Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απότι είδα έτσι στα γρήγορα ωραία τα leaks, αλλα smb exploits δεν περνάνε από firewalls.

Και τα Win10 Server2016 φαίνονται προστατευμένα
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απότι είδα έτσι στα γρήγορα ωραία τα leaks, αλλα smb exploits δεν περνάνε από firewalls.

Indeed. But internal threats ftw για τα συγκεκριμενα. Επισης, pivoting ftw.

[..] Και τα Win10 [...]

Ηold your horses.

Βtw:

A Microsoft spokesperson told The Intercept “We are reviewing the report and will take the necessary actions to protect our customers.” We asked Microsoft if the NSA at any point offered to provide information that would help protect Windows users from these attacks, given that the leak has been threatened since August 2016, to which they replied “our focus at this time is reviewing the current report.” Asked again, the spokesperson replied that Microsoft has “nothing further to share.”

Επισης, μιλαμε για "παλιο" και πιθανοτατα "partial" leak, εαν κρινουμε απο του Ιανουαριου (οπου ειχαν δωσει τα filenames που εσκασαν μυτη τωρα, κοινως η NSA γνωριζε 100%, εδω και ~3μηνες, για το σημερινο leak). Μ αλλα λογια, ειναι κομματακι ανησυχητικο για το τι αλλο μπορει να υπαρχει, σχετικο με Windows και μη. Kαι το βασικο προβλημα δεν ειναι οτι "Η NSA μπορει να κανει παπαδες", αλλα οτι "Τωρα εχουν κ αλλοι προσβαση σε αυτους τους..παπαδες" και περιμενουμε την Microsoft να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. Την οποια Microsoft θα μπορουσαν να ειχαν ενημερωσει, τουλαχιστον για τα συγκεκριμενα.

Επεξ/σία από Gi0
  • Like 1
Δημοσ.

Μεταξυ αλλων, Windows exploits (including Windows Server 2012), ευγενικη χορηγια της NSA.

Bonus: Περιεχονται και remote exploits.

PSA: Οσοι εχετε σκοπο να "παιξετε" με τα παραπανω, προσοχη, ανετα σκανε στη μουρη οποιου τα δοκιμασει.

Εγώ συνεχίζω να μη καταλαβαίνω τι ακριβώς συνέβει. 

Πως μπορεί αυτό πρακτικά να επηρεάσει εμένα που κάνω χρήση internet/office/games ή τον θείο μου που παίζει πασιέτζες και προσπαθεί να ρίξει μπουρναζιώτισσες στο fb;;  :fear:

Δημοσ.

Εγώ συνεχίζω να μη καταλαβαίνω τι ακριβώς συνέβει. 

Πως μπορεί αυτό πρακτικά να επηρεάσει εμένα που κάνω χρήση internet/office/games ή τον θείο μου που παίζει πασιέτζες και προσπαθεί να ρίξει μπουρναζιώτισσες στο fb;;  :fear:

Τιποτα. Κανε πως δε το ειδες.

Οσα λιγοτερα ξερουμε τοσο πιο καλα κοιμομαστε.

Δε στοχευουν τη πασιετζα και το θειο σου που ριχνει μπουρναζιωτισες.

Μπορειτε να συνεχισετε ανενοχλητοι.

Δημοσ.
Δε στοχευουν τη πασιετζα και το θειο σου που ριχνει μπουρναζιωτισες.

Αυτό μπορεί να ισχύει, μπορεί όμως και να μην ισχύει. Το γεγονός είναι ότι αν σε στοχεύσουν, την έβαψες...

@Έλεος

Πράγματα που δε μπορείς καν να φανταστείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σε κατασκοπεύσουν, να σου αποσπάσουν προσωπικές (και εν δυνάμει χρήσιμες) πληροφορίες, και άλλα πολλά που αν στα πω με λεπτομέρειες θα φρικάρεις. Καλά λέει ο @Le Perv όμως, δεν υπάρχει λόγος ο μέσος χρήστης να ανησυχεί (ακόμα)...

Δημοσ.

Live cd με linux για τις συνναλαγές...

Windows μόνο για τα games.. και άντε για παπαρο-microsoft

Υπάρχει και πιο πρωτογονη λυση. Βιβλιάριο, νουμεράκι αναμονής, γκισέ.

Ιντερνετ και μαλακίες ...

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει και πιο πρωτογονη λυση. Βιβλιάριο, νουμεράκι αναμονής, γκισέ.

Ιντερνετ και μαλακίες ...

Δηλαδή θεωρείς κάποιον που χρησιμοποιεί live cd Linux πρωτόγονο; Μάλιστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...