Laz93 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Γεια σας παιδιά Κατέβασα ένα πρόγραμμα , και μου πέρασε κάποια άλλα προγράμματα, που τρέχουν μόνα τους, εκτελούν διεργασίες , είναι στα κινέζικα και δεν μπορώ να τα απενεργοποιήσω καΙ ούτε να τα απεγκαταστήσω γιατί δεν φαίνονται .., Δεν μπορώ να τα βγάλω ,και επειδή το έψαξα λίγο έμαθα ότι ειναι spyware και torjan . Σκαναρα με avg , αλλα τίποτα .. Κάποια τα βρήκα που ήταν μέσα σε φακέλους και τα διέγραψα , αλλά τα άλλα παραμένουν .. Τι προτείνετε ?
Ihavetheanswers Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Χμμ, δοκίμασε να τρέξεις ένα Malwarebytes.
jimakos234 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 με την σειρα θα τρεξεις τα παρακατω. 1. Adwcleaner (adware cleaner-freeware) 2. jrt (junkware removal tool-freeware) 3. Malware bytes Antimalware 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Και Emsisoft Emergency Kit Adwcleaner Mlawarebytes Jrt οπως αναφερθηκαν! Θα τα κατεβασεις θα τα κανεις update και θα αρχισεις το σκαναρισμα ενα ενα σε ασφαλη λειτουργια!!
Laz93 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 έτρεξα το malwarebytes , και μέχρι τώρα έχουν εξαφανιστεί όλα .Να τρέξω και τα υπόλοιπα ; 1
Laz93 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Έτρεξα και τα άλλα δύο το Jrt και το Adwcleaner , και φαίνεται μια χαρά . Για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει απο χθες το facebook .Δοκίμασα και με διαφορετικό account αλλα πάλι τίποτα .Σκέφτομαι μήπως λόγο των ιών έφαγα κανα μπαν και δεν μου φορτώνει
Ihavetheanswers Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δεν μπαίνει ο λογαριασμός σου; Ούτε από κινητό; Τσέκαρε το e-mail σου μήπως σου έχει στείλει το Facebook κάποιο σχετικό μήνυμα.
Laz93 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Βασικά νομίζω πως δεν μπαίνει στην αρχική μου σελίδα .\ Πληκτρολόγησα facebook και πάτησα σε ένα απο τα αποτελέσματα που έβγαιναν σε άλλες σελίδες , και μπήκε κανονικά .. Μάλλον πείραξα κάτι που δεν έπρεπε
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Αυτές τις μερες ειχα κολλησει κατι trojan που ειχανε κανει το pc μου σε κακη κατασταση.. κανενα δε τα εβρισκε , και τα βρηκε και τα εβγαλε μονο το IOBIT Malware Fighter 5 ! Αν και στην αρχη δε μου γεμιζε το ματι , ομολογω οτι με εχει εκπληξει απο τις δυνατοτητες του σαν antimalware. Εγω εχω βαλει την PRO εκδοση και με ενα Βαθυ σκαναρισμα (κραταει κανα 2ωρο - 3ωρο) βρισκει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αν θες κατεβασε το και ριξτο μια ματια, κυκλοφορουν πολλα κλειδια στο google που απλα το κανεις copy paste και το κανεις premium εκδοση. Αλλα προσωπικα πιστευω οτι αξιζει η αγορα του.. Αν δε το βρει ουτε αυτο το προγραμματακι , πες μας και θα σου πω τι θα κανεις
Laz93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μπήκα απο internet explorer και με έβαλε κανονικά. Kάτι έγινε με το google chrome μάλλον. Το διέγραψα (μαζί και με όλα τα αρχεία ) το ξανά πέρασα και πάλι το ίδιο ..
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μπήκα απο internet explorer και με έβαλε κανονικά. Kάτι έγινε με το google chrome μάλλον. Το διέγραψα (μαζί και με όλα τα αρχεία ) το ξανά πέρασα και πάλι το ίδιο .. Κανε απεγκατασταση του chrome (οχι διαγραφη αρχειων κλπ) με το iobit unistaller και ξαναπερασε το .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα