xaritakia Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Χαιρετε, Σημερα μετα απο ωρες που ημουν στο λαπτοπ συνδεμενος με τον φορτιστη(οχι ολη την ωρα) συνηθως οταν φουλαρει η μπαταρια τον βγαζω...μερικες φορες ομως το ξεχναω.Τελος παντων ειχα τον φορτιστη πανω στο κρεβατι κ επεσε κατω κ λογικα χαλασε αφου πλεον δεν δουλευει...η πτωση ηταν μικρη μαλλον φτεει που θα ηταν και πολυ ζεστος.Οταν επεσε κατω επεσε και η ασφαλεια του δωματιου.Οπως και να χει θελω να ρωτησω για να παρω νεο φορτιστη τι κοιταω volt,aber κτλπ πρεπει να ειναι ιδια ολα?
doshy Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Τα volt πρέπει να είναι ίδια. Τα αμπέρ παραπάνω άμα είναι δεν θα έχει θέμα. Παρακάτω άμα είναι θα έχει θέμα. όχι το laptop, Ο φορτιστής. Το laptop τραβάει όσα αμπέρ χρειάζεται αυτο.
KiriosD Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) 1. κοιτάς τα watt που είχε ο φορτιστής και παίρνεις τα ίδια ή παραπάνω αν ειναι φορτιστης λαπτοπ συνηθως γύρω στα 19v έχουν όλοι οπότε αυτό μπορεις να το "παραλείψεις" 2. κοιτάς το βύσμα που είχε π.χ. ( 5.5 χ 2.5 τυχαιο παραδειγμα ) πρέπει να βρεις είτε τον φορτιστή σου στο διαδίκτυο που να λέει στοιχεία για αυτόν είτε από τη σελίδα του λαπτοπ σε περίπτωση που έχει λεπτομέρειες και για φόρτιση καλύτερα μη πάρεις φορτιστή με διάφορα πολλαπλά βύσματα, συνήθως χάνονται και θα πρότεινα να αποφύγεις τέτοιες λύσεις Επεξ/σία 15 Απριλίου 2017 από KiriosD
life is music Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Χαιρετε, Σημερα μετα απο ωρες που ημουν στο λαπτοπ συνδεμενος με τον φορτιστη(οχι ολη την ωρα) συνηθως οταν φουλαρει η μπαταρια τον βγαζω...μερικες φορες ομως το ξεχναω.Τελος παντων ειχα τον φορτιστη πανω στο κρεβατι κ επεσε κατω κ λογικα χαλασε αφου πλεον δεν δουλευει...η πτωση ηταν μικρη μαλλον φτεει που θα ηταν και πολυ ζεστος.Οταν επεσε κατω επεσε και η ασφαλεια του δωματιου.Οπως και να χει θελω να ρωτησω για να παρω νεο φορτιστη τι κοιταω volt,aber κτλπ πρεπει να ειναι ιδια ολα? πατε τον μετασχηματιστη μαζι σου π λεει τα στοιχεια και πηγαινε σε ενα μαγαζι και παρε εναν τον ιδιο !
xaritakia Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Επιδιορθωση φορτιστη γινεται καθολου?Ο φορτιστης ειναι αυθεντικος κ δεν τον εχω ουτε 2 χρονια?Η εγγυηση τον καλυπτει?Ξαναλεω δεν νομιζω να φτεει πτωση απο το κρεβατι αλλα οτι ζεσταθηκε πολυ...
KiriosD Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Αν δοκιμάσεις να πας για εγγύηση θα πας για "κλέψιμο" μιας και δεν ήταν τυχαίο να έχεις το πρόβλημα ακριβώς μετά από πτώση και να έχεις την άποψη πως ήταν από θερμοκρασία. Δηλαδή στο κρεβάτι τι έκανες για να τραβάει το λαπτοπ τόσο ρεύμα για να ανάψει τόσο ο φορτιστής πια. Πιάνετε δεν πιάνετε ο φορτιστής στην εγγύηση αλλά χωρίς άμμεση ανταπόκριση μιας και θα τον κρατήσουν για δοκιμές + τον χρόνο για μεταφορικά σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή. Επισκευή αν βρεις κάποιον να ασχοληθεί να μη σου πάρει ενα 10αρικο; έχει δεν έχει αποτέλεσμα Και να τον αφήνεις όλη την ώρα σε φόρτιστη δε παθαίνει κάτι μιας και δε φορτίζει από μόνο του όταν είναι γεμάτο, δε περιμένει εσένα να του κόψεις τη παροχή 2 χρόνια είναι λίγο δηλαδή; ε άμα νομίζεις δεν είναι από τη πτώση άνοιξε τον κιόλας και δες τι έγινε μέσα
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Επιδιορθωση φορτιστη γινεται καθολου?Ο φορτιστης ειναι αυθεντικος κ δεν τον εχω ουτε 2 χρονια?Η εγγυηση τον καλυπτει?Ξαναλεω δεν νομιζω να φτεει πτωση απο το κρεβατι αλλα οτι ζεσταθηκε πολυ... εφόσον είσαι εντός 2 ετών εγγύησης,μίλα με την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση. Σε δικό μου dell,με επέκταση εγγύησης μου στείλανε καινούριο τροφοδοτικό μιας και το παλιό απλά σταμάτησε να φορτίζει την μπαταρία και ο φορητός δεν αναγνώριζε οτι ηταν γνήσιο τροφοδοτικό και δεν ανέβαζε ρολόγια.
xaritakia Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Αν δοκιμάσεις να πας για εγγύηση θα πας για "κλέψιμο" μιας και δεν ήταν τυχαίο να έχεις το πρόβλημα ακριβώς μετά από πτώση και να έχεις την άποψη πως ήταν από θερμοκρασία. Δηλαδή στο κρεβάτι τι έκανες για να τραβάει το λαπτοπ τόσο ρεύμα για να ανάψει τόσο ο φορτιστής πια. Τι μπορει να εκανα και να το χαλασα?Εγω νομιζω οτι και να φορτιζε φουλ το λαπτοπ συνεχιζε ο φορτιστης να ειναι πολυ ζεστος...απο πτωση μισου το πολυ μετρου επαθε την ζημια?Θελω να πω οτι σε συνδιασμο αυτων των δυο μιπως εγινε η ζημια? Πηγα οπως και να χει τωρα στο eshop και θα με παρουν λεει τηλεφωνο... Οσο για την θερμοκρασια και το λαπτοπ γινεται πολυ ζεστο γενικα... δεν εχω φερει την βαση-ανεμηστηρα στο πατρικο μου τωρα για το πασχα και παιζω ενα rpg αρκετες ωρες...
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Βαλε κάτω απο το laptop οτιδήποτε να σηκωθεί 1 εκατοστό για να παιρνει αερα γιατί σε βλέπω να τους παιρνεις ξανα τηλεφωνο για καμενη καρτα γραφικών
xaritakia Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Τελικα το ανοιξα να δω μπας κ εχει τπτ κ δεν ειδα κατι. Ισως το προβλημα να ειναι στο καλωδιο του βισματος για το pc γτ του ρευματος ειχα ενα καβατζα και το δοκιμασα..οπως και να χει εγγυση παπαλα. Τωρα βρηκα τον ιδιο αυθεντικο απο ενα global site το μονο θεμα ειναι οτι για να ρθει θα κανει κανα μηνα σιγουρα. Μετα απο σκρουτς εχει κατι akyga με την γνωστη μουφα OEM καλωδια τα οποια ομως ταιριαζουν στα χαρακτηριστικα. 90w 19V 4.74A ...Αξιζει το ρισκο?Και στα public η σε οποιοδηποτε μαγαζι παω αυριο δεν θα ξερω ποια μαρκα να εμπιστευτω ωστε να αγορασω...Προτείνει κανεις καμια αξιοπιστη μαρκα να παραγγειλω απο ιντερνετ?
xaritakia Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Κατι αλλο...Την εσωτερικη-εξωτερικη διαμετρο (ID-OD) του plug δεν την αναγραφει καπου...πρεπει να την μετρισω με μεζουρα??? :P
xaritakia Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Λοιπον πηρα φορτιστη καινουργιο οχι τον ιδιο που ειχα εναν αλλο αλλα στα ιδια χαρακτηριστικα και ενω επαιζα κ φορτιζε εκλεισε μονο του απο μπαταρια... καταναλωνε δηλαδη πιο πολυ απο οτι φορτιζε το λαπτοπ. ..τι φαση??δεν το χω ξαναπαθει Ο φορτιστης φτεει που ειναι aftermarket η μιπως επαθε καμια βλαβη η μπαταρια του λαπτοπ??
KiriosD Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 στο πρώτο μου μήνυμα σου είπα ποια πράγματα κοιτάζεις το πρώτο ήταν τα watt του φορτιστή 1. κοιτάς τα watt που είχε ο φορτιστής και παίρνεις τα ίδια ή παραπάνω αν ειναι φορτιστης λαπτοπ συνηθως γύρω στα 19v έχουν όλοι οπότε αυτό μπορεις να το "παραλείψεις" αν είσαι στα ίδια watt όμως τότε έχει πρόβλημα ο φορτιστής μάλλον
xaritakia Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Λοιπον ο καινουργιος μου φορτηστης τον οποιο μου τον προτεινε το παιδι απο το eshop εχει προβλημα. Τα χαρακτηριστικα ειναι ιδια μονο για την θυρα δεν ημουν σιγουρος οποτε του πηγα τον παλιο που ειχε χαλασει κ μου προτεινε αυτον που εχω τωρα. Απο την πρωτη μερα που τον χρησιμοποιησα ειχε προβλημα με την θυρα(νομιζω)γιατι με την παραμικρη κινηση η μπαταρια δεν φορτιζε. Νομιζα ηταν μικροπροβλημα και κρατουσα απλα το λαπτοπ σε σταθερη θεση χωρις να κουναω καθολου το καλωδιο. Ομως τωρα απο οτι φαινεται θα τον γυρισω γιατι συνεχως μονος του σταματα να προσφερει ρευμα και φοβαμαι πολυ μην μου χαλασει η μπαταρια η το λαπτοπ με τα χαζα που κανει.Αναβοσβηνουν και τα λαμπακια λειτουργιας-φορτησης μπαταριας ωρες ωρες... Τελος παντων θελω να ρωτησω αν πιστευεται οτι ο φορτιστης ειναι αυτος που φταει ή αν επαθε καμια βλαβη απο πριν η θυρα του λαπτοπ οταν μου χαλασε ο προηγουμενος φορτηστης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα