Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop DELL Vostro 5470 και επειδή έχει χαμηλή ταχύτητα η εσωτερική κάρτα δικτύου Intel ®Wireless-N 7260 PCIe Mini σκέπτομαι να την αλλάξω.

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη PCIe Mini κάτι δοκιμασμένο από προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.

Πως κατεληξες οτι φταιει η καρτα και οχι η συνδεση του ιντερνετ?ανεβασε στατιστικα γραμμης πες μας πως το αντιληφθηκες και ισως να πρεπει τελικα το θεμα να μεταφερθει στα του internet

Δημοσ.

Να ξέρεις πως οι κατασκευαστές Laptop έχουν εδώ και καιρό Whitelists / Blacklists στα BIOS και επιτρέπουν συγκεκριμένο H/W να τρέξει στην μητρική...

Δημοσ.

Γνωρίζω ότι η ταχύτητα είναι χαμηλή στο τοπικό δίκτυο τώρα πως το κατάλαβα , έχω σκληρό δίσκο στο ρουτερ με την εσωτερική κάρτα wifi μεταφέρω 100mb σε 3 λεπτά και με εξωτερική κάρτα usb το ίδιο αρχείο κάνει 1 λεπτό.

Δημοσ.

Ετσι ειναι η φυση της WiFi συνδεσης, ειναι σαφως χαμηλοτερη η ταχυτητα μεταδοσης ειδικα στο πρωτοκολλο N (σε σχεση με το καλωδιο) και δεν ενδεικνυται για μεταφορες μεγαλων αρχειων.

Προβλημα υπαρχει ΜΟΝΟ αν δεν συνδεεσαι με την μεγιστη ταχυτητα που μπορει να δωσει το router και αυτο αν εισαι κοντα σε αυτο, αν εισαι λιγο πιο μακρυα και ειναι υψηλη/αξιοπρεπης η ταχυτητα ειναι και παλι φυσιολογικο.

Τσεκαρε λοιπον καταρχην την ταχυτητα που εχεις συνδεθει και βλεπουμε αν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως και εγω δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις για τις καρτες της Intel, μια mini pci express που δοκιμασα καποτε, κλειδωνε πολυ χαμηλοτερα απ'οτι θα επρεπε.

Δυστυχως απο Ελληνικο καταστημα / σκρουτζ, ειναι δυσκολο να βρεις κατι αλλο εκτος απο Intel καρτουλες, αν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο ή αν θες να το ψαξεις περισσοτερο, τα keywords ειναι "atheros mini pci express".

Υπαρχει παντα και η λυση του να αγορασεις μια USB, εκει υπαρχει ποικιλια.

Επισης πριν μπεις σε εξοδα, μπορεις να δοκιμασεις να περασεις αλλον driver - νεοτερο ή παλαιοτερο αναλογα ποιον εχεις τωρα, μηπως και αλλαξει κατι προς το καλυτερο.

Τελος, να εχεις στο νου σου και αυτο που αναφερθηκε για την περιπτωση του να αγορασεις μια mini pci express καρτα και να μην την "βλεπει" ο υπολογιστης, το εχω αντιμετωπισει σε HP laptop που δεν δεχοταν αλλη καρτα εκτος απο τη μανισια.

Δημοσ.

Τελικά μάλλον το ρούτερ TPLINK επηρεαζόταν από παραδίπλα (1,5m) ασύρματο σταθερό τηλέφωνο, πρόβλημα που δεν είχα αλλά ρούτερ.
Με το συγκεκριμένο δεν είχα μόνο χαμηλή ταχύτητα (στο τοπικό δίκτυο) αλά και αποσυνδέσεις, 
Μετά από μια μέρα αφού είχα βγάλει το ασύρματο τηλέφωνο νόμιζα ότι πάμε καλά και ξανά πάλι μια αποσύνδεση, σε έλεγχο του προβλήματος από τα windows μου λέει αυτό
Δοκιμάστε να κάνετε τα εξής:

DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

Επίσης παρατήρησα ότι το πρόβλημα εμφανίζετε συχνότερα μεταξύ αλλαγών
Internet Explorer και Google Chrome

Ευχαριστώ για της απαντήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...