Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Από ό,τι βλέπω θα ζητήσω αλλαγή μητρικής και όχι σε msi πάλι, αν δεχτούν έχει καλώς, αλλοιώς ...δεν ξέρω κάτι θα κάνω...Εχουμε και το θέμα της μνήμης...οκ από 'ό,τι βλέπω δεν έχει και νόημα να κατεβάσω τα updates που δείχνεις αφού σε 1-2 μέρες θα έχει λάβει τέλος το show με το πλαίσιο. Ο λόγος που δεν προτίμησα άλλους προμηθευτές είναι ότι ποτέ μου δεν έχω μοντάρει μητρικές και τροφοδοτικά σε κουτιά και επεξεργαστές σε μητρικές. Αυτά.

Μια σελιδα πριν υπαρχει μυνημα με τηλεφωνο που μπορεις να παρεις και να ενημερωθεις για το τι μπορεις να κανεις...Κανε τον κοπο γιατι τα πραγματα που πηρες δεν ειναι καλες επιλογες σε σχεση με τα χρηματα που εδωσες. Ελπιζω να βρεθει λυση.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλά επιστροφή ... τώρα !

Δεν υπάρχει άλλο όπλο για εμάς τους καταναλωτές . Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας .

Επιστροφή για να τους πονέσει. 

Επεξ/σία από zakailiou
  • Like 4
Δημοσ.

Μια σελιδα πριν υπαρχει μυνημα με τηλεφωνο που μπορεις να παρεις και να ενημερωθεις για το τι μπορεις να κανεις...Κανε τον κοπο γιατι τα πραγματα που πηρες δεν ειναι καλες επιλογες σε σχεση με τα χρηματα που εδωσες. Ελπιζω να βρεθει λυση.

Ευχαριστώ!!

Οι Ryzen με τα ενσωματωμένα γραφικά θα βγούν τέλος καλοκαιριού. Που σημαίνει ότι οι ήδη κυκλοφορούντες θα πάρουν κάποιο update και θα έχουν κι αυτοί γραφικά πάνω τους ή θα παραμείνουν ως έχουν; Δλδ ο 1400 που έχω τώρα ή ο 1600 που θα πάρω, αν πάρω αύριο μεθαύριο θα πάρουν τέλος καλοκαιριού γραφικά ή ό,τι πήρες πήρες;

Δημοσ.

Ευχαριστώ!!

Οι Ryzen με τα ενσωματωμένα γραφικά θα βγούν τέλος καλοκαιριού. Που σημαίνει ότι οι ήδη κυκλοφορούντες θα πάρουν κάποιο update και θα έχουν κι αυτοί γραφικά πάνω τους ή θα παραμείνουν ως έχουν; Δλδ ο 1400 που έχω τώρα ή ο 1600 που θα πάρω, αν πάρω αύριο μεθαύριο θα πάρουν τέλος καλοκαιριού γραφικά ή ό,τι πήρες πήρες;

Δεν ειναι θεμα software η καποιου update οτι τα Ryzen 5/7 cpu δεν εχουν γραφικα.Αν εψαχνες CPU με ενσωματωμενη GPU ο ryzen 5 ηταν κακη επιλογη γιατι δεν θα αποκτησει ποτε γραφικα.Μονο τα APUS-ryzen 3 που θα βγουν μετα το καλοκαιρι θα εχουν γραφικα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Από ό,τι βλέπω θα ζητήσω αλλαγή μητρικής και όχι σε msi πάλι, αν δεχτούν έχει καλώς, αλλοιώς ...δεν ξέρω κάτι θα κάνω...Εχουμε και το θέμα της μνήμης...οκ από 'ό,τι βλέπω δεν έχει και νόημα να κατεβάσω τα updates που δείχνεις αφού σε 1-2 μέρες θα έχει λάβει τέλος το show με το πλαίσιο. Ο λόγος που δεν προτίμησα άλλους προμηθευτές είναι ότι ποτέ μου δεν έχω μοντάρει μητρικές και τροφοδοτικά σε κουτιά και επεξεργαστές σε μητρικές. Αυτά.

490 ευρω μου στοίχισαν

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει κανείς αυτές τις μνήμες να δουλεύουν σε 3200 με κάποια μητρική? Έχω τις μνήμες και ψάχνω για μητρική

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει κανείς αυτές τις μνήμες να δουλεύουν σε 3200 με κάποια μητρική? Έχω τις μνήμες και ψάχνω για μητρική

Εχω την εντυπωση οτι ειναι Hynix σαν τις 3000 cl15.

Αν οντως ειναι hynix chips δουλευουν στα 3200 μια χαρα. Κανε ενα check με το thaiphoon burner να δεις τις chipakia φορανε.

Δημοσ.

Hynix είναι. Βλέπω έχεις και τη μητρική που έχω στην πρώτη θέση επιλογής μου xDD! Λες να τρέξουν στα 3200 stable με αυτή?

Δημοσ.

Δε θα βγουν τοτε απο οτι ξερω φιλε.Για τα υπολοιπα οτι λεει ο 1.3power.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το νέο oficial bios(1401) της C6H παίζουν οι μνήμες της υπογραφής απροβλημάτιστα στα 3600 CL15-15-15-35 2Τ  Έκανα διάφορα τεστ και είναι stable στα πάντα. image.pngΤο απόγευμα θα τεστάρω για 4Ghz :)

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 5
Δημοσ.

Για το 1401 bios

..und auch das Temperaturproblem ist gelöst:
Sens Mi Skew auf ENABLED, beim 1700x und 1800x den T-Offset auf 43, beim 1700er auf 63.

Das sollte genau die 20° Offset berücksichtigen, die 1401 nimmt hier wohl merkwürdige Auto-Werte.
-> Bei Luftkühlung 35°C im Idle und 62° unter Prime-Vollast

https://www.hardwareluxx.de/community/f219/asus-rog-crosshair-vi-hero-x370-1159090-70.html#post25611182

Για τα προβλήματα με την θερμοκρασία 

Sens Mi Skew το βάζουμε στο ενεργό στους 1700χ και 1800χ και το T-Offset στο 43 , στον 1700 το βάζουμε στο 63 .

Δημοσ.

Προσοχή στο offset όταν κάνουμε pstates oc 
 Quote:
Originally Posted by JoN7Shepard go_quote.gif

From the front page:
This is saying that overclocking via offset when using PSTATES is not safe if training fails.

Yes, if the overclock fails, the offset adds to the default volts which is approximately 1.1875v for 1700 and 1.35v for 1700x/1800x. If you are overclocking with high offsets, such as up to +0.2v, I can see how that might be alarming. However, unless current is running through (such as when the CPU is on full load) high voltage temporarily should not be too dangerous so long as you correct it right away. For instance, I fix it in bios during boot up.[/size]

But I stand corrected. Not sure if 1401 fixed the ability to o/c using p-states vid/fid entries.[/size]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...