Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχουμε σχεδον ιδιο setup.

στα ποσα εχεις την cpu και με το volt?

δεν εχω κατσει να ασχοληθω πολυ. μολις χθες το έστησα .

το μονο που εκανα απο oc ηταν να βαλω καρφωτα 1.35 ν και

δοκιμαζα απο 3.6 μετα 3.7 ... 3.9 στο prime 95 ωστε να δω περιπου το

που μπορει να παει η cpu. ( μονο multi πείραξα)

στα 3.8 ηταν σταθερος στα 3.9 σκαλωσε στον5λεπτο.

εσυ στα ποσα τον τρεχεις? με τι ρευματα? και τις μνημες στα ποσα?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν εν τάχυ.

MSI B350 Mortar Arctic + r7 1700 + 2* 8gb TridentZ 3200 CL14

η μνήμη πήγε καρφωτά 3200 cl14 με A-xmp

Stable 3600@ στοκ volt

Τεστάρω 3700 @ 1,23 v

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν το έχω ψάξει και πολύ το πράγμα στα 3200, διότι ψιλοφοβάμαι μην πάθει καμιά ζημιά η μητρική, μόλις το τέσταρα στα 3200 14 14 14 14 14 35 στα 1.36βολτ και δεν μπορούσε να ξεκινήσει, ίσως να χρειάζεται διαφορετικό χρονισμό ή βολτ. Αλλά μέχρι στιγμής μου είναι αδιάφορο και στα 2933 μια χαρά είναι και παίζει σε όλες τις τάσεις.

post-221012-0-85560700-1494808234_thumb.jpg

post-221012-0-02185600-1494808242_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

επειδη εχουμε σχεδον ιδιο setup.

στα ποσα εχεις την cpu και με το volt?

3875 τον εχω με 1.38 περιπου.

θα το ξαναδω το βραδυ.

μνημες εχω 2666 και εκει τις τρεχω.

Δημοσ.

3875 τον εχω με 1.38 περιπου.

θα το ξαναδω το βραδυ.

μνημες εχω 2666 και εκει τις τρεχω.

οι μνήμες με τι τάση με ποια timings?

• Like 1
Δημοσ.

οι μνήμες με τι τάση με ποια timings?

μου πηρε το προφιλ με το docp 

και πηρε τα timmings Μονο το.

ρευμα 1.2 ειναι κανονικα τις εχω βαλει στο 1.22

σκεφτομαι να βαλω 3000+ μνημες αλλα μηπως δεν αξιζει?

θα βαλω ακριβως τις ρυθμισεις το απογευμα μιας και χτες εκανα αρκετε δοκιμες και δεν εχω κατασταλαξει.

Δημοσ.

Λοιπόν εν τάχυ.

MSI B350 Mortar Arctic + r7 1700 + 2* 8gb TridentZ 3200 CL14

η μνήμη πήγε καρφωτά 3200 cl14 με A-xmp

Stable 3600@ στοκ volt

Τεστάρω 3700 @ 1,23 v

Τέτοια να ακούω για τις μνήμες, σήμερα ήρθαν και οι δικές μου ίδιες με σένα, από amazon Γαλλίας...καλή προσφορά ήταν!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν είμαι στο επίπεδο γνώσεών σας στο pc building (τώρα τελευταία έμαθα όσα μπορούσα ενώ θα έπρεπε να διαβάζω για την εξεταστική μου),ωστόσο έχω παραγγείλει: 

cpu:  Ryzen 5 1600

ram: G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz CL16 (απ'ότι διαβάζω θα έχω θέματα ) 

ssd: samsung sm961 256gb

Δεν έχω καταλήξει στην μητρική. Μου πρότειναν κάποια αξιοσέβαστα παιδιά την GIGABYTE AX370 Gaming K5,αλλά δεδομένου ότι με OC καταστάσεις δεν έχω ιδέα (αλλά θα ήθελα να μάθω προσεχώς-κι αν μάθαινα δεν θα έκανα κάποιο σοβαρό OC),και ότι δεν θα γίνω πάρα πολύ απαιτητικός gamer (το πολύ να βάλω μια RX 580 ή 1060 άντε 1070 GPU σε κάνα χρόνο) αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να πάω σε χαμηλότερο budget από αυτήν!

Ποια μητρική με χαμηλό budget θα προτείνατε που να έχει usb 3.1. και Μ.2 slot σε καλή θέση για να μην έχω προβλήματα θέρμανσης με τον sm961; Όπως προείπα δεν θα βάλω τώρα gpu γιατί πραγματικά έδωσα όλα μου τα υπάρχοντα για αυτό το build και ίσα ίσα μου περισεύουν για μητρική. Ποια mb παίζει να δεχτεί τις RGB RAM της G.SKILL χωρίς να πέσουν ιδιαίτερα στην ταχύτητά τους;; Με ποια θα μπορώ να βλέπω άνετα 1080p/2K videos μιας και πάλι εκ των υστέρων έμαθα ότι οι ryzen δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ.

Καλησπερα .

Asrock ab350 pro4 η την ab350 fatality.παιζουν καπου στα 100-120 ευρω.

Σε λιγο καιρο δενθα εχεις κανενα θεμα λογικα για τα 3000-3200 με κανενα 2χ8gb kit οποτε για μενα κανε την αναβαθμιση σου και κοιτα να κρατησεις οσο πιο γεματη την τσεπη σου εκτος και αν ειναι το hobby σου αυτο η δεν θα σου λειψουν τα παραπανω χρηματα.

• Like 2
Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις πριν λίγα λεπτά παρήγγειλα στα 150 ευρώ την  Asus Prime X370 Pro. Έπεσε η τιμή της και για Χ370 τσιπ την θεώρησα τίμια επιλογή (έχοντας κάποια χαρακτηριστικά που ήθελα) χωρίς να ξέρω όμως αν έχουν καταγραφεί θετικά ή αρνητικά σχόλια από χρήστες της. Έχεις ακούσει κάτι; Με τα VRM της τι παίζει; Είναι ποιοτική μητρική; 

• Like 1
Δημοσ.

Ακούμπησα το χέρι στην ψήκτρα και ήταν παγωμένη όπως και ο αέρας . Ο επεξεργαστής ήταν στους 65 βαθμούς .

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που βγάζει τόσο κρύο αέρα . Με τον προηγούμενο επεξεργαστή που είχα AMD 9950 μου ζέστανε όλο το δωμάτιο στους 53 βαθμούς . Συμβαίνει και σε σας το ίδιο ?  Άμα σε σας είναι διαφορετικά θα πρέπει  να βγάλω την ψύκτρα και να την τοποθετήσω πάλι ( να βγάλω την μητρική από το κουτί για να ελέγξω το mounting kits  )

• Like 1
Δημοσ.

Ακούμπησα το χέρι στην ψήκτρα και ήταν παγωμένη όπως και ο αέρας . Ο επεξεργαστής ήταν στους 65 βαθμούς .

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που βγάζει τόσο κρύο αέρα . Με τον προηγούμενο επεξεργαστή που είχα AMD 9950 μου ζέστανε όλο το δωμάτιο στους 53 βαθμούς . Συμβαίνει και σε σας το ίδιο ?  Άμα σε σας είναι διαφορετικά θα πρέπει  να βγάλω την ψύκτρα και να την τοποθετήσω πάλι ( να βγάλω την μητρική από το κουτί για να ελέγξω το mounting kits  )

Σημερα εβγαλα την μαμα ψυχτρα για να τοποθετησω την υδροψυξη..Παρατηρησα οτι η μαμα παστα ηταν αρκετη καισε καππια σημρια ειχε βγει και εκτος του επεξεργαστη..Οχι πολυ αλλα υπηρχε ποσοτητα..Κανε ενα βγαλσιμο και δοκιμασε να βαλεις καινουργια παστα καλυτερης ποιοτητας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμμια νέα μητρική παίζει τίποτε ρε παίδες? Για Χ370. Κάπου κολλήσαμε

Επεξ/σία από BlueBlood7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...