Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και γω σήμερα το δικο μου... Η συσκευασία φαινεται οτι ειχε ανοιχτεί αλλα το modem ειχε ακομη τις ζελατίνες πανω...

Edit: Τώρα που πήγα να το setαρω έχω κολλήσει... Δεν έχει region Ελλάδα και παρόλο που βαζω τα login/password του ISP δν παιρνω internet... Πως το στρωσατε όσοι παραλάβατε?

Επεξ/σία από pados1002
  • Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρέλαβα και γω σήμερα το δικο μου... Η συσκευασία φαινεται οτι ειχε ανοιχτεί αλλα το modem ειχε ακομη τις ζελατίνες πανω...

Edit: Τώρα που πήγα να το setαρω έχω κολλήσει... Δεν έχει region Ελλάδα και παρόλο που βαζω τα login/password του ISP δν παιρνω internet... Πως το στρωσατε όσοι παραλάβατε?

Vdsl ή adsl έχεις; Για adsl δες τις ρυθμίσεις.

post-83747-0-62418200-1492714084_thumb.png

Δημοσ.

Αν εχεις VDSL θα πρεπει να ενεργοποιησεις το VLANID και να βαλεις 835.

Δημοσ.

Παιδιά ή κάνω κάτι λάθος ή θα τρελαθώ... Λοιπόν με αυτές τις ρυθμίσεις:

post-378638-0-85304200-1492730889_thumb.

παίρνω αυτά τα leds:

post-378638-0-98110600-1492730960_thumb.

Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά; ADSL ote και στη  συγκεκριμένη δοκιμή το router παίρνει κατευθείαν απ τη πρίζα τηλεφώνου χωρίς φίλτρα.... Το Asus που έχω δουλεύει κανονικά... Επίσης στις ρυθμίσεις που δε φαίνονται είναι όλα στο αυτόματο όπως μου δείξατε παραπάνω...

post-378638-0-85304200-1492730889_thumb.png

post-378638-0-98110600-1492730960_thumb.jpg

Δημοσ.

Στο username έχεις βάλει το @otenet.gr? Μου φαίνεται πολύ μικρό το username και ρωτάω.

Το βαζω όπως το χαρτί που μου έδωσε ο ΟΤΕ ποσα χρόνια πριν που εγινε η σύνδεση και δεν αλλαχτηκε αλλα δεν ειχε το otenet απο πισω... Το θέμα είναι οτι στην εσχάτη προσπάθεια έβαλα ρυθμίσεις για vdsl και μπαμ δούλεψε... Αλλά ρε παιδιά δεν εχω vdsl γραμμή, ο λογαριασμός του ΟΤΕ λεει double play εως 24 και στο χωριό μου εξακριβωμένο οτι δεν υποστηρίζει το μηχάνημα vdsl (ο πατέρας του κολλητού μου είναι ο τεχνικός στα μηχανήματα και συνέχεια μιλάμε για τέτοια)... Γτ δούλεψε μ αυτό τον τροπο?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι από τους τυχερούς που παίρνεις από καμπίνα vdsl.

Η αλήθεια είναι οτι με το vdsl router του οte με accelerator τύπου idm πριν κανα 6 μηνο εβλεπα και 3,4-3,5mbps κατέβασμα(απο κάποιο bug ας πούμε του ote γινόταν, ετσι μου το εξήγησαν)... Μ αυτό τωρα βέβαια που εκανα ftp test στον ΟΤΕ απλά τερμάτισε η γραμμή αλλα δεν ξέρω σε normal περιπτώσεις αν θα κλειδώνω τοσο...

Edit: Για wake on lan πανω στο συγκεκριμένο τι φαση?? Λιγο που ψαχτηκα λένε οτι δεν εχει... Ειναι δυνατον τόσα λεφτά χωρίς wol?

Επεξ/σία από pados1002
Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα ηρθε και το δικο μου. Δεν ηταν σφραγισμενο, ουτε κ με ζελατινες οπως των παιδιων.

Εχω το εξης προβλημα:
Εχω παροχο φορθνετ(νοβα) με 24αρα συνδεση, οταν συνδεσα το νεο μοντεμ μου ζητησε να βρω την χωρα μου(δεν υπηρχε στις επιλογες), οποτε εβαλα other και αρχισε να ψαχνει μονο του για 10 λεπτα περιπου και δεν βρηκε τιποτα. Εκανα restart το μοντεμ και συνδεθηκε μονο του, ομως ειναι κοκκινο το λαμπακι με το ethernet που συνδεω στον υπολογιστη(εχω ιντερνετ στον υπολογιστη..).
Οι ρυθμισεις που εχει ειναι:

18035541_10207712924015720_1923782956_n.

Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα ηρθε και το δικο μου. Δεν ηταν σφραγισμενο, ουτε κ με ζελατινες οπως των παιδιων.

Εχω το εξης προβλημα:

Εχω παροχο φορθνετ(νοβα) με 24αρα συνδεση, οταν συνδεσα το νεο μοντεμ μου ζητησε να βρω την χωρα μου(δεν υπηρχε στις επιλογες), οποτε εβαλα other και αρχισε να ψαχνει μονο του για 10 λεπτα περιπου και δεν βρηκε τιποτα. Εκανα restart το μοντεμ και συνδεθηκε μονο του, ομως ειναι κοκκινο το λαμπακι με το ethernet που συνδεω στον υπολογιστη(εχω ιντερνετ στον υπολογιστη..).

Οι ρυθμισεις που εχει ειναι:

18035541_10207712924015720_1923782956_n.

Οι θύρες Ethernet είναι κόκκινες έτσι κ αλλιώς! Ολα τα άλλα πρέπει να είναι λευκά!
  • Like 1
Δημοσ.

Οι θύρες Ethernet είναι κόκκινες έτσι κ αλλιώς! Ολα τα άλλα πρέπει να είναι λευκά!

Στο δικο μου είναι λευκές. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται έχω βάλει στο adsl.gr έναν οδηγό για το πώς αλλάζουμε σε γραμμή adsl το snr της γραμμής μας.
  • Like 1
Δημοσ.

Στο δικο μου είναι λευκές. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται έχω βάλει στο adsl.gr έναν οδηγό για το πώς αλλάζουμε σε γραμμή adsl το snr της γραμμής μας.

Λευκές? Υπάρχει επιλογή χρώματος ή κάποιος έχει σφάλμα από μας??? Και το link αν σου είναι εύκολο να παίξουμε λιγο?
Δημοσ.

1. Debugging και προσβαση στο telnet.

Στον internet explorer γράφουμε:

http://192.168.0.1/setup.cgi?todo=debug και πατάμε enter.

*Εγώ έχω αλλάξει την default ip από 192.168.0.1 σε 192.168.1.1 οπότε για μένα ισχύει:

http://192.168.1.1/setup.cgi?todo=debug

2. Eνεργοποίηση telnet.

Ανοίγουμε τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής και δίνουμε την εντολή:

telnet 192.168.0.1 (σε εμένα 192.168.1.1)

3. Στο επόμενο βήμα (log in) θα γράψουμε root και πατάμε enter.

4. Κάποια χαρακτηριστικά για τη γραμμή μπορούμε να δούμε με τις εντολές

adslctl info --stats

&

adslctl info --vendor

5. Η εντολή που δίνουμε για αλλαγή του snr είναι

adslctl configure --snr ΧΧ

όπου ΧΧ βάζουμε το ποσοστό που θέλουμε να κατέβει. πχ

adslctl configure --snr 50

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...