Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο socV ανάλογα με τα MHz της ram .

( Μάλλον θα βοηθήσει τις περισσότερες περιπτώσεις η συγκεκριμένη τάση για να σταθεροποιηθούν οι ram )

1866MHz = 0,915V
2133MHz = 0,915V
2400MHz = 1,068V
2666MHz = 1,068V
2800MHz = 1,068V
2933MHz = 1,155V
3066MHz = 1,155V
3200MHz = 1,155V
3333MHz = 1,155V

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα,

δίνουν στο mindfactory.de την Asus ROG Crosshair VI Hero AMD X370 So.AM4 Dual Channel DDR4 (Bulk Artikel) στα 150 ευρώ. Όποιος προλάβει πριν εξαφανιστεί Link.png Site: asusrog . Δεν το βάζω στις προσφορές γιατί είναι μόνο μια. 

Δημοσ.

Καλημέρα,

δίνουν στο mindfactory.de την Asus ROG Crosshair VI Hero AMD X370 So.AM4 Dual Channel DDR4 (Bulk Artikel) στα 150 ευρώ. Όποιος προλάβει πριν εξαφανιστεί Link.png Site: asusrog . Δεν το βάζω στις προσφορές γιατί είναι μόνο μια. 

Δυστυχώς δεν πρόλαβα. Αλλά ρε φίλε, που τις βρίσκεται όλες αυτές τις προσφορές, έχετε κανένα rss, ή κάτι άλλο και σας ειδοποιεί?

Δημοσ.

rioner απλώς παρακολουθώ newsletter, τα αγαπημένα στο σκρουτζ και στο geizhals.eu καθώς και το mindstar και το schnappshop του mindfactory. Απλώς αυτό το καιρό ψάχνω ραμ και κάρτα γραφικών για αυτό είμαι επί ποδός για καμιά προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα ρωτήσει παλιότερα στο thread για εμπειρίες με την G.Skill Tridentz 3200 με Hynix σε ROG Crosshair VI Hero, που είχα πάρει κατά λάθος. Λοιπόν, δεν μπορούσα να περιμένω άλλο για το non-beta bios με ASEGA 1.0.0.6, οπότε και έβαλα το 1401. Χωρίς να έχω κάνει εκτεταμένα stability test (μόνο 2 passes memtest86+), μπορώ να πω οτί υπάρχει τεράστια βελτίωση. Πήγα από 2400 με το ζορί στο να πιάσω τα νούμερα των specifications. Δηλαδή, 3200Mhz 16/18/18/38 στα 1.35V. Τουλάχιστον πλέον δεν αισθάνομαι τόσο ηλίθιος :P .

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς άμα χρειαστεί να ανεβάσεις soc voltage και ddr voltage. Με δοκιμές θα βγάλεις την άκρη.

Πιθανών 1.35---1.4 στο ddr και στο ddr boot 1.35---1.4 . Στο socv 1.0---1.15

• Like 1
Δημοσ.

Θα τα δοκιμάσω αυτά που προτείνεις αύριο, που θα έχω περισσότερο χρόνο. Ελπίζω να κάνω και μερικά περισσότερα stress tests, γιατί ακόμα θυμάμαι τις ddr3 μου που ενω πέρναγαν κανονικά memtest κάθε τόσο πετάγαν blue screen χωρίς λόγο :P .

Δημοσ.

http://www.overclock.net/t/1624603/rog-crosshair-vi-overclocking-thread/19770

Quote:

Originally Posted by finalheaven go_quote.gif

I have only had this problem during (some) stress tests. It has never occurred in real usage including any games. It is a weird/odd issue though. I am running windows 10 with an NVMe drive.

I think I found the answer to the freezing problems. It has to do with AHCI link power management. It's hidden by default. You will need to open the registry editor and perform the following.

HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\0012ee47-9041-4b5d-9b77-535fba8b1442\0b2d69d7-a2a1-449c-9680-f91c70521c60

Change attributes from 1 to 2

HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\0012ee47-9041-4b5d-9b77-535fba8b1442\dab60367-53fe-4fbc-825e-521d069d2456

And again change Attributes from 1 to 2.

Now go to Control Panel -> System and Security -> Power Options click on "Change Plan Settings" and then click on "Change advanced Power settings".

Now under "Hard disk" you should have AHCI Link Power Management - HIPM/DIPM and AHCI Link Power Management - Adaptive options.

Change "AHCI Link power management" To active, which means there is no power management for AHCI and finally change Adaptive to 0 milliseconds (Although if you enabled "active" this option has no effect).

Finally under "PCI Express" Change "Link State Power management" to OFF.

This solved my freezing problems.

Φιλε είχα τρελαθεί με αυτό!! Μου συνεβαινε σπάνια στο youtube , ετρεχα stress tests παιχνιδια no problem!! youtube random crashes!!!! Ειλικρινά δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω!!!!!!!

Το έκανα μόλις ελπίζω όντως να δουλευει :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδία ποιο είναι max default  cpu voltage για τον 1700χ. στα bios ειναι στο auto και λεει 1.350. 

τωρα που ειμαι idle εχω ανοιξει AI suite της asus και το AMD ryzen master.

Στο AI suite μου δειχνει τιμές απο 0,500-1,406 και ryzen master 1.250-1.48. Και μεταξυ τους οι τιμες στα δυο app λενε αλλα.

Εκει που μου δειχνει 0,7 στο AI suite π.χ. στο ryzen master δειχνει 1,4

Τι φαση με το ρευμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...