Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω αλλά είναι το λεγόμενο "Silicon lottery" σε έμενα δεν έκατσε... τώρα τρέχει 1.39 το εχω στο energy power saving mode ούτως η άλλως τις ίδιες επιδόσεις έχει κι ετσι και πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες, έχει δώσει ρέστα η AMD με τους Ryzen της βγάζω το καπέλο... ανυπομονώ για Ryzen 2, αν και intelακιας. UK εχω 2x Xeon CPUS σε μια Mobo WS και 256 ram, αλλά για το κόστος των ryzen οι επιδόσεις είναι παραπάνω από το αναμενόμενο, απορώ πως μερικοί που κανουν δοκιμές στο youtube και συγκριτικά με intel βγάζουν τους intel value for money.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παράξενο, σήμερα πάω να ανοίξω το pc και κάνει 4 μακρόσυρτα μπιπ,λέω δέν θα πήρε τις ρυθμίσεις, στο bios όμως όλα είναι εντάξει,κλέινω το pc το αφήνω λίγο και τώρα στο boot είναι όλα νορμάλ,wtf?

Δημοσ.

Παράξενο, σήμερα πάω να ανοίξω το pc και κάνει 4 μακρόσυρτα μπιπ,λέω δέν θα πήρε τις ρυθμίσεις, στο bios όμως όλα είναι εντάξει,κλέινω το pc το αφήνω λίγο και τώρα στο boot είναι όλα νορμάλ,wtf?

Ισως θελουν λιγο "φτιαξιμο" τα settings σου για τις μνημες.

Αλλα θεμα cold boot υπαρχει γενικα σε 3000+ mhz στις μνημες ειδικα αν ειναι hynix

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είχα κάνει κανα μήνα έρευνα προτού αγοράσω και έιχα δεί ότι η msi δέν τα πάει καλά με τις flare x έψαξα και είδα πώς το καλύτερο vfm κίτ ήταν το corsair lpx 3200, το σύστημα το έφτιαξα με βάση κόστος/διαθεσιμότητα/συμβατότητα, επίσης είχα βρεί μία καλή τιμη, 170€ ενώ τώρα η ίδια μνήμη έχει φτάσει 220 τουλάχιστον, όμως δέν μπορώ να βρώ τι έκδοση είναι, γιατί η 4.31 είναι samsung-b die. απο πού μπορώ να το καταλάβω?.

post-431362-0-90334700-1513771920_thumb.png

Δημοσ.

Επειδή είχα κάνει κανα μήνα έρευνα προτού αγοράσω και έιχα δεί ότι η msi δέν τα πάει καλά με τις flare x έψαξα και είδα πώς το καλύτερο vfm κίτ ήταν το corsair lpx 3200, το σύστημα το έφτιαξα με βάση κόστος/διαθεσιμότητα/συμβατότητα, επίσης είχα βρεί μία καλή τιμη, 170€ ενώ τώρα η ίδια μνήμη έχει φτάσει 220 τουλάχιστον, όμως δέν μπορώ να βρώ τι έκδοση είναι, γιατί η 4.31 είναι samsung-b die. απο πού μπορώ να το καταλάβω?.

attachicon.gif mem.PNG

Έχει και αυτοκόλλητο πάνω γράφει την έκδοση  

Δημοσ.

Την πάτησα, hynix είναι.

attachicon.gif hynix.PNG

Τα beeps είναι γιατί διαβάζει τις αλλαγές στο hardware και προσαρμόζεται όπως και τα bootloops. Τώρα για τις μνήμες στείλε ένα mail στην corsair με μητρική μάρκα και τύπους μνήμης μήπως γνωρίζουν κάτι για timmings κανένα tip. Μου είχε τύχει παλιά με την kingston και μου είπαν βήμα βήμα στην τότε μητρική τι να βάλω, you never know....

Δημοσ.

Σήμερα μετά απο 2 ημέρες νορμάλ λειτουργίας μου το έκανε πάλι, 3 μακρόσυρτα μπίπ στην εκκίνηση reboot και μετά όλα νορμάλ, όταν είχα κλείσει το oc mode,όπως λέει το autoboost η msi, είχε στρώσει για 2 ήμέρες, μόνο η θερμοκρασία άλλαξε γιατί είχα ανοίξει το σπίτι να αεριστεί, cold boot στην κυριολεξία :-D,τι να φταίει?, τέλος πάντων επειδή φεύγω για Σ/Κ θα το δώ αργότερα, εάν μπορεί καποιος να προτείνει λύση τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Σήμερα μετά απο 2 ημέρες νορμάλ λειτουργίας μου το έκανε πάλι, 3 μακρόσυρτα μπίπ στην εκκίνηση reboot και μετά όλα νορμάλ, όταν είχα κλείσει το oc mode,όπως λέει το autoboost η msi, είχε στρώσει για 2 ήμέρες, μόνο η θερμοκρασία άλλαξε γιατί είχα ανοίξει το σπίτι να αεριστεί, cold boot στην κυριολεξία :-D,τι να φταίει?, τέλος πάντων επειδή φεύγω για Σ/Κ θα το δώ αργότερα, εάν μπορεί καποιος να προτείνει λύση τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στο ειπα και πιο πανω 3200mhz ειδικα με hynix θα εχεις καποια τετοια θεματακια αν δεν σκαλισεις τις ρυθμισεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...