vaggelisk14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στο forum. Αγόρασα σήμερα ένα σκληρό δίσκο Maxtor M3 2TB από Κωτσόβολο και πριν λίγο πήγα να μεταφέρω 800GB περίπου αρχεία απο laptop με windows 7 και με το που κάνω επικόληση στο δίσκο αντιγράφει μόνο τα 256GB. Με το που γράφτηκαν έλενξα και ήταν όντως μόνο τόσα. Έκανα άλλη μια αντιγραφή με συμπτηξη φακέλων και αυτή την φορά αντέγραψε μόνο 40GB. Έχει τύχει σε κανέναν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
anonymous-root Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Όταν λες σύμπτηξη φακέλων; Υπάρχει μια πιθανότητα το όνομα της διαδρομης του αρχείου να είναι πάνω από 255 (κάπου εκεί νομίζω) χαρακτήρες. πχ το "c:\users.....\...\arxeio.txt" να έχει διαδρομή πάνω από 255 χαρακτήρες (κάπου εκεί νομίζω είναι το όριο). Αν συμβαίνει αυτό, δε θα σου αντιγράψει τα αρχεία με τέτοια διαδρομή. Παρόλα αυτά μπορείς να μπεις και να αντιγράψεις τους υποφακέλους. Ένα άλλο πρόβλημα είναι τα πολύ μεγάλα αρχεία. Αν η εξωτερικός σου είναι φορμαρισμένος σε FAT32 (δύσκολο, συνήθως είναι σε exFAT), τα αρχεία >4GB δεν μπορούν να γραφτούν. Για ευκολία, ένα πρόγραμμα που μπορεί να συγκρίνει τα αρχεία των φακέλων σε windows είναι το cdcheck (http://kvipu.com/CDCheck/download.php) ώστε να δες τι δεν αντιγράφηκε.
vaggelisk14 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Όταν λες σύμπτηξη φακέλων; Υπάρχει μια πιθανότητα το όνομα της διαδρομης του αρχείου να είναι πάνω από 255 (κάπου εκεί νομίζω) χαρακτήρες. πχ το "c:\users.....\...\arxeio.txt" να έχει διαδρομή πάνω από 255 χαρακτήρες (κάπου εκεί νομίζω είναι το όριο). Αν συμβαίνει αυτό, δε θα σου αντιγράψει τα αρχεία με τέτοια διαδρομή. Παρόλα αυτά μπορείς να μπεις και να αντιγράψεις τους υποφακέλους. Ένα άλλο πρόβλημα είναι τα πολύ μεγάλα αρχεία. Αν η εξωτερικός σου είναι φορμαρισμένος σε FAT32 (δύσκολο, συνήθως είναι σε exFAT), τα αρχεία >4GB δεν μπορούν να γραφτούν. Για ευκολία, ένα πρόγραμμα που μπορεί να συγκρίνει τα αρχεία των φακέλων σε windows είναι το cdcheck (http://kvipu.com/CDCheck/download.php) ώστε να δες τι δεν αντιγράφηκε. Όταν λες σύμπτηξη φακέλων; Υπάρχει μια πιθανότητα το όνομα της διαδρομης του αρχείου να είναι πάνω από 255 (κάπου εκεί νομίζω) χαρακτήρες. πχ το "c:\users.....\...\arxeio.txt" να έχει διαδρομή πάνω από 255 χαρακτήρες (κάπου εκεί νομίζω είναι το όριο). Αν συμβαίνει αυτό, δε θα σου αντιγράψει τα αρχεία με τέτοια διαδρομή. Παρόλα αυτά μπορείς να μπεις και να αντιγράψεις τους υποφακέλους. Ένα άλλο πρόβλημα είναι τα πολύ μεγάλα αρχεία. Αν η εξωτερικός σου είναι φορμαρισμένος σε FAT32 (δύσκολο, συνήθως είναι σε exFAT), τα αρχεία >4GB δεν μπορούν να γραφτούν. Για ευκολία, ένα πρόγραμμα που μπορεί να συγκρίνει τα αρχεία των φακέλων σε windows είναι το cdcheck (http://kvipu.com/CDCheck/download.php) ώστε να δες τι δεν αντιγράφηκε. Εννοούσα συγχώνευση φακέλων. Αυτό με το όνομα διαδρομής μου ακούγεται πιθανό, θα το ελένξω. Ο Δίσκος είναι φορμαρισμένος σε NTSC οπότε το μέγεθος των αρχείων δεν φταίει σίγουρα. Ευχαριστώ για το προγραμματάκι, θα το κατεβάσω για έλγχο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα