Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα η μητρικη εχει dual bios δεν υπαρχει προβλημα. :)

Ναι σύμφωνοι αλλά γιατί να μπαίνεις στον κόπο να fixαρεις τα corrupted BIOS? Αυτά λέγονται δουλειές με φούντες.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η μνημες παιζουν . με το memtest βεβαια που τρεχω μεσα απο windows μου βγαζει καποια error.

παιζει κανα αλλα προγραμμα για ελεγχο μεσα απο windows?

Δημοσ.

η μνημες παιζουν . με το memtest βεβαια που τρεχω μεσα απο windows μου βγαζει καποια error.

παιζει κανα αλλα προγραμμα για ελεγχο μεσα απο windows?

Με τι ταση παιζεις σε SOC και dram??
Δημοσ.

θα το δοκιμασω.

Δοκιμασε και με dram voltage 1.4v και soc 1.15v αν θα εχεις παλι errors.

οντως δεν βλεπω errors τωρα.

να δοκιμασω την μνημη με ποιο χαμηλη ταση?

δεν θα επρεπε να δουλευει οκ στα 1.35 μιας και ειναι [email protected] απο το εργοστασιο?

Δημοσ.

θα το δοκιμασω.

οντως δεν βλεπω errors τωρα.

να δοκιμασω την μνημη με ποιο χαμηλη ταση?

δεν θα επρεπε να δουλευει οκ στα 1.35 μιας και ειναι [email protected] απο το εργοστασιο?

Εσυ μπορει να βαζεις 1.35ν αλλα στις μνημες να φτανει 1.33v οποτε σου δημιουργει και προβληματα στα stress test.Δοκιμασε απο 1.37ν και δες που δεν εχεις errors. :)

Τουλαχιστον βρηκαμε τι σου δημιουργουσε το προβλημα.

Δημοσ.

τελικα και στα 1.4 μου βαραει.

να αλλαξω κατι απο timings?

• Density: 16GB (2 x 8GB)
  • Speed: 3200MHz
  • Tested Latency: 16-18-18-36
  • Voltage: 1.35V

trc 54

Δημοσ.

Τελικά παιδιά αγοράστηκε AMD 1.700 περιμένω να έρθει από μητρική πήρα MSI τόμαχοκ και μνήμες Corsair 3.200mhz cl 16 για τις μνήμες δεν ξέρω μήπως είναι το cl16 υψηλό

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις καλές είναι. Κάποια στιγμή θα παίζουν όλες οι μνήμες μετά από το bios update.

• Like 1
Δημοσ.

νέα bios updates για τα περισσότερα gigabyte, από low end μέχρι high end, βελτιώσεις με agesa 1.0.0.6, όπως και τα προηγούμενα beta προ ολίγων ημερών. Οι stable εκδόσεις είναι κοντά, από ότι λένε.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να τις εκατοστίσουν.

Γιατί ρε 'συ; :)

Δημοσ.

Γιατί ρε 'συ; :)

Γιατί αν είχαν κάνει μια πιο σωστή δουλειά εξ αρχής δεν θα υπήρχε αυτό το χάλι. Σε τόσο μεγάλο βαθμό. Τα update BIOS είναι περισσότερα και από τα updates των win πλέον.

Δημοσ.

Γιατί αν είχαν κάνει μια πιο σωστή δουλειά εξ αρχής δεν θα υπήρχε αυτό το χάλι. Σε τόσο μεγάλο βαθμό. Τα update BIOS είναι περισσότερα και από τα updates των win πλέον.

Το καλό είναι πως τα πάντα θα έχουν λυθεί μέχρι την έλευση των threadripper και naples.

Επίσης τα agesa code είναι ίδια για όλους !!! αυτούς τους επεξεργαστές, που σημαίνει πως δεν θα σε παρατήσουν στην τύχη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...