Spartan117 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 παιδία ποιο είναι max default cpu voltage για τον 1700χ. στα bios ειναι στο auto και λεει 1.350. τωρα που ειμαι idle εχω ανοιξει AI suite της asus και το AMD ryzen master. Στο AI suite μου δειχνει τιμές απο 0,500-1,406 και ryzen master 1.250-1.48. Και μεταξυ τους οι τιμες στα δυο app λενε αλλα. Εκει που μου δειχνει 0,7 στο AI suite π.χ. στο ryzen master δειχνει 1,4 Τι φαση με το ρευμα? Κατέβασε το HWiNFO: https://www.hwinfo.com/ Το πραγματικό ρεύμα το βλέπεις στο SVI2 TFN: 1
adtakhs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 παιδία ποιο είναι max default cpu voltage για τον 1700χ. στα bios ειναι στο auto και λεει 1.350. τωρα που ειμαι idle εχω ανοιξει AI suite της asus και το AMD ryzen master. Στο AI suite μου δειχνει τιμές απο 0,500-1,406 και ryzen master 1.250-1.48. Και μεταξυ τους οι τιμες στα δυο app λενε αλλα. Εκει που μου δειχνει 0,7 στο AI suite π.χ. στο ryzen master δειχνει 1,4 Τι φαση με το ρευμα? Πας για κλοκακι έτσι? Χαχα Γλυκαθηκες... . Πουλάκι μου 1
ZahosDoganos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Κατέβασε το HWiNFO: https://www.hwinfo.com/ Το πραγματικό ρεύμα το βλέπεις στο SVI2 TFN: μμμ ωραιά, το παρατήρησα για κανά 10λεπτο στα idle με το HWiNFO είναι στο 0,800 και καμιά φορά για 1 δευτερόλεπτο πηδάει στο 1,362 max. Έτρεξα και το prime95 για μια ώρα ηταν στα 1,200. Θερμοκρασίες στα idle γιατι πηδάει τοσο πολυ? απο 32-48? (φαντάζομαι κοιτάω το tdie για το tctl μου γράφει +20 βαθμούς). Ενώ στο full load χθές το βράδυ που έτρεξα prime 95, aida64, και rendering me cinema 4d για μια ωρα στο καθενα οι θερμοκρασίες(με ryzen master που όπως βλέπω τώρα συμφωνεί με το tdie του hwinfo) ηταν 62,63,54 max αντίστοιχα για το καθένα, που νομίζω είναι φυσιολογικές. Dark rock 3 cooler Πας για κλοκακι έτσι? Χαχα Γλυκαθηκες... . Πουλάκι μου χααχαχαχχααχαχαχ κατσε να μάθουμε τα βασικά πρώτα! το σκάλιζα με το ρεύμα χθες το βράδυ(όχι το PC), είπα να αρχίσω δίαβασμα όπως είπες
godslayerxp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αντε με το καλό! με oc κλπ δεν ασχολήθηκα (είμαι κ άσχετος λίγο με αυτά). Μια χαρά έβαλα windows, το bios update μπαμ μπαμ σε 5 λεπτά χωρίς κανένα θέμα με κομπλέ τις ταχύτητες ram. Πρέρχομαι και από μια gigabyte απλή μητρική του 2010 όποτε έπαθα και λίγο πλάκα με το interface των bios αύτης της μητρικής . Το control για τα φανς πολύ χρήσιμο με το ai suite κιολας. Το μόνο περίεργο που έχω είναι με τον ήχο κάθε φορά που κάνω restart το pc δεν έχω ήχο και πρέπει είτε να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο, είτε να ανοίξω της realtek το app για να έρθει ο ήχος πάλι. Θα κάνω install πάλι drivers να δώ αν θα λυθεί. Οπότε κατεύθείαν πήγα να δω πως τα πάει στην δουλεια που κάνω (cinema 4d + corona renderer) και να δω και θερμοκρασίες, Σφαίρα στο rendering, 1570 στο cinebench multi, 150 single. 2:21 στο corona benchmark. Εχω πάθει ένα ευχάτιστο σοκ δλδ απο τον i5 2400 Από θερμοκρασίες 64 βάθμους έχει πάει μέχρι τώρα στο full load και idle πήδαει απο 32-42, εκει μέσα περίπου. Δέν ξέρω αν θα έιχα καλύτερες θερμοκρασίες με οριζόντια τοποθέτηση ψυκτρας μιας και η dark rock 3 μπαίνει μόνο κάθετα. Γενικά για τα λεφτά που έδωσα είμαι ευχαριστημένος παραπάνω απ όσο περίμενα για την δουλειά μου ( από gaming δεν ξέρω τι γίνεται). Το πρόβλημα με τον ήχο σου διορθώθηκε; Για την ψύκτρα σου είπες ότι μπαίνει μόνο κάθετα έτσι κ αλλιώς ή επειδή δεν έχεις χώρο εξαιτίας των fans που βρίσκονται στο πάνω μέρος; Την κάρτα γραφικών την έχεις πιο κάτω εξαιτίας της ψύκτρας δλδ; Υπάρχει περίπτωση να τραβάει ζεστό αέρα από την κάρτα γραφικών έτσι; Όχι ότι έχεις άσχημες θερμοκρασίες... έχουμε και ζέστη τώρα Εμένα αύριο θα μου έρθουν τα πράγματα.. ελπίζω να βρω το χρόνο να καώ μέσα στο σ/κ.
ZahosDoganos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Το πρόβλημα με τον ήχο σου διορθώθηκε; Για την ψύκτρα σου είπες ότι μπαίνει μόνο κάθετα έτσι κ αλλιώς ή επειδή δεν έχεις χώρο εξαιτίας των fans που βρίσκονται στο πάνω μέρος; Την κάρτα γραφικών την έχεις πιο κάτω εξαιτίας της ψύκτρας δλδ; Υπάρχει περίπτωση να τραβάει ζεστό αέρα από την κάρτα γραφικών έτσι; Όχι ότι έχεις άσχημες θερμοκρασίες... έχουμε και ζέστη τώρα Εμένα αύριο θα μου έρθουν τα πράγματα.. ελπίζω να βρω το χρόνο να καώ μέσα στο σ/κ. Δεν πρόλαβα να το κοιτάξω με τον ήχο. Το Cooler μπαίνει μόνο κάθετα γιατί έτσι είναι το mount, το κατάλαβα και γω μόλις μου ήρθε το am4 kit απο την be quiet. Μάλλον θα είναι κατασκευαστικό και δεν θα γίνεται αλλίως δυστήχως. Την κάρτα ναι γι αυτό την έβαλα εκει κάτω. Λογικά θα παίρνει ζεστό αέρα απο την κάρτα, αν και εγώ δεν παίζω games οπότε είναι μόνιμα στους 28 βαθμούς και θα επιρεάζει ελάχιστα μάλλον. Ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργεί το cooler έτσι έιναι ότι δεν μπορεί να πάρει και άλλα 2 στικς για ραμ μιας και βρίσκουνε στα heat pipes.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν mount να κουμπώνει οριζόντια.
Lied Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ram compatibility List με το Agesa 1.0.0.6 απο την AMDhttps://www.amd.com/system/files/2017-06/am4-motherboard-memory-support-list-en.pdfΤα ελεγα εγω για τις CMK v5.39 κανεις δε με ακουγε!!! 3
birel-motosport Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Θα πω τον πόνο μου Έχω τον επεξεργαστή μία εβδομάδα και δεν έχουν έρθει ακόμα μητρική και μνήμες 5
bilythekid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Θα πω τον πόνο μου Έχω τον επεξεργαστή μία εβδομάδα και δεν έχουν έρθει ακόμα μητρική και μνήμες Πότε κι από που;κι εγώ από mind factory...
benign Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ram compatibility List με το Agesa 1.0.0.6 απο την AMD https://www.amd.com/system/files/2017-06/am4-motherboard-memory-support-list-en.pdf Τα ελεγα εγω για τις CMK v5.39 κανεις δε με ακουγε!!! To δευτερο μοντελο μνημων εχω εγω,αλλα ειχα διαβασει στο φορουμ της Corsair οτι ειναι AMD certified.
birel-motosport Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Πότε κι από που;κι εγώ από mind factory... Από το eworld ήταν παραγγελία δεν το είχε ετοιμοπαράδοτα Οπότε περιμένουμε
IoaZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 (GUIDE) Tuning Efisiensi Sub-Timing Memori DDR4 di AMD Ryzen dengan Bios AGESA 1006 http://hexatekno.com/2017/06/guide-tuning-efisiensi-sub-timing-memori-ddr4-di-amd-ryzen-dengan-bios-agesa-1006-2/3/ 4
Orgios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 O LoaZ δίνει τις απαντήσεις που ψάχνω πριν καν τις ρωτήσω!! Θεός 1
godslayerxp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μεγαλώσαμε και δεν έχουμε τον ίδιο ελεύθερο χρόνο. Γύρισα ενθουσιασμένος μετά τη δουλειά αλλά με το ένα και με το άλλο ξεκίνησα αργά το στήσιμο, χαλάλι το ξενύχτι. Να φανταστείτε δεν πρόλαβα να πατήσω power on.. γιατί ακόμα εκεί θα ήμουν και θα έριχνα πιστόλι στη δουλειά Την κοντινή με τις μνήμες την έβαλα γιατί θυμήθηκα το post ένος παιδιού εδώ (δεν θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το θέμα ή στο άλλο για ryzen) που είχε την λίστα με τις υποστηριζόμενες μνήμες με agesa 1.0.0.6 και έλεγε για το συγκεκριμένο μοντέλο της corsair ver 5.39... το είχα ξεχάσει μέχρι που το είδα πάνω στο αυτοκόλλητο.Επίσης προτίμησα και γω να βάλω την κάρτα γραφικών στην 2η PCIe 3.0 x 16. Ενώ η υδρόψυξη δεν τρώει τον χώρο μιας αερόψυκτρας, πάλι είχε πολύ στριμωξίδι.Ανυπομονώ να ξεκινήσω το διάβασμα και τις δοκιμές! 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα