Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ryzen, ίσως λίγο στην αρχή υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως η συμβατότητα με τα windows, μετά από ένα update ξεπεράστηκαν όλα, αλλά γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος που μπορώ να κάνω την εργασία μου γρήγορα και έγκαιρα. Βέβαια την μεγάλη διαφορά την κάνει και η M.2 ssd όχι μόνο οι επεξεργαστές 

• Like 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το cpu-z σταμάτησε να διαβάζει SPD και το Thaiphoon Burner βγάζει CRC Error .

Πάντων δεν έχω εγκαταστήσει  το AURA LIGHTING CONTROL ή κάποιο άλλο .

Το γιατί χάλασε δεν ξέρω ...

https://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=14257

Σου το εκανε χωρις να χρησιμοποιησεις κανενα απο τα rgb control προγραμματα??

Δες και στο link αναφερει καποια solution σε καποια απο τα προβληματα που εχουν δημιουργηθει μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Το πρόβλημά είναι ότι βγάζει CRC Error ( χάλασε το XMP ) 

Μοναδικός τρόπος που έχουν ανακαλύψει τα παιδιά για να διορθώσεις το πρόβλημα  είναι για γράψεις πάνω στην RAM με το  Thaiphoon Burner (το οποίο το αγοράζεις) ή rma ......

Πάντως το cpu-z κατάφερα να το διαβάζει σωστά .

Το Thaiphoon Burner  συνεχίζει να βγάζει error στην μία ram ( μάλλον θα χρειαστεί να το αγοράσω.. ) 

Δημοσ.

Το πρόβλημά είναι ότι βγάζει CRC Error ( χάλασε το XMP ) 

Μοναδικός τρόπος που έχουν ανακαλύψει τα παιδιά για να διορθώσεις το πρόβλημα  είναι για γράψεις πάνω στην RAM με το  Thaiphoon Burner (το οποίο το αγοράζεις) ή rma ......

Πάντως το cpu-z κατάφερα να το διαβάζει σωστά .

Το Thaiphoon Burner  συνεχίζει να βγάζει error στην μία ram ( μάλλον θα χρειαστεί να το αγοράσω.. ) 

Nαι το ειχα δει σε ενα σxoλιο σε youtube video το συγκεκριμενο θεμα με την λυση μεσα απο το thaiphoun burner.To θεμα ειναι απο τι συνεβη αν δεν εχεις χρησιμοποιησει asus aura,g.skill beta software και τα σχετικα...Και εγω φαντασου περιμενω ακομα να το φτιαξουν και δεν εχω φορτωσει κανενα προγραμμα rgb control απο gigabyte fusion,asus gpu aura και τα σχετικα...Περιεργο παντως οτι στην εκανε ετσι.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε εκτός . Μπορεί να  ήταν κανένα monitoring software ή asus AI Suite 3 .... 

Και ένα video με μεσαία κατηγορία κάρτα γραφικών (RΧ480) με τον R5 1600 . Πως επηρεάζει η ram 3200MHz και 3433ΜΗz στο παιχνίδι 1920x1080 very high .

(Υπάρχει λόγος να πάρεις ακριβή μνήμη με RX480 για game ?)

https://www.youtube.com/watch?v=rx8PU8D-kdU&feature=youtu.be

• Like 1
Δημοσ.

πηρα και εγω την asus x370 prime.

με 1600 και μνημες 2666

ενα προβλημα που ειδα ειναι οτι εχανε τον ssd σε ασχετους χρονους.

διαβασα καπου οτι καποιο προβλημα παιζει με το sata 1-2 οποτε απλα μην χρησιμοποιειτε αυτα τα δυο sata.

μολις τα αλλαξε σταματησε τα κουλα κατυθειαν

• Like 1
Δημοσ.

Στα πόσα MHz σου τρέχει τις ram;

2 χ 8 gb 2400αρες c15 ειναι στα 1.2 βατ τοσο τις τρεχει... τις ειχα παρει 50 ευρω απο

το εσοπ περσι το καλοκαιρι.. δεν νομιζω να αξιζει να τις αλλαξω τωρα που οι τιμες

ειναι στον θεο. οταν βρω χρονο θελω να δοκιμασω να τις ανεβασω εστω με πιο χαλαρα timing

• Like 1
Δημοσ.

2 χ 8 gb 2400αρες c15 ειναι στα 1.2 βατ τοσο τις τρεχει... τις ειχα παρει 50 ευρω απο

το εσοπ περσι το καλοκαιρι.. δεν νομιζω να αξιζει να τις αλλαξω τωρα που οι τιμες

ειναι στον θεο. οταν βρω χρονο θελω να δοκιμασω να τις ανεβασω εστω με πιο χαλαρα timing

επειδη εχουμε σχεδον ιδιο setup.

στα ποσα εχεις την cpu και με το volt?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...