Προς το περιεχόμενο

Επιλογή DVD-R αλλά με λίιιιιγο διαφορετικά κριτήρια

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ψήνομαι να πάρω dvd burner αλλά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να πει, ποιο προσφέρει τη μέγιστη συμβατότητα με τα dvd players που έχουμε στο σαλόνι μας και με το playstation2

Δημοσ.

Koita..

Thn megalyterh symbatothta me ta standalone players den 8a thn apoktiseis me mias sugkekrimenhs markas suskeuhs dvdrw...

Ton megalutero rolo paizei se ti diskakia ta grafeis kai me poio programma kaneis thn egrafh.

p.x. me to nero san programma antigrafhs sto diskaki mporeis na deis asumbatothtes.

Δημοσ.

LL με ενα sony u14a που εχω και με princo του ενος ευρω δεν εχω κανενα προβλημα στο ps2 μου οπως επισης και σε κανενα dvd deck. Οτι εχω γραψει παιζει αψογα... Οσο για τα movies τα γραφω στην πλειοψηφια με το Nero και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα... Αυτα απο εμενα... Ας πουν και αλλοι τη γνωμη τους..

Δημοσ.

Γενικά, τα - ή τα + έχουν περισσότερη συμβατότητα με κάθε τύπου αναγνώστη DVD ? Ποιά δισκάκια έχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξουν σε ένα παλιό deck κ ποια λιγότερες;

Δημοσ.
Γενικά, τα - ή τα + έχουν περισσότερη συμβατότητα με κάθε τύπου αναγνώστη DVD ? Ποιά δισκάκια έχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξουν σε ένα παλιό deck κ ποια λιγότερες;

Νομίζω τα - γιατί είναι πιο παλιό φορμάτ, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Τα νυν dvd deck υποστηρίζουν και τα 2 format.

Αν γράφεις σε + μπορεί να σου τύχει μία στο τόσο κανένα "παλιομοδίτικο" μηχανάκι που να μην τα βλέπει, αλλά κανόνας δεν υπάρχει.

Αν δεν παίξεις σε τελείως φτηνιάρικες dvd-rw συσκευές ισχύει αυτό που είπε ο ChrisAce.

sc

Δημοσ.

OK παίδες. Πέραν τούτου μου γεννήθηκε και μια άλλη απορία. Υπάρχει πιθανότητα με update στο firmware να γράφουμε σε dual layer όταν τα ανάλογα δισκάκια βγουν; Επίσης η lite on στο dvd+R 8x λένε ότι έβγαλε firmware update για εγγραφή στην ίδια ταχύτητα στα -R (ή μήπως τα είπα ανάποδα). Έχει ακούσει κανείς για κάποια ανάλογη κίνηση απο την Plextor?

Δημοσ.

LL_NEO, mallon milas gia to an to plextor-708A tha mporei na grafei dual layer dvd me kapoia anabathmisi firmware. i apantisi tis plextor se mail itan:

MY QUESTION WAS THE FOLLOWING:

Hi!

Is it too early to inquire, is it technologically possible (chipset e.g.) to

make px-708 compatible with writing dual layer dvd+r technology next

Spring????

AND THE RESPONSE

"

Dear sir ,

This unit will not support this format.

Kind regards ,

Plextor Europe

koitontas edo: http://club.cdfreaks.com/archive/topic/82111.html

apo tin alli omos, kikloforoun fimes oti isos kati na ginei...poios kserei...

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μπλέξεις με ένα από τα πρώτα μοντέλα dual-layer; (και μάλιστα από αναβάθμιση f/w)

Δημοσ.

έχεις δίκιο φίλτατε dim_b(να σου ευχηθώ κιόλας και σιδηροκέφαλος για την προαγωγή :) ). Διάβασα και λίγο στο cdfreaks και ένας mod είπε, ότι εδώ έχουν ακόμα προβλήματα στα single layer, απαιτούμε και dual layer?

ba_eas το είχα δει, αλλά δεν είδα Links απο τον Spurys. Ήρθε και το reply του sharky και υπέθεσα οτι μάλλον παρερμήνευσε το παλικάρι αυτά που διάβασα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...