Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο γραφείο δουλεύω στο νέο μου Macbook Pro 2016 13inch με κλειστό καπάκι (clamshell) και εξωτερική οθόνη, κάνοντας editing 4k videos, After effects editing κ.λπ.

Ένας συνάδελφος μου είπε να μην κλείνω το καπάκι ώστε να μην υπερθερμανθεί το μηχάνημα. Ισχύει κάτι τέτοιο, όντως;

Μέταξύ οθόνης και πληκτρολογίου αφήνω το λεπτό χαρτάκι με το οποίο έρχεται στην συσκευασία του το MCBPro.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο γραφείο δουλεύω στο νέο μου Macbook Pro 2016 13inch με κλειστό καπάκι (clamshell) και εξωτερική οθόνη, κάνοντας editing 4k videos, After effects editing κ.λπ.

Ένας συνάδελφος μου είπε να μην κλείνω το καπάκι ώστε να μην υπερθερμανθεί το μηχάνημα. Ισχύει κάτι τέτοιο, όντως;

Μέταξύ οθόνης και πληκτρολογίου αφήνω το λεπτό χαρτάκι με το οποίο έρχεται στην συσκευασία του το MCBPro.

Ευχαριστώ

Η οποία υπερθέρμανση είναι μελετημένη πες του.

https://support.apple.com/en-us/HT201834

• Like 1
Δημοσ.

Η Apple το αποκαλεί clamshell mode όπως πολύ σωστά γράφεις και είναι εντός προδιαγραφών λειτουργίας. Oυσιαστικά λέει ότι αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις έναν Mac φορητό με εξωτερική οθόνη, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το πλήκτρο power και αμέσως να κλείσεις το καπάκι έτσι ώστε να μην ενεργοποιηθεί η εσωτερική οθόνη. Ψάξε σχετικά...δυο χρόνια πάντως που είχα ένα MacBook Pro δεν καταλάβαινε τπτ από θερμοκρασίες. Μόνο στην πάνω δεξια γωνία και έπειτα από πολύ παιχνίδι έψηνα αυγουλάκι. ΑΑΑΑ και το τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό...

Βάλε Macs Fan Control εννοείται και κάνε ρύθμιση με σένσορα τον GPU PECI από 55-65 Celsius και βγάλε το χαρτάκι ανάμεσα απο το πληκτρολόγιο και την οθόνη όταν λειτουργεί....Δημιουργείς θερμομόνωση.

Ελπίζω να βοήθησα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...