akoinonitos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Mindfactory δεν στελνει για καποιο λογο εδω και μερες και εχει 32€ μεταφορικα+paypal Την εχει Computeruniverse αλλα με μεταφορικα βγαινει 132-133€ https://www.computeruniverse.net/en/products/90696252/asus-strix-b350-f-gaming.asp Αν κανουν παραγγελια 2 μαζι και με κουπονι βγαινει 121.6€ στον καθενα Αν καποιος το ψηνει εγω ειμαι μεσα Ρε συ γιατι να μην δωσεις 15 ευρω παραπανω και να πας στην prime x370? Τι είναι αυτό που σε κανει να προτιμάς την strix? Καλύτερη μελλοντική συμβατότητα το x370
Inler Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν γινει αγορα απο Ελλαδα για 15€ προτιμω την X370 εννοειται απλα αν γινει απο εξωτερικο μαζι με αλλα πραγματα η διαφορα ειναι 40€ και εκει δεν ξερω αν αξιζει Γιατι θα εχει καλυτερη υποστηριξη το X370?
akoinonitos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν γινει αγορα απο Ελλαδα για 15€ προτιμω την X370 εννοειται απλα αν γινει απο εξωτερικο μαζι με αλλα πραγματα η διαφορα ειναι 40€ και εκει δεν ξερω αν αξιζει Γιατι θα εχει καλυτερη υποστηριξη το X370? Oπως εχει δείξει η amd στο παρελθον τα πιο ακριβα chipset ειχαν τον πρωτο λογο σε συμβατότητα με νεες cpu... Και είναι και τα 2 παραπανω power phases που σε καποιο πιο πεινασμενο μελλοντικό επεξεργαστη ισως να βοηθησουν. Βεβαια εσυ ξερεις τι θελεις και τι γουστάρεις να παρεις. Εγω ετσι το σκεφτηκα το θεμα και πηγα στην x370.
Inler Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Λογικα ο 1600 δεν θα αλλαξει για 3 χρονια τουλαχιστον για αυτο σκεφτομαι αν αξιζει η διαφορα Οσον αφορα υποστηριξη bios υποστηριζονται και οι δυο το ιδιο? Εσυ ποια εχεις?
akoinonitos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Λογικα ο 1600 δεν θα αλλαξει για 3 χρονια τουλαχιστον για αυτο σκεφτομαι αν αξιζει η διαφορα Οσον αφορα υποστηριξη bios υποστηριζονται και οι δυο το ιδιο? Εσυ ποια εχεις? Αυτην εχω ,δεν μπορώ να σου πω και πολλά τώρα το έστησα και την σκαλίζω. Καλά ενταξει δεν θα εχεις και πρόβλημα με την strix αν κανεις την αγορα από εξω χτυπα την ,αν την κανεις από ελλαδα νομιζω είναι μικρο το ποσο για να μην προτιμήσεις την x370. Αλλά και πάλι δική οσυ είναι η επιλογη
Inler Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Οταν στησεις πες μου εντυπωσεις Κυριως τι παιζει με επιλογες για o/c γιατι ο Strawman που εχει τη Strix μου ειπε αν δεν κανω λαθος οτι εχει μονο επιλογη offset και γενικα λιγες επιλογες σε σχεση με μια 970 που ειχε.....Δεν ξερω αν ειναι θεμα της Strix ή γενικοτερα των B350 Kogos εδω λεει για 8 phases https://geizhals.eu/asus-rog-strix-b350-f-gaming-90mb0uj0-m0aay0-a1633982.html?show_description=1 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εχει και offset εχει και manual να βαλεις μονος σου, πανω κατω ειναι ιδιες με την corshair vi οι επιλογες στο bios. Λίγο τις μνημες κοιταξα μεχρι 3066 πανε χωρις να το πολυ ψαξω να σου πω την αληθεια γτ δεν πολυ καιγομαι. Θελω να ειναι rock stable μην φαω καμια φρικη εκει που κανω δουλεια... 3900 με ολα στο auto μπηκε μια χαρα ετρεξα και ενα cinebench κομπλε ,stability test δεν ετρεξα γιατι δεν με πολυενδιαφερει ,stock θα παιζει γτ ειμαι και με την μαμα ψυξη.
JOHNATELO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει μερικές φορές πως κολλάει ο υπολογιστής στιγμιαία κυρίως στους players (GOM, Bs, Youtube), επίσης μερικά προγράμματα αργεί να τα ανοίξει. Έχω όλους του drivers και έχω τρέξει διαγνωστικά στους δίσκους και μου βγάζουν 100% υγεία. Επειδή τις τελευταίες μέρες δεν μου ανοίγει το SIV της Gigabyte και μου πετάει ένα error θα ήθελα να ρίξετε μια ματιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
petranthe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει μερικές φορές πως κολλάει ο υπολογιστής στιγμιαία κυρίως στους players (GOM, Bs, Youtube), επίσης μερικά προγράμματα αργεί να τα ανοίξει. Έχω όλους του drivers και έχω τρέξει διαγνωστικά στους δίσκους και μου βγάζουν 100% υγεία. Επειδή τις τελευταίες μέρες δεν μου ανοίγει το SIV της Gigabyte και μου πετάει ένα error θα ήθελα να ρίξετε μια ματιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρώτα α όλα πέρασε το τελευταίο bios της μητρικής σου. Αφού το κάνεις αυτό,μπες στο bios και ενεργοποίησε το XMP προφίλ για τις μνήμες. Κανονικά πρέπει να τρέχουν στα 3200 CL14. Chipset drivers κατέβασε κατευθείαν από την AMD μετά από το πρώτο βήμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Γεια σας, Φτιάχνω ένα καινούργιο pc build και χρειάζομαι τη βοήθειά σας στην αγορά μητρικής. Θέλω την asus prime b350-plus αλλά φοβάμαι μήπως δεν έχει το τελευταίο bios update, απαραίτητο για τη ταχύτητα RAM και σταθερότητα. Έχει αγοράσει κανείς πρόσφατα αυτή την μητρική που να ξέρει τι έκδοση bios έχει? Αν δεν το έχει, είναι εύκολο και ασφαλές να κάνω μόνος μου ενημέρωση το BIOS στην τελευταία stable έκδοση?? Γίνεται να ζητήσω από το κατάστημα που θα την αγοράσω να μου βάλει το bios update? Λέω να την αγοράσω από το you.gr που την έχει σε καλή τιμή αλλά αμφιβάλλω αν ασχολούνται με τέτοια τεχνικά ζητήματα. Να την αγοράσω μήπως καλύτερα από το e-shop.gr * που μου είπαν ότι μπορούν να μου βάλουν bios update? *Σημειωτέος, το e-shop.gr την έχει πιο ακριβή στα 126 ενώ το you.gr μόνο στα 105. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Γεια σας, Φτιάχνω ένα καινούργιο pc build και χρειάζομαι τη βοήθειά σας στην αγορά μητρικής. Θέλω την asus prime b350-plus αλλά φοβάμαι μήπως δεν έχει το τελευταίο bios update, απαραίτητο για τη ταχύτητα RAM και σταθερότητα. Έχει αγοράσει κανείς πρόσφατα αυτή την μητρική που να ξέρει τι έκδοση bios έχει? Αν δεν το έχει, είναι εύκολο και ασφαλές να κάνω μόνος μου ενημέρωση το BIOS στην τελευταία stable έκδοση?? Γίνεται να ζητήσω από το κατάστημα που θα την αγοράσω να μου βάλει το bios update? Λέω να την αγοράσω από το you.gr που την έχει σε καλή τιμή αλλά αμφιβάλλω αν ασχολούνται με τέτοια τεχνικά ζητήματα. Να την αγοράσω μήπως καλύτερα από το e-shop.gr * που μου είπαν ότι μπορούν να μου βάλουν bios update? *Σημειωτέος, το e-shop.gr την έχει πιο ακριβή στα 126 ενώ το you.gr μόνο στα 105. Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Μακριά από e-shop Με το τελευταίο bios η ραμ μου τερματίζει κανονικά στα 3.000 (μέχρι τόσο πάει η δικιά μου) με τα προηγούμενα bios update ούτε στα 2666 δεν πήγαιναν. (Τσέκαρε τα μηνύματα σου)
JOHNATELO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Πρώτα α όλα πέρασε το τελευταίο bios της μητρικής σου. Αφού το κάνεις αυτό,μπες στο bios και ενεργοποίησε το XMP προφίλ για τις μνήμες. Κανονικά πρέπει να τρέχουν στα 3200 CL14. Chipset drivers κατέβασε κατευθείαν από την AMD μετά από το πρώτο βήμα. Σε ευχαριστώ πολύ petranthe. Είμαι σίγουρος πως το είχα στο profile 1.Τώρα δουλεύουν στα 3200. Τα drivers τα είχα κατεβάσει τώρα τον Ιούλιο. Να τα ξανά περάσω τα ίδια? Το πρόβλημα με το SIV παραμένει καθώς και το μήνυμα τον windows.
petranthe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ petranthe. Είμαι σίγουρος πως το είχα στο profile 1.Τώρα δουλεύουν στα 3200. Τα drivers τα είχα κατεβάσει τώρα τον Ιούλιο. Να τα ξανά περάσω τα ίδια? Το πρόβλημα με το SIV παραμένει καθώς και το μήνυμα τον windows. Αν πέρασες τα chipset drivers οχι μην τα ξαναπερνας. Επίσης πάνε στον Πινακα Ελεγχου/Επιλογές Παροχές Ενεργειας και βάλε το Ryzen Balanced. Με το SIV άποψη μου είναι να μην ασχοληθείς. Έχει πολλά Bugs μετά το creators update. Λίγη έρευνα που έκανα υπάρχουν πολλές αναφορές για bugs. Τ' άλλα θέματα που είχες λύθηκαν; 1
Inler Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Update bios για την Asus Β350 Strix https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-B350-F-GAMING/HelpDesk_Download/ Ποια η διαφορα του Ryzen balance απο τα αλλα? Και κατι ακομα update bios πριν το format?
JOHNATELO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Αν πέρασες τα chipset drivers οχι μην τα ξαναπερνας. Επίσης πάνε στον Πινακα Ελεγχου/Επιλογές Παροχές Ενεργειας και βάλε το Ryzen Balanced. Με το SIV άποψη μου είναι να μην ασχοληθείς. Έχει πολλά Bugs μετά το creators update. Λίγη έρευνα που έκανα υπάρχουν πολλές αναφορές για bugs. Τ' άλλα θέματα που είχες λύθηκαν; Καλημέρα petranthe. Το πρόβλημα στους players διορθώθηκε αλλά όλα τα υπόλοιπα παραμένουν δυστυχώς. Ίσως το σαββατοκύριακο προχωρήσω σε format να δω μήπως φταίει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα