Silenzio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 μόλις μου έδωσες τη λύση στο δικό μου πρόβλημα, είχα γράψει και εγώ ότι είχα ακριβώς το ίδιο θέμα αλλά με τίποτα δεν είχα φανταστεί ότι ήταν αυτό το χαζό. Εγώ έχω την b350.
totomis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Το asus Aura χάλασε σε μένα τα timing από τις μνήμες και έπρεπε να τις ξαναφτιάξω ..... Το asus Aura με cpu-z , cpuid HWM , HWiNFO64 κτλπ ανοιχτά , σβήνουν το XMP . Άμα μπορείς μην το δουλεύεις Για το πρόβλημά σου δεν μπορώ να φανταστώ κάτι .... Edit : Χωρίς OC ram δοκίμασες να δεις άμα έχει το ίδιο πρόβλημα ? Ναι ήταν το πρωτο που δοκίμασα, αφού νόμισα αρχικά πως φταίνε οι μνήμες. Το πρόβλημα είναι πως από default τα led της μητρικής είναι σαν φωτορυθμικο και με ενοχλεί, και αν δεν υπάρχει το πρόγραμμα, δεν κρατάει τις ρυθμίσεις που του κάνεις μόλις μου έδωσες τη λύση στο δικό μου πρόβλημα, είχα γράψει και εγώ ότι είχα ακριβώς το ίδιο θέμα αλλά με τίποτα δεν είχα φανταστεί ότι ήταν αυτό το χαζό. Εγώ έχω την b350. 1
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ήταν το πρωτο που δοκίμασα, αφού νόμισα αρχικά πως φταίνε οι μνήμες. Το πρόβλημα είναι πως από default τα led της μητρικής είναι σαν φωτορυθμικο και με ενοχλεί, και αν δεν υπάρχει το πρόγραμμα, δεν κρατάει τις ρυθμίσεις που του κάνεις Σε εμενα τουλαχιστον ,αν το κανω install βαλω το προφιλ που θελω και μετα το κανω unistall μενει και ας το εχω διαγραψει
totomis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Σε εμενα τουλαχιστον ,αν το κανω install βαλω το προφιλ που θελω και μετα το κανω unistall μενει και ας το εχω διαγραψει σου κανει και εσενα το πρόβλημα με το παγωμα του συστηματος; προσπαθω να δω αν υπαρχει γενικο πρόβλημα με το aura ή εχω πεσει σε προβληματικη μητρικη...
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 σου κανει και εσενα το πρόβλημα με το παγωμα του συστηματος; προσπαθω να δω αν υπαρχει γενικο πρόβλημα με το aura ή εχω πεσει σε προβληματικη μητρικη... εμενα δεν μου εκανε κατι τετοιο αλλα μου "καθηστερουσε" το συστημα και γενικα μου εκανε και αλλα κουλα οπως σταματουσε να δουλευει ,ανοιγε εκλεινε τα rgb μονο του και τετοια. Παντως ειναι πολυ κακο...
insGRE Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα ομάδα περιμένω Δευτέρα Ryzen 1700 aorus k5 ax370 και tridentz 16gb 3200 θελει update bios? Επίσης δεν εχω ασχοληθεί με overclock εχω δει το thread του Spartan και πηρα μια εικόνα και τέλος οι ραμ στα ποσα τρέχουν χωρίς προβλήματα;;;
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Nαι να κανεις, ποιες ειναι οι μνημες σου ακριβως?
insGRE Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/11105234/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZR.html
akoinonitos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/11105234/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZR.html Συνηθως μεχρι 3066mhz παιζουν σε ryzen χωρις error. Τωρα με τα update σε bios που εχουν γινει ισως να εχει αλλαξει κατι και να παιζουν και 3200 δεν ξερω. Στηστο με το καλο και δοκιμαζεις. 1
kogos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ASUS X370 PRO, έχω κάνει εγκατάσταση το τελευταίο AURA το οποίο συνέχεια χάνει τις ρυθμίσεις που του έχω βάλει σε κάθε σχεδόν restart. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;
noFEARgr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ναι να το διαγραψεις και σε μενα μονο προβληματα εκανε στην συγκεκριμενη μητρικη 2
geom_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ είμαι με τις F4-3466C16D-16GTZR και η gaming 5 μου τις διαβάζει αυτόματα στα 3466, χ παρότι δεν είναι στο qvl. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το ότι είναι samsung Β die. Τα 3200GTZR νομίζω δεν είναι για αυτό δεν πάνε αυτόματα στην αναγραφόμενη τιμή. 1
akoinonitos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ είμαι με τις F4-3466C16D-16GTZR και η gaming 5 μου τις διαβάζει αυτόματα στα 3466, χ παρότι δεν είναι στο qvl. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το ότι είναι samsung Β die. yeap
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 νομιζω πως το qvl σε ορισμενες μητρικες δεν το εχουν ανανεωσει απο τοτε που βγηκαν. πλεον πολλες ραμ παιζουν καλα σε am4. και μιλαω για φθηνες ραμ οχι αυτες του 200ευρου
totomis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τελικά αυτό το aura, ότι θέλει κάνει στην ASUS strix x370-f Σε φρέσκια εγκατάσταση των win10 αρχικά δούλευε μια χαρά, όμως μετά την αναβάθμιση των drivers της κάρτας γραφικών (xfx rx480) σε τυχαίες στιγμές παγώνει το σύστημα. προς το παρόν το ρύθμισα και απεγκατεστησα το πρόγραμμα και όλα πάνε καλά (thanks akoinonitos & noFear ) Ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίζω είναι η αδυναμία εύρεσης από το σύστημα μιας κάρτας τηλεόρασης PCI-e της Hauppauge που έχω Τόσο η καρτα τηλεόρασης (έχει ελεγχθεί σε 2 άλλα συστήματα) όσο και οι θύρες PCI-e της μητρικής, έχουν ελεγχθεί και δουλεύουν κανονικά. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα