InTheEnd Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Παιδιά εγώ που κατέβασα κάτι βλακείες(Έψαχνα τα Essentials για Windows Movie Maker) και απο τοτε ο Browser σερνεται και οπου και αν παταω μου ανοιγει και μια-δυο σελιδες διαφημίσεις(ενώ έχω ad-block) έχω το ίδιο πρόβλημα? έχω κάνει scan με Malwarebytes και συνεχίζει και τώρα κατεβάζω και αυτά που προτείνατε στο παιδί; λέτε να ξεμπερδέψω έτσι; Κατέβασα και αυτά που προτεινατε σβήσανε καμία 30ρια malware αλλά τίποτα,επίσεις θέλω να πώ ότι δεν εχω καμία άλλη επέκταση στον Browser!
GeorgeGK Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Παιδιά εγώ που κατέβασα κάτι βλακείες(Έψαχνα τα Essentials για Windows Movie Maker) και απο τοτε ο Browser σερνεται και οπου και αν παταω μου ανοιγει και μια-δυο σελιδες διαφημίσεις(ενώ έχω ad-block) έχω το ίδιο πρόβλημα? έχω κάνει scan με Malwarebytes και συνεχίζει και τώρα κατεβάζω και αυτά που προτείνατε στο παιδί; λέτε να ξεμπερδέψω έτσι; Κατέβασα και αυτά που προτεινατε σβήσανε καμία 30ρια malware αλλά τίποτα,επίσεις θέλω να πώ ότι δεν εχω καμία άλλη επέκταση στον Browser! Το Adwcleaner το χρησιμοποιησες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα