Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι... θα μπει κάποιος στην διαδικασία να κάνει νέο λογαριασμό για να ρωτήσει γιατί έφαγε μπαν.

ουτε καν ο λόγος δεν φαίνεται όσο είσαι banned. μετά αφού περάσει το βαν βλέπεις το σχόλιο του διαχειριστή/moderator.

Δημοσ.

ναι... θα μπει κάποιος στην διαδικασία να κάνει νέο λογαριασμό για να ρωτήσει γιατί έφαγε μπαν.

ουτε καν ο λόγος δεν φαίνεται όσο είσαι banned. μετά αφού περάσει το βαν βλέπεις το σχόλιο του διαχειριστή/moderator.

με τον admin και την ομάδα διαχειρίσεις  μπορείς να επικοινωνήσεις 

post-291247-0-23215400-1492238721_thumb.png

Δημοσ.

Έλα ρε! υπάρχει κάτι τέτοιο;

δεν ξέρω γιατί μου είχε κολλήσει ότι παρόλο που υπήρχε λινκ για επικοινωνία, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω.

επίσης πάνω στα notifications δεν φορτώνουν όσο είσαι Banned :( 

Δημοσ.

δεν ξέρω γιατί μου είχε κολλήσει ότι παρόλο που υπήρχε λινκ για επικοινωνία, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω.

Στο mail σου λέει γιατί έγινες banned.

Δημοσ.

δεν μπορείς να κάνεις καμιά ενεργεία από αυτά που παρέχονται στα μέλη (p.m, Θέματα, ενημέρωσης) ούτε να αποσυνδεθείς δεν μπορείς !!! επικοινώνησε μόνο με την ομάδα διαχείρισης για να μάθεις τον λόγο αν και το στέλνουν στο email που έκανες εγγραφή  ότι έχεις αποκλειστεί και τον λόγο   

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...