Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα θέμα που αντιμετωπίζω 

Μου φέραν ένα λαπ τοπ που είχαν κανει αναβάθμιση σε win 10 

θέλουν να τους κάνω φορματ...μέχρι εδώ καλά... 

αλλά δεν ξέρουν αν έχουν λογαριασμό microsoft συνδεδεμένο με το λαπ τοπ,

μέχρι τώρα κάναν χρήση τοπικού λογαριασμού για να συνδέονται.

πως μπορώ να δω αν υπάρχει συνδεδεμένος λογαριασμός και ποιος είναι αυτός?

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεις να κάνεις φορματ με τοπικό λογαριασμό κανονικα. Θα ενεργοποιηθουν τα windows δεν έχεις θεμα. 

Δημοσ.

Να διευκρινίσω,

λέγοντάς τοπικό λογαριασμό ενοω ότι δεν ζητάει ούτε κωδικό

απλά γράφει κατα τη είσοδο το όνομα του χρήστη και μετά μπαίνει στα παράθυρα.

Θα αντιμετωπίσω καποιο θέμα με αυτό?

Κατά την αναβάθμιση δεν χρειαζόταν καποιο mail? αν ναι ούτε αυτό ξέρω ποιο ήταν.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Αν προσπαθήσω να συνδέσω έναν λογαριασμό microsoft θα κάνω ζημιά ή έχει βάση η σκέψη μου?

Δημοσ.

Ναι ναι κατάλαβα τι εννοείς. Εχει το κλασσικό username του χρήστη. Δεν χρειάζεται να ζητάει κωδικό. Απο όσο θυμάμαι όχι δεν χρειάζεται mail για την αναβάθμιση. Το λειτουργικό δένει με την Motherboard. Έχω κάνει φορματ σε Pc που είχε πριν λογαριασμό Microsoft και μετά έβαλα τοπικό κ όλα καλα. Επίσης το ίδιο κ σε Pc π είχε πριν κ μετά τοπικό . Απλά κατα την διαδικασία του φορμάτ, εκεί που ζητάει κλειδί μην βαλεις τπτ. Θα ενεργοποιηθεί μόνο του. Αν θες να βάλεις λογαριασμό microsoft κάντο, αλλα νομίζω δεν υπάρχει λογος. Εννοώ, δεν θα κερδίσεις κάτι. 

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον ενεργοποιηθούν τα win 10 με νόμιμο τρόπο μία  φορά, μετά όσες φορές και να γίνει format, με την νέα εγκατάσταση αυτά ενεργοποιούνται αυτόματα. Αρκεί να μη αλλάξουμε την αρχική έκδοση Home ή Pro. To 32 ή 64 bit δεν παίζει ρόλο αν αλλάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον ενεργοποιηθούν τα win 10 με νόμιμο τρόπο μία  φορά, μετά όσες φορές και να γίνει format, με την νέα εγκατάσταση αυτά ενεργοποιούνται αυτόματα. Αρκεί να μη αλλάξουμε την αρχική έκδοση Home ή Pro. To 32 ή 64 bit δεν παίζει ρόλο αν αλλάξει.

Στο τωρινό μου pc έχω windows 10 ενεργοποιημένα (δεν έχω αγοράσει κλειδί, ήταν τότε που τα έδιναν free)

τώρα στο καινούριο που θα φτιάξω από Τρίτη, πρέπει να αγοράσω κλειδί η θα μπουν κανονικά αφού βάλω το email μου;

Edit: Άστο, διάβασα από ένα site τι παίζει :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...