγγειλα Δευτέρα βράδυ σήμερα πρωί ήρθε Δεν είχε ζελατίνες τίποτα κ εξωτερικό κουτί σκισμένο, προφανώς used. Anyway δεν το χω βάλει καν στη πριζα από σκ που θα χω χρόνο
equi1908 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Για VDSL cosmote θέλει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις?
viotos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 μου φυγε ο κωλος, αλλα τελικα καταφερα και το στησα το ρουτερ. Τελικα σφραγισμενο ηταν! το παρελαβα απο το βερολινο που τυχαια ημουν εκει αυτες τις μερες απο ενα amazon locker σε ενα ψιλικατζιδικο με πολυ ωραιο και αυτοματοποιημενο συστημα! το κουτι ηταν τεραστιο και ειχα προβλημα το πως θα χωρεσει στη βαλιτσα, επισης και το ρουτερ ειναι τεραστιο! Πανεμορφο και διαστημικο με τις 3 κεραιες, θυμιζει λιγο darth vader. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δε λεει να συνδεθει με το pc σε gigabit ethernet, ισως βεβια να φταιει το καλωδιο. φιλε μπορεις να πεις συγκεκριμενα πως γινεται αυτο να το κανω παω βερολινο συχνα αν δηλαδει μπορω να παραγγειλω πραγματα απο αμαζον και να δωσο διευθηνση σε αμαζον λοκερ δηλαδει ειναι υποκαταστηματα του αμαζον και το παιρνεις απο εκει εαν θες!!!! πως ειναι εδω του esop!!!
paularas Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 μου φυγε ο κωλος, αλλα τελικα καταφερα και το στησα το ρουτερ. Τελικα σφραγισμενο ηταν! το παρελαβα απο το βερολινο που τυχαια ημουν εκει αυτες τις μερες απο ενα amazon locker σε ενα ψιλικατζιδικο με πολυ ωραιο και αυτοματοποιημενο συστημα! το κουτι ηταν τεραστιο και ειχα προβλημα το πως θα χωρεσει στη βαλιτσα, επισης και το ρουτερ ειναι τεραστιο! Πανεμορφο και διαστημικο με τις 3 κεραιες, θυμιζει λιγο darth vader. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δε λεει να συνδεθει με το pc σε gigabit ethernet, ισως βεβια να φταιει το καλωδιο. εάν μπορέσεις πες μου πως το έκανες να δει το gigabit ethernet μιας και όλα τα έστησα από το wifi μιας και δεν έβλεπε το pc και έπρεπε να συνδεθώ modem -> switch -> router οτε για να το δω
Salvation81 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 εάν μπορέσεις πες μου πως το έκανες να δει το gigabit ethernet μιας και όλα τα έστησα από το wifi μιας και δεν έβλεπε το pc και έπρεπε να συνδεθώ modem -> switch -> router οτε για να το δω Οταν σεταρουμε ενα router συνδεουμε την θυρα Internet με το modem/router που εχουμε και μετα τον υπολογιστη σε μια απο τις κανονικες θυρες του router. Απο εκει και περα αν η καρτα στον υπολιγιστη ειναι Gigabit και οι drivers ειναι γυρισμενοι στο Auto (και φυσικα αν το καλωδιο ειναι απο CAT5 και μετα - με CAT7 να ειναι προτεινομενο) θα εχεις Gigabit connectivity.
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 φιλε μπορεις να πεις συγκεκριμενα πως γινεται αυτο να το κανω παω βερολινο συχνα αν δηλαδει μπορω να παραγγειλω πραγματα απο αμαζον και να δωσο διευθηνση σε αμαζον λοκερ δηλαδει ειναι υποκαταστηματα του αμαζον και το παιρνεις απο εκει εαν θες!!!! πως ειναι εδω του esop!!! ειναι απλο, εκει που δηλωνεις διευθυνση παραδοσης, βαζεις amazon locker και διαλεγεις που 1
viotos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 ειναι απλο, εκει που δηλωνεις διευθυνση παραδοσης, βαζεις amazon locker και διαλεγεις που ευχαριστω!!!!!
abdulah Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 offtopic/ Πόσες μέρες έκανε να έρθει με κανονική παραγγελία (όχι γρήγορη) από τη στιγμή που έγινε dispatched;
paularas Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 μια μέρα (λιγότερες από 24 ώρες ήταν στο γραφείο μου με το fast ship)
trabakoulas Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 H δική μουOrdered 15 AprDispatched 20 Apr Arriving Tuesday 1
christou Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 και εμενα ακριβως το ιδιο με τον τραμπακουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις