Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4kw να ειναι ο θερμοσιφωνας - επι 24 ωρες = 96 kw / ημερα χ 15 μερες = 1440kw . Να περιμενεις και 150€ +++ μονο απο τον θερμοσιφωνα δωρο απο την ΔΕΗ 

Δημοσ.

Οι 1440KWh θα βγουν περίπου 360€. Όμως έχει θερμοστάτη. Εκτίμησή μου είναι ότι θα κάψει πολύ πολύ λιγότερα γύρω στα 50€ (είχα ξεχάσει θερμοσίφωνο για 3ήμερο)

Δημοσ.

Καλά είσαι πελάτης μου ξύπνησε από εφιάλτη όπου έβλεπε ότι πνιγετε και τελικά "πνιγοταν" είχε γεμίσει ο τόπος νερά... Επειδή ξέχασε να τον κλείσει πριν κοιμηθεί... Άλλος πάλι πελάτης μου λέει δεν το κλείνει ποτέ εδώ και 4 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα... Jack pot είναι φίλε μου.... Αν σου κάτσει σου έκατσε...

Το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με κάποιον που ακόμα και κλειδί να μην έχει να κλείσει το ρεύμα από το ρολόι... Καλύτερα να καθαρίζεις ψυγείο μετά πάρα να κάνεις το σπίτι σου πισίνα....

Δημοσ.

Παιδιά φωτογραφία να παίρνετε το γενικό. Και αν έχετε ξεχάσει ανοιχτό το θερμοσίφωνα, να τη βλέπετε κάθε μέρα έπι 15 μέρες και να αισθάνεστε ηλίθιοι, χωρίς καν να μπορείτε να ελπίζετε σε οτιδήποτε...

• Like 1
Δημοσ.

4kw να ειναι ο θερμοσιφωνας - επι 24 ωρες = 96 kw / ημερα χ 15 μερες = 1440kw . Να περιμενεις και 150€ +++ μονο απο τον θερμοσιφωνα δωρο απο την ΔΕΗ

η κατανάλωση ενός θερμοσίφωνα διαρκώς ανοικτού και χωρίς ροή είναι μικρή και ίση με τις απώλειές του προς το περιβάλλον

• Like 2
Δημοσ.

@Βασίλης_29 Το σκεπτικό μου είναι ότι αν έχεις δικό σου ρολόι και δε μοιράζεσαι το ρεύμα, μένεις σε περιοχή μη επιδοτούμενου ρεύματος, δεν ανήκεις σε κοινωνικά ευαίσθητη ομάδα και δεν πουλάς ρεύμα στη ΔΕΗ, τότε ο λογαριασμός είναι 2 με 2,5 φορές πάνω από την κατανάλωση (έχεις αφαιρέσει και το έναντι στον εκκαθαριστικό που μειώνει το ποσό). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...