drapanakis Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μονο σε καποιες ιστοσελιδες, δε μου δουλευει στο ποντικι η ροδελα. Εννοω , δε μπορω να παω πιο κατω στην ιστοσελιδα χρησιμοποιωντας τη ροδελα, πρεπει να παω απο τη μπαρα δεξια, να κατεβασω πιο κατω την εικονα. Γιατι ; Aκυρο. Το εφτιαξα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μονο σε καποιες ιστοσελιδες, δε μου δουλευει στο ποντικι η ροδελα. Εννοω , δε μπορω να παω πιο κατω στην ιστοσελιδα χρησιμοποιωντας τη ροδελα, πρεπει να παω απο τη μπαρα δεξια, να κατεβασω πιο κατω την εικονα. Γιατι ; Aκυρο. Το εφτιαξα. Αυτό που λες το παθαίνω που και που στο facebook, αλλά μόλις κλείσω το tab και ανοίξω καινούριο, φτιάχνεται
corsair04 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μονο σε καποιες ιστοσελιδες, δε μου δουλευει στο ποντικι η ροδελα. Εννοω , δε μπορω να παω πιο κατω στην ιστοσελιδα χρησιμοποιωντας τη ροδελα, πρεπει να παω απο τη μπαρα δεξια, να κατεβασω πιο κατω την εικονα. Γιατι ; Aκυρο. Το εφτιαξα. Αυτό που λες το παθαίνω που και που στο facebook, αλλά μόλις κλείσω το tab και ανοίξω καινούριο, φτιάχνεται και εγώ το πάθαινα στο chrome στο ένα tab παίζει ένα στο άλλο όχι έκανα μια ενημέρωση τον chrome και δεν μου εμφανίζεται πλέον
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 και εγώ το πάθαινα στο chrome στο ένα tab παίζει ένα στο άλλο όχι έκανα μια ενημέρωση τον chrome και δεν μου εμφανίζεται πλέον Ε θα το ξανά πάθεις λογικά. Εμένα πάλι πριν λίγο μου το έκανε. Είναι εντελώς random και ΜΟΝΟ στο facebook συμβαίνει. Τώρα η περίπτωση σου μπορεί να είναι διαφορετική, ποιος ξέρει.. Πάει χρόνος από τότε που το πρωτο έπαθα και με πολλά pc, όχι μόνο με το δικό μου 1
GeorgeGK Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Και μενα εντελώς random και μονο στο insomnia. Αν κανω αντιγραφη την σελιδα (δλδ ανοιξω σε νεο ταμπ στην ιδια σελιδα) λειτουργεί κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα