SeXBOX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως βγάζει μνμ ότι το OC απέτυχε και να πατήσεις ένα κουμπί για να μπεις στο bios συνήθως F1, και απλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη περιμένοντας να "απαντήσεις" στο τι να κάνεις; Για δες το Manual.
musicbill84 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δεν το είχα ξανακούσει αυτό, το τσέκαρα αλλά πάλι δεν βλέπω αντίδραση.
IoaZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε την μία μνήμη και δοκίμασε . ( κάθε μια χωριστά ) Δοκίμασε να αλλάξεις και την GPU σε άλλο pcie 16
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Είναι mini itx, δεν βοήθησε μια μια Άν όντως έκανες clear cmos και έχοντας βγάλει μπαταρία πάτησες το on-off επανειλημμένα, κάνε μερικές επανεκκινήσεις και ανοιγόκλεισε λίγο την οθόνη σου. Αντιμετώπισα το ίδιο και χρειάστηκε να βάλω dvi για να δώ φώς.
musicbill84 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Dvi δεν έχω στην οθόνη αλλά δεν φαίνεται να είναι θέμα κάρτας γραφικών, δοκίμασα dp/hdmi, κάτι έχει κολλήσει όπως το βλέπω και δεν ξεκινά καν το post. Παίρνουν όλα ρεύμα κανονικά και δεν δείχνει τίποτα. Δεν έχω και άλλες μνήμες να δοκιμάσω, ίσως αν δοκίμαζα μια εντελώς διαφορετική να ξεκολλήσει.
SeXBOX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Από την στιγμή που δεν έχεις Led να σου λέει αριθμό προβλήματος για να το πιστοποιήσεις με το ανάλογο τότε καλό θα ήταν να συνδέσεις το Beeper να δεις εκεί τα beeps να βγει το συμπέρασμα.
JOHNATELO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς να έχω καταφέρει να το φτιάξω. Τώρα για να ανοίξω τον υπολογιστή εφαρμόζω τις εξής μεθόδους. 1) α) Power & Restart Button ταυτόχρονα β) Δύο διαδοχικά restart 2) α) Κλείσιμο τροφοδοτικού β) Power button (για να αδειάσει το κύκλωμα) γ) Power button δ) Δύο διαδοχικά restart
ilos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν έχετε κάνει σωστό clear cmos + αποφορτίσει πλήρως τα psu + έχετε δοκιμάσει με 1 dimm/άλλη μνήμη, τότε υπάρχει αλλού πρόβλημα. Δείτε τα διαγνωστικά LED στη μητρική ή συνδέστε pc speaker να ακούσετε το beep code. Αν πάλι δεν βγάζουν κάποια ένδειξη, αλλάξτε psu. Αν και πάλι δε γίνει δουλειά πάει RMA η μητρική. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ilos 1
devil-ji Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δοκιμασε κανεις το 4.30 bios σε ab350m pro4?
Καϊάφας Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, devil-ji είπε Δοκιμασε κανεις το 4.30 bios σε ab350m pro4? Μην σε τρωει το upgrade, αστο για λιγο καιρο μηπως προκυψει κατι και μετα αναβαθμισε, περιμενε μεχρι την ελευση των Ryzen APUs.
ilos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Θα κάνουμε όλοι μια και καλή update μόλις βγουν τα stable για το spectre variant 2.
Federacion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Τελικά ποιες μητρικές θα προτείνατε stable κ vfm;
akoinonitos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Federacion είπε Τελικά ποιες μητρικές θα προτείνατε stable κ vfm; εξαρταται τι θεωρει vfm ο καθενας ,εγω την asus prime x370 pro την θεωρω vfm αλλα στο δικο μου range χρηματων για καποιον αλλο μπορει να θεωρειται ακριβη η και φθηνη. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα