akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εχουμε τιν Β350 στα 139 https://www.skroutz.gr/s/12086600/Asus-Rog-Strix-B350-F-Gaming.html Και την Χ370 στα 157 https://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προτίνουν την Asus-Prime-X370-Pro που έχει καλύτερα VRM και vrm temp . Για τα λαμπάκια ... ?? Eιναι το περιτυλιγμα rog , strix που σε κανει να νομιζεις οτι παιρνεις corshair vi με b350 αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως...
Inler Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μεταξυ B350 Strix και X370 Pro σε τιμες Ελλαδας 134/150€ προτιμουμε X370 δηλαδη? Σε τιμες Ευρωπης που ειναι 112/150€ το ιδιο? Ποιες οι διαφορες τους?
Dantε Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Όσο και να έψαξα δεν βρήκα ούτε ένα βίντεο που να σπάνε vrm σε am4. Τώρα, αν θέλει κανείς να είναι overclocker και να έχει τον 1700 3.9+ghz με Β350, μάλλον τσάμπα μάγκας θέλει να γίνει ή απλά δεν έχει ιδέα. Από την άλλη, αν θες σε 1700 3.8ghz(λίγο πάνω λίγο κάτω), μια χαρά τίμια δουλειά θα κάνει και το b350. Δεν είναι χαζοί αυτοί που τα σκάνε για x370, ούτε αυτοί που πάνε σε b350... αρκεί να γνωρίζεις τι πληρώνεις και τι πέρνεις. Επίσης, τα vrm των am2 που βράζουν(αν είχε τελικά μπει εκεί το βίντεο) δεν φαντάζομαι τι σχέση έχουν με τα am4... πλην του "am" Δεν ειπα καπου οτι σπανε αλλα οτι βραζουν. Σου εβαλα και λινκ απο φόρουμ που τα γραφουν αναλυτικα. Ειμαι απο κινητο,αλλα θα στο βρω αργότερα το βιντεο γιατι το πήρες πατριωτικα. Δεν ειπα πουθενα για αμ2,ημουν συγκεκριμενος. Το προβλημα ειναι υπαρκτο και πήγαινε πιο πολυ η αναφορα μου σε αυτους που ελεγαν οτι οι ryzen δε τραβανε ρευμα και με μια μητρικη των 100€ τους πας στα 4. 2
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μεταξυ B350 Strix και X370 Pro σε τιμες Ελλαδας 134/150€ προτιμουμε X370 δηλαδη? Σε τιμες Ευρωπης που ειναι 112/150€ το ιδιο? Ποιες οι διαφορες τους? Σχετικα ειναι ολα πιστευω αλλα σε τιμες ελλαδας παντα μιλωντας γτ να μην πας σε x370 με παραπανω power phases που μπορει σε μια μελλοντικη αναβαθμιση να σου φανουν χρησιμα?
kogos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Φίλε Dantε, προς θεού, δεν πήρα τίποτα πατριωτικά και συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. Κατ' αρχήν: με μια μητρικη των 100€ τους πας στα 4. όταν αναφέρεστε πως τους πάνε στα 4, βάλτε και "GHz" δίπλα... το κάνουν πολλοί και πάει αλλού το μυαλό Δεν ειπα καπου οτι σπανε αλλα οτι βραζουν. Σου εβαλα και λινκ απο φόρουμ που τα γραφουν αναλυτικα. Αυτό εννοούσα κι εγώ... ότι βράζουν. Αλλά δεν βρίσκω κάτι. Στο link του φόρουμ, το παλικάρι έχει παράπονο που δεν μπορεί να το πάει στα 4GHz με Β350... μα είναι λογικό, αλλιώς δεν θα υπήρχαν τα x370, ή τουλάχιστον δεν θα είχαν τόση διαφορά τιμής. Όπως έγραψα και πριν, έχει σημασία αν θέλει κανείς να βγει τζάμπα μάγκας με ένα Β350. Προσωπικά, έχω δει κάποια σχόλια σε αμφίβολα site (τύπου newegg) να αναφέρουν πως μια χαρά πάνε στα 4GHz, ενώ δεν θυμάμαι κανείς εδώ ή σε άλλα πιο "σοβαρά" φόρουμ να αναφέρουν πως είναι άνετοι με 4GHz σε B350. Έχεις δίκιο πάντως, όποιος το αναφέρει για Β350 ή είναι εξαιρετικά τυχερός στο silicon lottery ή απλά πουλά μούρη με ψέμματα. Πάντα για 8cores, γιατί σε r5 6cores είναι αλλιώς τα πράγματα. Δεν ειπα πουθενα για αμ2,ημουν συγκεκριμενος. Το σχόλιο περί AM2 το ανέφερα γιατί είδα το παρακάτω: Ειχε μπει καπου παραπισω η στο θεμα του ΑΜ2.Δε το βρισκω αυτη τη στιγμη. Δεν ψάχνω για το βίντεο με κανένα ίχνος φανμποισμού ή κάτι σχετικό (μάλιστα έχω και δεύτερο σύστημα για τη σύζυγο με 7700k/z270.)... ούτε και θέλω να αποδείξω κάποιον ψεύτη ή άλλες ανοησίες που βλέπω και πατάνε κάποιοι, προς Θεού. Όπως είχα γράψει σε ένα άλλο thread, δεν γνωρίζω κανένα προσωπικά, και γι αυτό σας σέβομαι όλους. Γνωρίζω πως δεν έχω αγοράσει το super duper cpu/mobo, καθώς είμαι με 1700 (@3.8GHz) + gigabyte ab350 gaming 3, και γνωρίζω πως σε γνώσεις oc είμαι ακόμα στην αρχή. Βλέπω άλλους με x370 και ζηλεύω, αλλά θεωρώ αντίστοιχα και τα Β350 πολύ τίμια για την τιμή τους και για αυτά που προσφέρουν. Ρωτώ από απλή καθαρή περιέργεια και τίποτα περισσότερο, και αν δεν μπορώ να περάσω αυτό το ύφος με το γραπτό λόγο, μην μου απαντήσετε. 1
Dantε Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 όταν αναφέρεστε πως τους πάνε στα 4, βάλτε και "GHz" δίπλα... το κάνουν πολλοί και πάει αλλού το μυαλό Ναι,εχεις δικιο,λογω διακοπων βαριεμαι να πατησω και το shift+alt Αυτό εννοούσα κι εγώ... ότι βράζουν. Αλλά δεν βρίσκω κάτι. Στο link του φόρουμ, το παλικάρι έχει παράπονο που δεν μπορεί να το πάει στα 4GHz με Β350... μα είναι λογικό, αλλιώς δεν θα υπήρχαν τα x370, ή τουλάχιστον δεν θα είχαν τόση διαφορά τιμής. Όπως έγραψα και πριν, έχει σημασία αν θέλει κανείς να βγει τζάμπα μάγκας με ένα Β350. Προσωπικά, έχω δει κάποια σχόλια σε αμφίβολα site (τύπου newegg) να αναφέρουν πως μια χαρά πάνε στα 4GHz, ενώ δεν θυμάμαι κανείς εδώ ή σε άλλα πιο "σοβαρά" φόρουμ να αναφέρουν πως είναι άνετοι με 4GHz σε B350. Έχεις δίκιο πάντως, όποιος το αναφέρει για Β350 ή είναι εξαιρετικά τυχερός στο silicon lottery ή απλά πουλά μούρη με ψέμματα. Πάντα για 8cores, γιατί σε r5 6cores είναι αλλιώς τα πράγματα. Εδω http://www.overclock.net/t/1626601/post-your-ryzen-vrm-temperatures Eιναι που αναφερουν 100+ βαθμους στα vrm.Αργα η γρηγορα θα υπαρξει θεμα. Το επισημανα οτι μιλαμε για oc κατασταση και κυριως με after ψυκτρες αφου η μαμα ριχνει αερα εκει. Δε νομιζω παντως οτι βγαινει καποιος τσαμπα μαγκας με το Β350.Οι διαφορες τους δεν ειναι στο oc,αλλα στα εξτρα features.Εαν καποιον(οπως πχ εμενα) τον καλυπτουν αυτα που δινει το 350,γιατι να παει στο 370? Τσιφουτια των κατασκευαστων ειναι που η πλειοψηφια παιζει με 4 φασεις. Και οπως σωστα γραφει στο θεμα ενας,μπορεις με τα 6πυρηνα να μη φαινεται πολυ το προβλημα,αλλα οταν θα ερθουν τα Zen+ οπου ενδεχομενως να εχεις 6πυρηνα που θα παιζουν 4,5ghz,τοτε οι μισες μητρικες αυτες,θα πανε ακλαφτες αν καποιος δεν εχει υποψη του τη κατασταση με τα vrm. Εγω το γραφω για να το εχει και στο νου του καποιος που ψαχνει για ryzen,καθως πας ωραιος και ανεμελος,παιρνεις μια Β350 αφου ολα ειναι ξεκλειδωτα και βλεπεις μετα να γινεται πανικος. Το σχόλιο περί AM2 το ανέφερα γιατί είδα το παρακάτω: Εδω εχεις δικιο,δικο μου λαθος,εννοουσα ΑΜ4 οχι 2. Δεν ψάχνω για το βίντεο με κανένα ίχνος φανμποισμού ή κάτι σχετικό (μάλιστα έχω και δεύτερο σύστημα για τη σύζυγο με 7700k/z270.)... ούτε και θέλω να αποδείξω κάποιον ψεύτη ή άλλες ανοησίες που βλέπω και πατάνε κάποιοι, προς Θεού. Όπως είχα γράψει σε ένα άλλο thread, δεν γνωρίζω κανένα προσωπικά, και γι αυτό σας σέβομαι όλους. Γνωρίζω πως δεν έχω αγοράσει το super duper cpu/mobo, καθώς είμαι με 1700 (@3.8GHz) + gigabyte ab350 gaming 3, και γνωρίζω πως σε γνώσεις oc είμαι ακόμα στην αρχή. Βλέπω άλλους με x370 και ζηλεύω, αλλά θεωρώ αντίστοιχα και τα Β350 πολύ τίμια για την τιμή τους και για αυτά που προσφέρουν. Ρωτώ από απλή καθαρή περιέργεια και τίποτα περισσότερο, και αν δεν μπορώ να περάσω αυτό το ύφος με το γραπτό λόγο, μην μου απαντήσετε. Υιοθετησε με να μου παρεις και μενα 7700Κ Εμενα η μονη ενσταση μου γενικα ειναι σε αυτο που γραφοταν συχνα πυκνα οτι παιρνεις εναν 6πυρηνο και με ενα mobo των 100Ε τον πας και 3,9-4ghz και εισαι οκ. Εν μερει ειναι αληθεια ,καθως κακα τα ψεμματα το combo 1600+B350 ειναι απιστευτο value,αλλα θελει προσοχη στην επιλογη. 1
Lecter D Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ναι,εχεις δικιο,λογω διακοπων βαριεμαι να πατησω και το shift+alt Εδω http://www.overclock.net/t/1626601/post-your-ryzen-vrm-temperatures Eιναι που αναφερουν 100+ βαθμους στα vrm.Αργα η γρηγορα θα υπαρξει θεμα. Το επισημανα οτι μιλαμε για oc κατασταση και κυριως με after ψυκτρες αφου η μαμα ριχνει αερα εκει. Δε νομιζω παντως οτι βγαινει καποιος τσαμπα μαγκας με το Β350.Οι διαφορες τους δεν ειναι στο oc,αλλα στα εξτρα features.Εαν καποιον(οπως πχ εμενα) τον καλυπτουν αυτα που δινει το 350,γιατι να παει στο 370? Τσιφουτια των κατασκευαστων ειναι που η πλειοψηφια παιζει με 4 φασεις. Και οπως σωστα γραφει στο θεμα ενας,μπορεις με τα 6πυρηνα να μη φαινεται πολυ το προβλημα,αλλα οταν θα ερθουν τα Zen+ οπου ενδεχομενως να εχεις 6πυρηνα που θα παιζουν 4,5ghz,τοτε οι μισες μητρικες αυτες,θα πανε ακλαφτες αν καποιος δεν εχει υποψη του τη κατασταση με τα vrm. Εγω το γραφω για να το εχει και στο νου του καποιος που ψαχνει για ryzen,καθως πας ωραιος και ανεμελος,παιρνεις μια Β350 αφου ολα ειναι ξεκλειδωτα και βλεπεις μετα να γινεται πανικος. Εδω εχεις δικιο,δικο μου λαθος,εννοουσα ΑΜ4 οχι 2. Υιοθετησε με να μου παρεις και μενα 7700Κ Εμενα η μονη ενσταση μου γενικα ειναι σε αυτο που γραφοταν συχνα πυκνα οτι παιρνεις εναν 6πυρηνο και με ενα mobo των 100Ε τον πας και 3,9-4ghz και εισαι οκ. Εν μερει ειναι αληθεια ,καθως κακα τα ψεμματα το combo 1600+B350 ειναι απιστευτο value,αλλα θελει προσοχη στην επιλογη. Ρε παιδιά συγνώμη που γίνομαι ο σπαστικός με τις ίδιες ερωτήσεις , αλλά χθες βράδυ διάβασα όλο το νήμα και δεν κατέληξα τελικά σε motherboard . Και διαβάζοντας και αυτο καταλαβαίνω οτι καλύτερα να βάλω 40-50ε παραπάνω για χ370 με δεδομένο το μέλλον , σωστά ; Έχω να νιώσω τέτοια απόγνωση από τότε που πήγα με την γυναίκα για να αγοράσει παπούτσια .
Dantε Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κοιτα,το ,strix Β350 φαινεται καλο και με αρκετα phases,αλλα εχει μικρη διαφορα απο το φθηνο Χ370(prime pro) της asus οποτε why not. Εσυ αποφασιζεις. 1
Inler Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Σε review που τσεκαρα λενε για καλυτερο ηχο στην B350 Strix σε σχεση με την X370 Pro....Στα phases ειναι 8/10? Προτιμω X370 αλλα εκτος της Pro και της ASRock K4 μετα ανεβαινει πολυ το budget χωρις να χρειαζομαι οσα προσφερουν Μαλλον θα αγοραστει απο εξωτερικο η Strix τελικα γιατι η διαφορα με Ελλαδα ειναι +30€....Ειναι η μονη που εχει τοσο μεγαλη διαφορα τιμης Ασχετο εδω και 2-3 μερες το mindfactory δεν στελνει Ελλαδα νομιζω το εγραψε και ενα αλλο παιδι
dimoskoutr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ναι εγώ το έγραψα για το mindfactory. Πριν 3 μέρες προσπάθησα να πάρω την mini-itx B350 της AsRock από εκεί, μάλιστα πλήρωσα με paypal και με ακύρωσαν μετά γιατί δεν έχω εταιρικό ΑΦΜ...δεν το ήξερα ότι μόνο εταιρικά ΑΦΜ εξυπηρετούν Ελλάδα...
1.3power Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ναι εγώ το έγραψα για το mindfactory. Πριν 3 μέρες προσπάθησα να πάρω την mini-itx B350 της AsRock από εκεί, μάλιστα πλήρωσα με paypal και με ακύρωσαν μετά γιατί δεν έχω εταιρικό ΑΦΜ...δεν το ήξερα ότι μόνο εταιρικά ΑΦΜ εξυπηρετούν Ελλάδα...Εχω κανει 2 παραγγελιες απο mindfactory τους τελευταιους 3 μηνες.Δεν ειχα κανενα θεμα και δεν εχω εταιρικο αφμ.Αλλαξε κατι τον τελευταιο μηνα..?
Inler Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μεχρι πριν 3-4 μερες αναβε κανονικα η επιλογη για αποστολη με 29.90€ τωρα οχι και λεει δεν εξυπηρετουν εκτος Γερμανιας Τσεκαρε το μια και εσυ να μας πεις
Silenzio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 αν κάποιος έχει λινκ για την strix b350 από εξωτερικό να την πάρουμε ας το μοιραστεί εδώ. Έριξα παραγγελία απο εδω στα 140 ευρώ μήπως και την ακύρωνα αν τη βρίσκουμε 110 εξωτερικό. το mindfactory που αναφέρετε έχει μεταφορικά για ελλάδα ? δε καταλαβαίνω τπτ είναι στα γερμανικά.
Inler Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Mindfactory δεν στελνει για καποιο λογο εδω και μερες και εχει 32€ μεταφορικα+paypal Την εχει Computeruniverse αλλα με μεταφορικα βγαινει 132-133€ https://www.computeruniverse.net/en/products/90696252/asus-strix-b350-f-gaming.asp Αν κανουν παραγγελια 2 μαζι και με κουπονι βγαινει 121.6€ στον καθενα Αν καποιος το ψηνει εγω ειμαι μεσα
kogos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Σε σχόλια από επιφοβα sites τύπου newegg γράφουν ότι η asus b350 strix έχει ίδια phases με την asus b350 plus, δηλαδή 4. Άλλαξε κάτι? Προσπάθησα να βρω κανα review αλλά δεν είδα να αναφέρουν κάτι για τα vrm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα