Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί έκανα manually tweak όλα τα sub-timings σε καλύτερα values. Θα ποστάρω ένα txt file αφού τελειώσω με memory testing για να δεις πως τα έχω.

• Like 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί έκανα manually tweak όλα τα sub-timings σε καλύτερα values. Θα ποστάρω ένα txt file αφού τελειώσω με memory testing για να δεις πως τα έχω.

Αρκετά μεγάλες διαφορές πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία θα περιμένω για το txt.  :-)

Με ποιο πρόγραμμα κάνεις testing ? 

Δημοσ.

Ωραία θα περιμένω για το txt.  :-)

Με ποιο πρόγραμμα κάνεις testing ? 

HCI, ένα instance για κάθε thread, θα το ποστάρω τώρα στο άλλο thread.

• Like 1
Δημοσ.

Συγχωρήστε μου το σχετικά offtopic αλλά υπάρχει κανένα νέο από mini-itx μητρικές; Εκτός της biostar που δεν έχει wifi και πωλείται Γερμανία, υπάρχει κάποια άλλη που περιμένουμε στα κοντά; Έχω σκάσει στο περίμενε...

Δημοσ.

Συγχωρήστε μου το σχετικά offtopic αλλά υπάρχει κανένα νέο από mini-itx μητρικές; Εκτός της biostar που δεν έχει wifi και πωλείται Γερμανία, υπάρχει κάποια άλλη που περιμένουμε στα κοντά; Έχω σκάσει στο περίμενε...

Ευρώπη μόνο η biostar όπως το λες προς το παρόν,

αλλά έχει πολλές m-atx  που αν δεν είναι πολύ συγκεκριμένη η χρήση της iTx ίσως θα μπορούσες να κοιτάξεις προς τα εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Ευρώπη μόνο η biostar όπως το λες προς το παρόν,

αλλά έχει πολλές m-atx  που αν δεν είναι πολύ συγκεκριμένη η χρήση της iTx ίσως θα μπορούσες να κοιτάξεις προς τα εκεί.

Πολύ συγκεκριμένη η χρήση της mini-itx...έχω ήδη κουτί που δέχεται μόνο mini-itx και δεν συζητάω να πάω σε μεγαλύτερο form factor...ευχαριστώ όμως. Άντε να δούμε πότε θα εμφανίσουν προιόντα...στο τέλος θα έχουν βγει οι zen+ μέχρι να βγάλουν Mini-itx...παιδιά ενός κατώτερου θεού είμαστε μάλλον...το καλό είναι ότι έχω αφήσει ανοιχτό και τον επεξεργαστή, οπότε αν τώρα στα κοντά που θα βγουν και οι intel, οι εξαπύρηνοι, βγάλουν πιο σύντομα μητρικές mini-itx για τους intel (την νέα πλατφόρμα) με βλέπω να με χάνει η AMD στο τέλος και δεν το θέλω καθόλου...αλλά πόσο να περιμένω ο άνθρωπος!!!

Δημοσ.

Πολύ συγκεκριμένη η χρήση της mini-itx...έχω ήδη κουτί που δέχεται μόνο mini-itx και δεν συζητάω να πάω σε μεγαλύτερο form factor...ευχαριστώ όμως. Άντε να δούμε πότε θα εμφανίσουν προιόντα...στο τέλος θα έχουν βγει οι zen+ μέχρι να βγάλουν Mini-itx...παιδιά ενός κατώτερου θεού είμαστε μάλλον...το καλό είναι ότι έχω αφήσει ανοιχτό και τον επεξεργαστή, οπότε αν τώρα στα κοντά που θα βγουν και οι intel, οι εξαπύρηνοι, βγάλουν πιο σύντομα μητρικές mini-itx για τους intel (την νέα πλατφόρμα) με βλέπω να με χάνει η AMD στο τέλος και δεν το θέλω καθόλου...αλλά πόσο να περιμένω ο άνθρωπος!!!

Επειδή οι mini-itx ταιριάζουν σε all in one, htpc, mini desktops κλπ και οι τωρινοί Ryzen δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Λογικά όταν θα εμφανιστούν οι Zen APU θα κυκλοφορήσουν και αρκετές μητρικές σε mini-itx.

Δημοσ.

Επειδή οι mini-itx ταιριάζουν σε all in one, htpc, mini desktops κλπ και οι τωρινοί Ryzen δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Λογικά όταν θα εμφανιστούν οι Zen APU θα κυκλοφορήσουν και αρκετές μητρικές σε mini-itx.

Ναι βρε φίλτατε υπάρχουμε όμως και εμείς που θέλουμε mini-itx και ξεχωριστή κάρτα γραφικών που πάει μια χαρά σε πολλά mini-itx κουτιά...αλλά μάλλον στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς τα παιδιά του κατώτερου θεού.  :-D ...άντε να δούμε ποιος θα με προλάβει...intel με skylake-x ή AMD με Ryzen...θέλω Ryzen την γκαντεμιά μου!!! Άντε βρε  κατασκευαστές ξεκουνηθείτε!!!

Δημοσ.

Πρώτα test με AGESA 1.0.0.6 σε beta μορφή και ASUS MB (Crosshair VI Hero):

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6cfpiz/ive_been_testing_agesa_1006_for_a_day_with_the/

Θα ξεχώριζα τα εξής 2 σημεία:

• Another important thing to remember is that if this BIOS is indicative of what other vendors will be doing with AGESA 1.0.0.6, you won't need a motherboard with an external clock generator or bclk overclocking to reach higher memory speeds than 3200

Δεν θα χρειαζόμαστε δλδ ΜΒ των ~250€ για να παίζουν οι μνήμες μας στα +3200MHz

• The cold boot DRAM issue has been resolved, but I don't know how motherboard/vendor specific is this fix. I'm not getting cold boot resets with perfectly stable settings anymore with the C6H.

Επιτέλους θα μπορούμε να πέφτουμε στο κρεβάτι μας ήσυχοι και να μην σταυρώνουμε τα δάχτυλα για να ξεκινήσει το PC μας την επόμενη μέρα αν έχουμε τις μνήμες μας στο +2666ΜΗz :X

Things look promising ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα test με AGESA 1.0.0.6 σε beta μορφή και ASUS MB (Crosshair VI Hero):

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6cfpiz/ive_been_testing_agesa_1006_for_a_day_with_the/

Θα ξεχώριζα τα εξής 2 σημεία:

• Δεν θα χρειαζόμαστε δλδ ΜΒ των ~250€ για να παίζουν οι μνήμες μας στα +3200MHz

• Επιτέλους θα μπορούμε να πέφτουμε στο κρεβάτι μας ήσυχοι και να μην σταυρώνουμε τα δάχτυλα για να ξεκινήσει το PC μας την επόμενη μέρα αν έχουμε τις μνήμες μας στο +2666ΜΗz :X

Things look promising ;)

Δεν έχει φτιάξει ακόμα ....

Δημοσ.

Δεν έχει φτιάξει ακόμα ....

Χμμμμ, τι δεν είπα καλά;...

Μιλάμε για τα bios που θα βγουν μετά το επίσημο release του 1.0.0.6 το οποίο θα είναι μάλλον στις 24. Release από τις εταιρίες (για τα bios λέμε) θα γίνουν αρχές Ιούνη (μάλλον)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...