Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως  λεει και ο τιτλος  βρηκα ενα λαπτοπ εδω https://www.mgmanager.gr/notebooks/59472-acer-aspire-e5-575-348n-i3-6006u156-fhd4gb128gb-ssdlinux-black.html#/%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%82_%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-156/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-1920_x_1080 

Tο θεμα ειναι οτι  α) το εχει μονο αυτο το μαγαζι  β) το βρισκω να πουλιεται μονο ρουμανια και γ) στο site της Acer  δεν το βρισκω πουθενα ουτε ελλαδα ουτε παγκοσμια .

το αλλο θεμα ειναι πως μπορω να μαθω τι φοραει επανω και αν παιρνει μελλοντικη αναβαθμιση

αν μπορει να παρει αλλον επεξεργαστη

αν μπορει να παρει καρτα γραφικων μιας και δεν εχει

και αν μπορει να παρει περισσοτερη μνημη και ποσο .

αν κανεις εχει καμμια ιδεα και μπορει να βοηθησει θα ηταν καλοδεχουμενη.

ευχαριστω και καλη ανασταση σε ολους.

Δημοσ.

Το τι φοράει επάνω το γράφει και στην ιστοσελίδα της mgmanager. Μαλλον ερχεσαι απο desktop και εχεις τη φιλοσοφία των desktop hardware upgrades. Γενικά να ξέρεις οτι σε laptops αλλάζουν (ευκολα ή δυσκολα)

• Σκληρός δίσκος
  • Μνήμη (αυξηση, οχι είδος)
  • cdDVD - αλλαγή με παρόμοιο αλλά οχι αναγκαία ίδιο. 
  • κατα περιπτωση μπορεις να βάλεις και λιγο μεγαλύτερη μπαταρία αλλά οχι αυθεντική. Δεν το προτείνω.

Στα υπολοιπα μένεις εκεί που είσαι και αντικαθιστώνται (σε βλάβη) με τα ίδια.

Για το συγκεκριμένο :

Δεν μπορει να πάρει αλλο επεξεργαστή

Δεν μπορει να πάρει αλλη καρτα γραφικών (μονο την ενσωματωμένη που τραβά μνήμη απο την κύρια μνήμη)

Με βάση το παρακάτω link η μνήμη μπορεί να φτάσει τα 16GB και εχει δυο θύρες μνήμης. Τώρα έχει ένα τσιπάκι 4GB και μια αδεια θέση.

https://www.evomag.ro/PORTABILE-Laptopuri/Acer-Laptop-Acer-Aspire-E5-575G-Procesor-Intel-Core-i3-6006U-3M-Cache-2.00-GHz-Skylake-15.6-FHD-4GB-128GB-SSD-Intel-HD-Graphics-520-Wireless-AC-Linux-Negru-3205319.html

Ακυρο το προηγουμενο, ειναι για το μοντελο G. Φαντάζομαι οτι το ιδιο ισχυει (16gb, φορα 1*4GB) και για αυτό που λες. 

Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα acer στη φθηνή σειρά, όπως δεν θα αγοραζα turbox, innovator και κάποια αλλα. Είναι προσωπική γνώμη απο εμπειρία. Στις ακριβές business σειρές εχω την αντίθετη γνώμη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς όρισες , είναι παραεισαγωγή μάλλον ( γι αυτό το βρίσκεις μόνο στη Ρουμανία ) , αναβάθμιση μόνο εαν έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών παίρνει ( κυρίως βρίσκεις σε ακριβά Laptops ) , κάνε μια ερώτηση για την εγγύηση , γιατί Acer και 2 χρόνια εγγύηση παράξενο μου φαίνεται B)

Δημοσ.

παιδια βασικα ευχαριστω για τις απαντησεις

ναι  για λαπτοπ η εμπειρια μου ειναι επιφανειακη σαν απλος χρηστης περιστασιακα και μια φορα εχω προσθεσει μνημη .

η χρηση του θα ειναι για παιδι 12 ετων που σιγα σιγα θα ζηταει περισσοτερα και με τα λεφτα του να μπορει να κανει αναβαθμιση .

