UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Εdit: Άλλο ένα σαπιομάγαζο. Σβήστε το thread εντελώς. Άλλαξαν την τιμή μετά από 10-20 λεπτά και καλά τυπογραφικό.
astrolabos Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Από όπου και να το πιάσεις λάθος είναι: Δεν έχει κριτικές το μαγαζί (μια αρνητική μόνο) Δεν έχει κριτικές αλλά μόνο μια αρνητική. Άρα όχι μόνο έχει αλλά είναι και αρνητική. Λογικά έβαλαν τέτοια τιμή για να την ποστάρουμε σε κανα insomnia (λολ) και να γίνουν γνωστοί. Και αφού το σκέφτηκες αυτό (και μπράβο σου) είπες να τους κάνεις το χατήρι και το πόσταρες, έτσι;
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Από όπου και να το πιάσεις λάθος είναι: Δεν έχει κριτικές αλλά μόνο μια αρνητική. Άρα όχι μόνο έχει αλλά είναι και αρνητική. Και αφού το σκέφτηκες αυτό (και μπράβο σου) είπες να τους κάνεις το χατήρι και το πόσταρες, έτσι; Δεν έχω να χάσω κάτι. Ίσα ίσα μπορεί να ισχύει κιόλας. Αν δεν ισχύει κάνω edit το ποστ και πούλους. Γαμάτο ; Και το υφάκι αλλού, όχι εδώ. 2
pantelikas Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δεν είναι χτεσινή τρύπα το zeroone. Οι Θεσσαλονικείς το ξέρουν καλά. Δεν φύτρωσε όπως κάτι skroutzομάγαζα. Τώρα αν είναι μουφα προσφορά για να ρίξει άκυρα μετά δεν ξέρω.
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Εγω γιατι το βλεπω στα 347 ευρω??? Γιατί το άλλαξαν λογικά. Κάνω edit το post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα