Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραψε μητρικη και μνημες γτ δεν βλεπω υπογραφες απο το κινητο.

Εdit: το ειδα.

Τις τεσταρες ποτε με memtest?

Δεν υποστηριζονται απο την μητρικη οι συγκεκριμενες και ειναι και hynix οποτε δυσκολα τα πραγματα...

Ειδικα με το τευλευταιο bios αντι να φτιαξουν εγιναν ακ8μα χειροτερα αν κρινω απο την δικη μου μητρικη...

Γραψε μητρικη και μνημες γτ δεν βλεπω υπογραφες απο το κινητο.

Εdit: το ειδα.

Τις τεσταρες ποτε με memtest?

Δεν υποστηριζονται απο την μητρικη οι συγκεκριμενες και ειναι και hynix οποτε δυσκολα τα πραγματα...

Αν θες την γνωμη μου αστες για τωρα στα 2933 γιατι θα σου σπασουν τα νευρα και δοκιμαζεις για 3200 στο επομενο bios update

Ετσι σκεφτομαι κι εγω. Οχι δεν τεσταρα με memtest, δεν εχω την υπομονη αυτη τη στιγμη. Σκεφτηκα να τις πουλησω και να παω σε καποιες που υποστηριζονται, θα δουμε. Δεν αξιζει τον κοπο να καθομαι να σκαω για μερικα fps παραπανω. Δεν τα παει καλα σε Am4 υποστηριξη (bios κτλ.) η Asus η ειναι ιδεα μου?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγάλε το OC που έκανες στην ram και δούλεψε το σύστημά σου stock . Όταν θα έχεις χρόνο και υπομονή για να κάνεις OC στην ram , γράψε εδώ στο forum για να σε βοηθήσουμε . 

Δημοσ.

Βγάλε το OC που έκανες στην ram και δούλεψε το σύστημά σου stock . Όταν θα έχεις χρόνο και υπομονή για να κάνεις OC στην ram , γράψε εδώ στο forum για να σε βοηθήσουμε . 

Προς το παρον στα 2933 δουλευει μια χαρα. Θα το παρακολουθησω. Ας περιμενουμε και τα επομενα bios update και βλεπουμε γιατι αλλαζουν συνεχως πραγματα με αποτελεσμα απο εκει που εισαι σταθερος να αρχιζουν τα κουλα.

• Like 1
Δημοσ.

Στο site της asus αφαίρεσαν από το x370 pro την έκδοση bios 3203 που ήταν agesa 1007a. Από ότι είδα στο internet πολλοί βρίζουν για ασυμβατότητες με τις vega και για τρελλά vcore. Η μαλακία είναι πως δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω γιατί δεν το επιτρέπει το σύστημα, και flashback δεν υπάρχει. Τελείως χαζό να μην μπορείς να βάλεις παλαιότερο bios χωρίς να ανατρέξεις σε πιο επίφοβες λύσεις, ειδικά τώρα που πήραν το bios version πίσω

Δημοσ.

Στο site της asus αφαίρεσαν από το x370 pro την έκδοση bios 3203 που ήταν agesa 1007a. Από ότι είδα στο internet πολλοί βρίζουν για ασυμβατότητες με τις vega και για τρελλά vcore. Η μαλακία είναι πως δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω γιατί δεν το επιτρέπει το σύστημα, και flashback δεν υπάρχει. Τελείως χαζό να μην μπορείς να βάλεις παλαιότερο bios χωρίς να ανατρέξεις σε πιο επίφοβες λύσεις, ειδικά τώρα που πήραν το bios version πίσω

Μπορεις μονο με afudos να γυρισεις σε παλαιοτερο αν το θες.

Παντως τα εχουν κανει εντελως σκατα εκει στην asus τοσο που σκεφτομαι να την δωσω και να παρω μια giga

Δημοσ.

Όντως το είδα και γω και ξενέρωσα η έκδοση 3203 δεν υπάρχει. Αν και σε μένα δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα και χρονίζω σε 3066 άνετα. Ελπίζω σύντομα να βγάλουν καινούργια έκδοση πιο σταθερή μήπως χτυπήσουμε και 3200.

Δημοσ.

Μπορεις μονο με afudos να γυρισεις σε παλαιοτερο αν το θες.

Παντως τα εχουν κανει εντελως σκατα εκει στην asus τοσο που σκεφτομαι να την δωσω και να παρω μια giga

Εγώ από giga b350 πήγα σε asus x370. Πρόβληματα δεν είχα με giga, αλλά για να πάρεις μητρική με αντίστοιχα vrms της asus πρέπει να βάλεις πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη και να πας από x370 gaming 5 και πάνω. Η asus x370 pro είναι η μόνη με 6 φάσεις σε αυτή την τιμή, και γι αυτό πουλά τόσο καλά.

Να πω την αλήθεια, μου έχει λείψει η ασφάλεια του dual bios. Σε παλαιότερη giga με 1336 socket με είχε σώσει πολλές φορές. Του έβαζα ότι modded bios έβρισκα χωρίς να αγχώνομαι.

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν πολυ ψαχνω

Λενε οτι διορθωνει καποια προβληματα του προηγουμενου που αφαιρεθηκε...Λογικα το full stable θα βγει σε κανα 2μηνο ετσι το βλεπω

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα δεν πολυ ψαχνω

Λενε οτι διορθωνει καποια προβληματα του προηγουμενου που αφαιρεθηκε...Λογικα το full stable θα βγει σε κανα 2μηνο ετσι το βλεπω

Μπορεις αραγε να γυρισεις σε παλαιότερη εκδοση απο το 3401 η το εχουν κανει οπως με το 3203 που μονο με afudos μπορουσες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή φάση. Από το κινητό μου το εμφανίζει. Από το desktop όχι. Μάλλον μπαίνω σε άλλη χώρα και έχει καθυστέρηση

Edit: το έβαλα. Καμμία αλλαγή δεν βλέπω. Το σπαστικό είναι πως έχουν διατηρήσει την λάθος επιλογή σε volt με το docp on. Αντί για 1.35v βάζει 1.4v και πρέπει να το αλλάξεις χειροκίνητα

Επεξ/σία από kogos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...