το σκεπτικο ειναι η σειρα Aspire E5-575 σε ιντελ παιζει ολους τους επεξεργαστες  και σε αρκετους εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων

επειδη δεν πιστευω οτι καθε υπολογιστης εχει διαφορετικη μητρικη  (προφανως οι celeron και  pentium θα εχουν) θα ηθελα να μαθω τι μητρικη εχει και αν παιρνει αναβαθμισεις . θεωρω οτι εχει μεγαλη πιθανοτητα να παιρνει αναβαθμισεις .

το θεμα ειναι που θα το μαθω αυτο .

και βεβαια εχει υποστηριξη στην  σειρα Aspire E5-575 αλλα αυτη η σειρα εχει δεκαδες κομπιουτερ που δεν περιλαμβανεται

το λαπτοπ Aspire E5-575-348N

εγω τουλαχιστον δεν μπορω να το βρω  στην Αcer και αυτο με τρελαινει  , και ειναι και η πρωτη φορα που μου συμβαινει  σε 25  χρονια ενασχολησης (πιο πολυ σαν χρηστης βεβαια)

τελος παντων μου φαινεται αδιανοητο να αγορασω κατι που δεν ξερω τι εχει μεσα (μου θυμιζει γουρουνι στο σακι)

και αν ρωτησω θα μου απαντησουν;

οσο για την εγγυηση γιατι να μην εχουν 2ετη ; παλιοτερα για πληκτρολογιο ποντικι ειχα φτασει μεχρι τον ευρωπαικο μεσολαβητη.

καλη ανασταση

και χρονια πολλα

Δημοσ.

Μητρική μπορείς να αλλαξεις αλλα είναι ασύμφορο

Τουλαχιστον η acer είναι βολική σε αυτό

Όπως σου ειπαν επεξεργαστη δεν αλλαζεις ,αλλη κάρτα γραφικών δεν έχει ουτε παιρνει

Δεν ξέρω τι άλλο θες να μαθεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μαθω τι μητρικη εχει και αν παιρνει αναβαθμισεις . θεωρω οτι εχει μεγαλη πιθανοτητα να παιρνει αναβαθμισεις .

το θεμα ειναι που θα το μαθω αυτο .

Δεν σε απασχολει τι μητρικη εχει . Σε απασχολει τι επεξεργαστη εχει.Και εχει επεξεργαστη της σειρας U της intel.Που σημαινει οτι δεν αλλαζει..ειναι καρφωμενος στην μητρικη..ειτε την λενε την μητρικη πανο μανατζερ του ραγκμπυ ειτε χανταμπακη.

Το ιδιο ισχυει και για την καρτα γραφικων.

τελος παντων μου φαινεται αδιανοητο να αγορασω κατι που δεν ξερω τι εχει μεσα (μου θυμιζει γουρουνι στο σακι)

και αν ρωτησω θα μου απαντησουν;

Ξερεις τι εχει μεσα.Εχεις μπερδεψει το "τι εχει μεσα" με το "τι παιρνει αναβαθμιση εκει μεσα".Δυο διαφορετικα πραγματα.

Και να ρωτησεις καποια πραγματα ακομα και τεχνικος να σου απαντησει δεν θα μπορει να σου τα πει.

Τι μαρκα ειναι η μητρικη..τι μαρκα ειναι το dvd-rw , τι μαρκα ειναι η οθονη , τι μαρκα ειναι ο δισκος κλπ.

Κατα πασα πιθανοτητα ομως θα σου απαντησει "πωλητης" και επειδη δεν θα ξερει , θα σου πει γενικοτητες ως και αναληθειες και μετα θα τον κραζεις που σου ειπε ψεματα...

Δημοσ.

Χρόνια πολλά , φτιάξε του έναν σταθερό , σίγουρα θα μπορεί να βάλει χέρι , με το Laptop λίγα πράγματα γίνονται , η εγγύηση της Acer έχει στο 95 % των μηχανημάτων έναν χρόνο εγγύηση ( σου βγάζουν και την πίστη αν κάτι πάθει , ένα google it θα σε πείσει ) , ρώτα για να είσαι σίγουρός B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...