johnny73 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εχω ενα λαπτοπ το fujitsou AH512 το οποιο ανοιγει δειχνει την αρχικη οθονη με το λογοτυπο , δειχνει να φορτωνει κατι αλλα μετα μενει σκετη η οθονη και δεν προχωραει στο να φορτωσει τα windows 8 . προσπαθησα με επανεκκινηση και f8 για να μπω σε safe mode αλλα χωρις αποτελεσμα. η λυχνια του σκληρου αναβοσβηνει μεχρι ενα σημειο και μετα μενει σβηστη. υπαρχει κατι που μπορω να κανω?
corsair04 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εχω ενα λαπτοπ το fujitsou AH512 το οποιο ανοιγει δειχνει την αρχικη οθονη με το λογοτυπο , δειχνει να φορτωνει κατι αλλα μετα μενει σκετη η οθονη και δεν προχωραει στο να φορτωσει τα windows 8 . προσπαθησα με επανεκκινηση και f8 για να μπω σε safe mode αλλα χωρις αποτελεσμα. η λυχνια του σκληρου αναβοσβηνει μεχρι ενα σημειο και μετα μενει σβηστη. υπαρχει κατι που μπορω να κανω? live διανομή παίρνεις τα αρχεία σου να τα σιγουρέψεις , προσπαθείς για επιδιόρθωση εάν όχι φορματ
ss13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ποιο μοντέλο είναι ( δες το ταμπελάκι στην βάση του ) ; Αν θες σύνδεσε το με εξωτερική οθόνη , πάτα FN + F10 για να δώσεις σήμα https://www.manualslib.com/manual/581443/Fujitsu-Ah512.html?page=50
johnny73 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ευχαριστω για τις απαντησεις, δεν ειναι δικο μου ενος φιλου, οποτε δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες καθως δεν εχω δουλεψει καθολου τις live διανομες. θα του πω να το στειλει σε τεχνικο . ευχαριστω και παλι.
marina thes Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Παιδια θέλω μια βοήθεια.Εχω ένα laptop lenovo.Μετά από ένα πρόβλημα στο βυσμα τροφοδοσίας μάστορας στην επαρχία μου έκανε μάλλον καλή δουλεια.Χθες το βυσμα ξηλωθηκε πάλι.Σημερα το πήγα για σέρβις σε μεγάλη πόλη.Το λαπτοπ έκλεισε ξαφνικά και δεν ανοίγει ούτε με μπαταρια(δεν είμαι σίγουρη για το ποδο φορτισμένη ήταν με αυτό το βυσμα που τρεμοπαιζε)Είναι δυνατόν αυτό να γίνεται από τροφοδοσία σε περίπτωση που η μπαταροα εονσο έστω και λίγο φορτισμένη;
marina thes Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Παιδια έχω ένα λαπτοπ λενοβο.Πριν κανένα διμηνο μου κάναν μια αποτυχημένη επισκευή jack.(το σημείο ήταν φουσκωμενο και πολύ νωρος άρχισε να παίζει)Χθες μου έμεινε στο χέρι.Το θέμα είναι ότι δεν ανοίγει ούτε με μπαταρία (που δεν θυμάμαι ποσο φορτισμένη ήταν με αυτές τις συνθήκες)είναι δυνατόν το ,jack να το κάνει αυτο/πριν από λίγο το λαπτοπ δούλευε κανονικσ
marina thes Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Παιδια έχω ένα λαπτοπ λενοβο.Πεθν κανένα διμηνο μου κάναν μια αποτυχημένη επισκευ ,jack (το σημείο ήταν φουσκωμενο και έπαιζε μετά από λίγες μέρες)χθες κόπηκε το jack .Το λαπτοπ δεν ανοίγει ούτε με μπαταρία (δεν θυμάμαι ποσο φορτισμένη ήταν και αν ήταν υπό αυτές τις συνθήκες)Μπορεί θεωρητικά ,το jack να μπλοκάρει και μπαταρία?
corsair04 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Παιδια θέλω μια βοήθεια.Εχω ένα laptop lenovo.Μετά από ένα πρόβλημα στο βυσμα τροφοδοσίας μάστορας στην επαρχία μου έκανε μάλλον καλή δουλεια.Χθες το βυσμα ξηλωθηκε πάλι.Σημερα το πήγα για σέρβις σε μεγάλη πόλη.Το λαπτοπ έκλεισε ξαφνικά και δεν ανοίγει ούτε με μπαταρια(δεν είμαι σίγουρη για το ποδο φορτισμένη ήταν με αυτό το βυσμα που τρεμοπαιζε)Είναι δυνατόν αυτό να γίνεται από τροφοδοσία σε περίπτωση που η μπαταροα εονσο έστω και λίγο φορτισμένη; κανένα σημείο ζωής ούτε τα led μάλλον μητρική μπορεί κατά την αποκόλληση να έγινε βραχυκύκλωμα (εάν το θες στο account είναι Θεσσαλονίκη πήγαινε το rebootyour pc είναι πολύ καλοί και είναι και σχετικοί και ότι λεν ισχύει )
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αν το jack ειναι χαλασμένο και δεν περνά ρεύμα προς το laptop, ουτε θα αναβει, ουτε θα φορτίζει τη μπαταρία, οποτε αν η μπαταρία ειναι άδεια, δεν θα αναβει καθολου (αφου δεν εχει ενεργεια). Λες οτι χτες σου εμεινε στο χέρι και μετα λες οτι πριν λιγο το laptop δουλευε κανονικά. Μπερδευτηκα. Εννοεις το jack σου εμεινε στο χέρι και απο χτες δουλευες με τη μπαταρία; Επισης μιλας για το jack επανω στον υπολογιστή ή το jack επάνω στο τροφοδοτικό/φορτιστή; Τέλος γράψε ποιο μοντέλο ειναι (τογράφει απο κατω) 1
marina thes Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Έχεις δίκιο.Δεν εκφραστηκα καλά.Εννοω ότι δουλευε κανονικά πριν πέρα από ο.τι είχε μια βραδυτητα στη φόρτιση.Μιλαω για το βυσμα του laptop .Το μοντέλο είναι Lenovo G.50.30 Ρώτησα απλα στην περίπτωση που έχει μπαταρία (δεν θυμάμαι) θα μπορούσε να τη βραχυκυκλωσει το jack;
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Παιδια έχω ένα λαπτοπ λενοβο.Πεθν κανένα διμηνο μου κάναν μια αποτυχημένη επισκευ ,jack (το σημείο ήταν φουσκωμενο και έπαιζε μετά από λίγες μέρες)χθες κόπηκε το jack .Το λαπτοπ δεν ανοίγει ούτε με μπαταρία (δεν θυμάμαι ποσο φορτισμένη ήταν και αν ήταν υπό αυτές τις συνθήκες)Μπορεί θεωρητικά ,το jack να μπλοκάρει και μπαταρία?δυσκολο το jack να εχει κανει κατι.μαλλον η μπαταρια ειναι αδεια.
marina thes Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ.Απλα μου περνάει από το μυαλό μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ακόμα στη μητρικη.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ.Απλα μου περνάει από το μυαλό μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ακόμα στη μητρικη. μπορει ναι μπορει και οχι.πρεπει να το δει καποιος ή να βρεις αλλο λαπτοπ που να ταιριαζει η μπαταρια για να την γεμισεις.επισης plz δεν ανοιγουμε 100 θεματα για την ιδια ερωτηση.4 θεματα βρηκα για το ιδιο πραγμα.
marina thes Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Έχεις δίκιο.Απλα δεν ήμουν σογουρη που κολλάτε.Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Έχεις δίκιο.Απλα δεν ήμουν σογουρη που κολλάτε.Ευχαριστωοτι χρειαστεις μας λες.απλα θελει δοκιμες που δεν ειναι ευκολο να γινιυν για να δεις τι φταιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα