Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λες δευτερη μητρικη??Αλλαξες 2 gaming 5 και σου κανει ακριβως τα ιδια??

εκ παραδρομης ραμ ηθελα να πω

Δημοσ.

εκ παραδρομης ραμ ηθελα να πω

Θεωρω απιστευτα δυσκολο να εχεις πεσει σε 2 διαφορετικες ραμ που να εχουν ασυμβατοτητα και οι 2...

Απο εκει και περα ομως αν το τροφοδοτικο σου ειναι σε καλη κατασταση και χωρις προβλημα το να επεσες σε προβληματικο board ειναι ενα ενδεχομενο...Προσωπικα δεν ειχα το πραγματικο θεμα απο την στιγμη που εκανα εγκατασταση και πατησα το κουμπι να ξεκινησει...

Κανε και ενα check Παλι την ψυχτρα οτι παταει σωστα και δεν στα κανει απο θερμοκρασιες αυτα..Λογικα δεν σου λεω για παστα γιατι ειχε η ψυχτρα απο κατω την ποσοτητα που επρεπε.

Δημοσ.

Θεωρω απιστευτα δυσκολο να εχεις πεσει σε 2 διαφορετικες ραμ που να εχουν ασυμβατοτητα και οι 2...

Απο εκει και περα ομως αν το τροφοδοτικο σου ειναι σε καλη κατασταση και χωρις προβλημα το να επεσες σε προβληματικο board ειναι ενα ενδεχομενο...Προσωπικα δεν ειχα το πραγματικο θεμα απο την στιγμη που εκανα εγκατασταση και πατησα το κουμπι να ξεκινησει...

Κανε και ενα check Παλι την ψυχτρα οτι παταει σωστα και δεν στα κανει απο θερμοκρασιες αυτα..Λογικα δεν σου λεω για παστα γιατι ειχε η ψυχτρα απο κατω την ποσοτητα που επρεπε.

εχει παστα θερμοκρασια εναρξης 35c  με arctic παστα ,το τροφοδοτικο ειναι antec gold 550w ενος ετους και χωρις θεμα σε skylake μητρικη. παει κατευθειαν επιστροφη δεν ασχολουμε αλλο...

Δημοσ.

Τοτε λογικα επεσες σε ελαττωματικο board...Ελπιζω να μην εχεις αλλη ταλαιπωρια εκτος απο αυτο ;)

Κανε μια ενημερωση οταν βγαλεις ακρη να ξερουμε απο τι ηταν τελικα :)

Δημοσ.

πανω που θα σας αναρτουσα το ωραιοτατο στησιμο σε xpredator x3  red devil ηρθε η μητρικη και με σουταρε εκτος στησιματος  .τωρα θα βολευτω μια μια φθηνη msi mortar και ελπιζω να μην τυχουν αλλα αναποδα...

Δημοσ.

Τελικά ήρθε με το 502 bios η asus prime x370 . Προς το παρόν όλα καλα 

Το μόνο θέμα που έχω ειναι με την ενεργοποίηση των windows (δεν έκανα φορματ).

Ελπίζω να ξεσκαλώσει

gallery_151093_3906_4060849.jpg

• Like 10
Δημοσ.

Με την ενεργοποίηση των windows, προσπάθησε να κάνεις activate και αφού αποτύχει πας στο troubleshooter και επιλέγεις, i recently changed hardware. Ακόμα και να μην δουλέψει μπορείς να κάνεις live chat με microsoft και θα σου λύσουν το πρόβλημα επί τόπου

Δημοσ.

Με την ενεργοποίηση των windows, προσπάθησε να κάνεις activate και αφού αποτύχει πας στο troubleshooter και επιλέγεις, i recently changed hardware. Ακόμα και να μην δουλέψει μπορείς να κάνεις live chat με microsoft και θα σου λύσουν το πρόβλημα επί τόπου

ναι το πρώτο κομμάτι το έκανα αλλα δεν πέτυχε. θα δοκιμάσω την live λύση
Δημοσ.

ναι το πρώτο κομμάτι το έκανα αλλα δεν πέτυχε. θα δοκιμάσω την live λύση

Δοκίμασα την live λύση σε pc φίλου μου. 5 λεπτά μαξ πήρε :P 

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα την live λύση σε pc φίλου μου. 5 λεπτά μαξ πήρε :P

δεν χρειάστηκε . πέρασα genetic serial (δλδ κάποιο στανταρ των win 10 ). και ξεκόλλησε. με πήγε στο account μου και με έβαλε να διαλέξω σε πιο pc άλλαξα hardware . μετά όλα coble  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://valid.x86.fr/7k2ukw

Δοκιμές με ραμ στα 3.431 cl16 . 

Φαίνεται σταθερή ως τώρα. (πολύ νωρίς ακόμα για σωστά συμπεράσματά  ...  ) 

Επεξ/σία από IoaZ
  • Like 2
Δημοσ.

δεν χρειάστηκε . πέρασα genetic serial (δλδ κάποιο στανταρ των win 10 ). και ξεκόλλησε. με πήγε στο account μου και με έβαλε να διαλέξω σε πιο pc άλλαξα hardware . μετά όλα coble  

Το generic serial που το βρήκες φίλτατε; Τι ακριβώς είναι; Δεν το κατέχω καθόλου και θα κάνω και εγώ νέο σύστημα και επειδή θέλω να κρατήσω την άδεια των windows στο νέο pc ρωτάω...

Δημοσ.

είναι απο ότι έχω καταλάβει ένα serial number που το δίνει η ms . το οποίο φυσικά αν δεν έχεις άδεια κανονική δεν γίνονται activate   τα win.

• Like 1
Δημοσ.

Το cpu-z σταμάτησε να διαβάζει SPD και το Thaiphoon Burner βγάζει CRC Error .

Πάντων δεν έχω εγκαταστήσει  το AURA LIGHTING CONTROL ή κάποιο άλλο .

Το γιατί χάλασε δεν ξέρω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...