1.3power Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Οταν λες δευτερη μητρικη??Αλλαξες 2 gaming 5 και σου κανει ακριβως τα ιδια??
forgotten Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Οταν λες δευτερη μητρικη??Αλλαξες 2 gaming 5 και σου κανει ακριβως τα ιδια?? εκ παραδρομης ραμ ηθελα να πω
1.3power Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 εκ παραδρομης ραμ ηθελα να πω Θεωρω απιστευτα δυσκολο να εχεις πεσει σε 2 διαφορετικες ραμ που να εχουν ασυμβατοτητα και οι 2... Απο εκει και περα ομως αν το τροφοδοτικο σου ειναι σε καλη κατασταση και χωρις προβλημα το να επεσες σε προβληματικο board ειναι ενα ενδεχομενο...Προσωπικα δεν ειχα το πραγματικο θεμα απο την στιγμη που εκανα εγκατασταση και πατησα το κουμπι να ξεκινησει... Κανε και ενα check Παλι την ψυχτρα οτι παταει σωστα και δεν στα κανει απο θερμοκρασιες αυτα..Λογικα δεν σου λεω για παστα γιατι ειχε η ψυχτρα απο κατω την ποσοτητα που επρεπε.
forgotten Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Θεωρω απιστευτα δυσκολο να εχεις πεσει σε 2 διαφορετικες ραμ που να εχουν ασυμβατοτητα και οι 2... Απο εκει και περα ομως αν το τροφοδοτικο σου ειναι σε καλη κατασταση και χωρις προβλημα το να επεσες σε προβληματικο board ειναι ενα ενδεχομενο...Προσωπικα δεν ειχα το πραγματικο θεμα απο την στιγμη που εκανα εγκατασταση και πατησα το κουμπι να ξεκινησει... Κανε και ενα check Παλι την ψυχτρα οτι παταει σωστα και δεν στα κανει απο θερμοκρασιες αυτα..Λογικα δεν σου λεω για παστα γιατι ειχε η ψυχτρα απο κατω την ποσοτητα που επρεπε. εχει παστα θερμοκρασια εναρξης 35c με arctic παστα ,το τροφοδοτικο ειναι antec gold 550w ενος ετους και χωρις θεμα σε skylake μητρικη. παει κατευθειαν επιστροφη δεν ασχολουμε αλλο...
1.3power Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Τοτε λογικα επεσες σε ελαττωματικο board...Ελπιζω να μην εχεις αλλη ταλαιπωρια εκτος απο αυτο Κανε μια ενημερωση οταν βγαλεις ακρη να ξερουμε απο τι ηταν τελικα
forgotten Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 πανω που θα σας αναρτουσα το ωραιοτατο στησιμο σε xpredator x3 red devil ηρθε η μητρικη και με σουταρε εκτος στησιματος .τωρα θα βολευτω μια μια φθηνη msi mortar και ελπιζω να μην τυχουν αλλα αναποδα...
Chief90 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Τελικά ήρθε με το 502 bios η asus prime x370 . Προς το παρόν όλα καλα Το μόνο θέμα που έχω ειναι με την ενεργοποίηση των windows (δεν έκανα φορματ). Ελπίζω να ξεσκαλώσει 10
kogos Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Με την ενεργοποίηση των windows, προσπάθησε να κάνεις activate και αφού αποτύχει πας στο troubleshooter και επιλέγεις, i recently changed hardware. Ακόμα και να μην δουλέψει μπορείς να κάνεις live chat με microsoft και θα σου λύσουν το πρόβλημα επί τόπου
Chief90 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Με την ενεργοποίηση των windows, προσπάθησε να κάνεις activate και αφού αποτύχει πας στο troubleshooter και επιλέγεις, i recently changed hardware. Ακόμα και να μην δουλέψει μπορείς να κάνεις live chat με microsoft και θα σου λύσουν το πρόβλημα επί τόπουναι το πρώτο κομμάτι το έκανα αλλα δεν πέτυχε. θα δοκιμάσω την live λύση
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 ναι το πρώτο κομμάτι το έκανα αλλα δεν πέτυχε. θα δοκιμάσω την live λύση Δοκίμασα την live λύση σε pc φίλου μου. 5 λεπτά μαξ πήρε 1
Chief90 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δοκίμασα την live λύση σε pc φίλου μου. 5 λεπτά μαξ πήρε δεν χρειάστηκε . πέρασα genetic serial (δλδ κάποιο στανταρ των win 10 ). και ξεκόλλησε. με πήγε στο account μου και με έβαλε να διαλέξω σε πιο pc άλλαξα hardware . μετά όλα coble 1
IoaZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) https://valid.x86.fr/7k2ukw Δοκιμές με ραμ στα 3.431 cl16 . Φαίνεται σταθερή ως τώρα. (πολύ νωρίς ακόμα για σωστά συμπεράσματά ... ) Επεξ/σία 14 Μαΐου 2017 από IoaZ 2
dimoskoutr Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 δεν χρειάστηκε . πέρασα genetic serial (δλδ κάποιο στανταρ των win 10 ). και ξεκόλλησε. με πήγε στο account μου και με έβαλε να διαλέξω σε πιο pc άλλαξα hardware . μετά όλα coble Το generic serial που το βρήκες φίλτατε; Τι ακριβώς είναι; Δεν το κατέχω καθόλου και θα κάνω και εγώ νέο σύστημα και επειδή θέλω να κρατήσω την άδεια των windows στο νέο pc ρωτάω...
Chief90 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 είναι απο ότι έχω καταλάβει ένα serial number που το δίνει η ms . το οποίο φυσικά αν δεν έχεις άδεια κανονική δεν γίνονται activate τα win. 1
IoaZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Το cpu-z σταμάτησε να διαβάζει SPD και το Thaiphoon Burner βγάζει CRC Error . Πάντων δεν έχω εγκαταστήσει το AURA LIGHTING CONTROL ή κάποιο άλλο . Το γιατί χάλασε δεν ξέρω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα