Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για μεταχειρισμένα οχήματα χρονολογίας > 2013 μεταξύ των δυο (η κάποιο άλλο) ποιο θα προτείνατε;

Γνωρίζω την καλή ιστορία, φθηνά ανταλλακτικά, "αξιοπιστία" του Yaris και την "κακή φήμη" των Γαλλικών. Το θέμα είναι οι γνωμεσ από γνωστούς η από άτομα που έχουν το ένα η το άλλο.

Το fiesta επίσης μαρεσει και το θεωρώ εξαιρετικό αμάξι, αλλά πιο φτωχό πλέον σε εσωτερικό..

Δημοσ.

Τo fiesta με ecoboost κινητηρα, μαλλον ειναι καλυτερη επιλογη και απο τα 2 που αναφερεις.
Το εσωτερικο του οντως ειναι ασχημο και πεπαλαιωμενο, αλλα για πολλους αλλους λογους θα συμβιβαζομουν.

Επισης δεν ειναι μικρομεσαια τα αμαξια που αναφερεις αλλα supermini. Μικρομεσαια κατηγορια ειναι αυτη των auris/focus κλπ.

Δημοσ.

Λάθος μου. Θεωρούσα τα c1/107 κλπ ως μίνι.

Θεωρώ και εγώ το fiesta την καλύτερη επιλογή αλλά το θέμα είναι όπως είπες και εσυ ότι το εσωτερικό υστερεί σε σχέση με τα αλλά 2 και το αμάξι θα μείνει για αρκετά χρόνια (θεωρητικά). Το 2009 είχε πανέμορφο εσωτερικό αλλά πλέον το media player (που δεν έχει), η κάμερα / gps κάνουν αισθητή διαφορά νομίζω. Το κακό είναι ότι η ford δεν έχει αποφασίσει να βγάλει (πολλες) εκδόσεις με πιο πλούσιο εσωτερικό και είναι κρίμα και για το fiesta και για το focus

Δημοσ.

Λάθος μου. Θεωρούσα τα c1/107 κλπ ως μίνι.

Θεωρώ και εγώ το fiesta την καλύτερη επιλογή αλλά το θέμα είναι όπως είπες και εσυ ότι το εσωτερικό υστερεί σε σχέση με τα αλλά 2 και το αμάξι θα μείνει για αρκετά χρόνια (θεωρητικά). Το 2009 είχε πανέμορφο εσωτερικό αλλά πλέον το media player (που δεν έχει), η κάμερα / gps κάνουν αισθητή διαφορά νομίζω. Το κακό είναι ότι η ford δεν έχει αποφασίσει να βγάλει (πολλες) εκδόσεις με πιο πλούσιο εσωτερικό και είναι κρίμα και για το fiesta και για το focus

Σωστα τα λες για c1/107. Ειναι μινι αυτα, η επομενη κατηγορια των fiesta/yaris λεγεται supermini και μετα ειναι τα μικρομεσαια.

Στο fiesta δεν ειναι τοσο οτι του λειπει gps ή καμερα, οσο η ασχημια της κονσολας για τα σημερινα δεδομενα.

Εξαλλου GPS βολευεται με smartphone+bluetooth, και καμερα για μενα ειναι παραπανω απο δευτερευουσης σημασιας. Και τα 2 ωστοσο νομιζω οτι μπαινουν σαν optional extra απο την ford. Αλλα η ασχημια του ταμπλο που θυμιζει μπακατελα κινητο δεκαετιας 1990, παραμενει.

Απο κει και περα ειναι στο που δινεις εσυ βαρυτητα. Εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο αν η κεντρικη κονσολα δεν ειναι τοσο σοφιστικε ή ομορφη οταν σαν αμαξι υπερεχει σχεδον σε ολα τα υπολοιπα απο την κατηγορια του (μιλαω παντα για ecoboost). Αλλως αν δει την κονσολα του fiesta το απορριπτει χωρις δευτερη συζητηση κι αλλος λεει οτι ειναι μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...