1.3power Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Υπαρχει πιστωτικο 120 ευρω απο RMA corsair H100i v1 στο eshop για αυτο και ψαχνω κατα κυριο λογο απο το συγκεκριμενο καταστημα. Αυτη την στιγμη ειμαι με εναν 4690κ στα 4.6 με 1.27v για 24/7. Η Η100i τον κραταγε σε πολυ καλες θερμοκρασιες ακομα και καλοκαιρι. Mεσα στην χρονια σκεφτομαι να αναβαθμισω σε ryzen 1700 οποτε κοιταω οτι αγορασω να μπορω να το χρησιμοποιησω και εκει. Εχει μπει στο ματι μου η ΕΚ στο παρακατω link αν και κατα κυριο λογο κοιταγα πριν λιγο καιρο την ΝΖΧΤ kraken X62. http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-xlc-predator-360-complete-watercooling-revision-11-p-PER.643297 1ο ερωτημα:Το παρακατω bracket κανει για AMD επεξεργαστες στο συγκεκριμενο kit??Απο οτι διαβασα ειναι μονο για intel επεξεργαστες και δεν ξερω μην τυχον δεν ταιριαζει το block στους AMD. http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-xlc-predator-amd-upgrade-kit-p-PER.643429 2ο ερωτημα: Αν οντως μπορω να ταιριαξω την ΕΚ στην AMD πλατφορμα στην συγκριση ΝΖΧΤ kraken X62 vs EK τι θα προτεινατε?? Η Χ62 δεν υπαρχει στο eshop οποτε αναγκαστικα θα αφησω το πιστωτικο να περιμενει και θα την παρω απο αλλο καταστημα. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Επειδή το είχα το EK predator 360 και το είχα ψάξει αρκετά μπορώ απλά να σου πώ ότι μέχρι στιγμής είναι με διαφορά το καλύτερο ΑΙΟ σύστημα ψύξης της αγοράς. Με διαφορά όμως και σε θέματα θερμοκρασίας και θορύβου. Λίγο ανούσιο βέβαια να το συγκρίνεις με το ΝΖΧΤ kraken X62 γιατί το ΕΚ είναι 360mm vs 280mm, το ψυγείο του έχει πάχος 4cm vs 3cm του NZXT έχει απο τους καλύτερους ανεμιστήρες της αγοράς και γενικά είναι απο μια εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με υδρόψυξη και είναι απο τις τόπ του χώρου και για αυτό κάνει 300ε σε σχέση με τα 170ε του ΝΖΧΤ. Το upgrade kit που πόσταρες νομίζω είναι για ΑΜ3+ και πιο παλιούς επεξεργαστές. Για να το συνδέσεις σε ΑΜ4 θέλεις αυτό https://www.ekwb.com/shop/ek-xlc-predator-amd-upgrade-kit-5287 Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα το eshop αλλά λογικά θα το φέρουν. ΥΓ. η ΕΚ βγάζει μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες την επόμενη γενία ΑΙΟ τους την ΕΚ-MLC. Η οποία απο ότι έχω διαβάσει θα προσφέρει περισσότερες επιλογές επέκτασης αφου θα σου δίνουν τη δυνατότητα να διαλέγεις εσύ ποιο μπλοκ θέλεις και το rad-pump θα είναι ξεχωριστό combo unit. "EK-MLC products are going to be available worldwide at the beginning of ‘Q2 2017 and pricing will be revealed at the later date." Aν δεν το βιάζεσαι δεν χάνεις τίποτα να περιμένεις λίγο ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δεν βιαζομαι ιδιατερα αλλα δεν ειμαι διατεθιμενος να ξεφυγω απο αυτα τα χρηματα σε υδροψυξη και εχω την εντυπωση πως τα νεα συστηματα της ΕΚ θα πιανουν το 300αρι+ οποτε δεν προκειται να παω προς τα εκει..Περισσοτερο κατεληξα στο ΕΚ επειδη την γνωριζω οτι ειναι μια Τοπ εταιρια στο χωρο και θεωρω τα 240 αρκετα καλη τιμη αφου εχω και το πιστωτικο στο eshop αυτη την στιγμη. Ναι το συγκεκριμενο bracket το ποσταρα περισσοτερο για να δειξω αν οντως μετατρεπει το συγκεκριμενο kit απο intel σε ΑΜD η θα εχω προβλημα με τυχον αναβαθμιση σε ΑΜ4 με το block.Δεν θελω να μπω σε διαδικασια αλλαξε block για να ταιριαξεις η να αναγκαστω να πουλησω το kit επειδη δεν θα ταιριαζει . θυμασαι αν οι ανεμιστηρες του kit ειναι σε διαταξη Push η Pull?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Όχι απο την στιγμή που και η ΕΚ έχει βγάλει mounting kit για ΑΜ4 δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα. Αν δεν το έχουν ελληνικά καταστήματα (eshop, eworld ) το παραγγέλνεις απο ΕΚ και ξεμπερδεύεις. Έτσι και αλλίως τo μπλόκ του predator είναι ένα απο τα μπλοκς που πουλάει η ΕΚ ξεχωριστά (η αντλία είναι στο ψυγείο όχι στο μπλοκ όπως στα περισσότερα ΑΙΟ). Απλά φρόντισε να το χωράει το κουτί σου γιατί ειναι λίγο μεγαλύτερο απο ένα απλό 360 ψυγείο. Το predator είναι Pull (φαντάζομαι για πρακτικούς λόγους ώστε η σκόνη να μην παγιδεύεται ανάμεσα σε ανεμιστήρες και ψυγείο και να είναι εύκολο στο καθάρισμα). Βέβαια push και pull δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά, το πολύ 1c Μπορείς να αγοράσεις και άλλους 3 ανεμιστήρες και να το κάνεις push-pull αλλά μου φαίνεται ανούσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Στο κουτι χωραει μια χαρα λογικα(Corsair 760T). Kαλα καταλαβα για το pull απο το στησιμο που εβλεπα..Απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω. Σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα