Tsalikis177 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 δεν θέλω να γράψω τον λόγο να υπάρχει τέτοιο πράγμα γιατί δεν επιτρέπεται 1
Ghost_Rider Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 δεν θέλω να γράψω τον λόγο να υπάρχει τέτοιο πράγμα γιατί δεν επιτρέπεται κανε αλλο λογαριασμο
g_alkis Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Θέλει να επικοινωνήσει με τον άλλο λογαριασμό του
Tsalikis177 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 ναι... θα μπει κάποιος στην διαδικασία να κάνει νέο λογαριασμό για να ρωτήσει γιατί έφαγε μπαν. ουτε καν ο λόγος δεν φαίνεται όσο είσαι banned. μετά αφού περάσει το βαν βλέπεις το σχόλιο του διαχειριστή/moderator.
dimus1985 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μπορει ο διαχειριστής να είναι με τους Μαχητες.Αλλαξε avatar 5
corsair04 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 ναι... θα μπει κάποιος στην διαδικασία να κάνει νέο λογαριασμό για να ρωτήσει γιατί έφαγε μπαν. ουτε καν ο λόγος δεν φαίνεται όσο είσαι banned. μετά αφού περάσει το βαν βλέπεις το σχόλιο του διαχειριστή/moderator. με τον admin και την ομάδα διαχειρίσεις μπορείς να επικοινωνήσεις
Tsalikis177 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Έλα ρε! υπάρχει κάτι τέτοιο; δεν ξέρω γιατί μου είχε κολλήσει ότι παρόλο που υπήρχε λινκ για επικοινωνία, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. επίσης πάνω στα notifications δεν φορτώνουν όσο είσαι Banned
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Έλα ρε! υπάρχει κάτι τέτοιο; δεν ξέρω γιατί μου είχε κολλήσει ότι παρόλο που υπήρχε λινκ για επικοινωνία, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. επίσης πάνω στα notifications δεν φορτώνουν όσο είσαι Banned Στο mail σου λέει γιατί έγινες banned.
corsair04 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Έλα ρε! υπάρχει κάτι τέτοιο; δεν ξέρω γιατί μου είχε κολλήσει ότι παρόλο που υπήρχε λινκ για επικοινωνία, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. επίσης πάνω στα notifications δεν φορτώνουν όσο είσαι Banned δεν μπορείς να κάνεις καμιά ενεργεία από αυτά που παρέχονται στα μέλη (p.m, Θέματα, ενημέρωσης) ούτε να αποσυνδεθείς δεν μπορείς !!! επικοινώνησε μόνο με την ομάδα διαχείρισης για να μάθεις τον λόγο αν και το στέλνουν στο email που έκανες εγγραφή ότι έχεις αποκλειστεί και τον λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις