Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 4 δεν ειναι και τοσο ευκολα όσο αναφορά το θεμα κατανάλωσης και τάσης που θα χρειαστεις..Η για να το θεσω διαφορετικα θα χρειαστεις πολυ περισσοτερη ταση για 24/7 για να πας απο 3.8 στα 4 σε σχεση με αυτο που θα κερδισεις.Με το συγκεκριμενο board παντως hynix chip μνημες επαιξαν απευθειας στα 3000 και στα 3200 με OC χωρις ψαξιμο. Εγω Τελικα κατεληξα στα 3.7 με 1.25-1.26v και προς το παρον 2933 μεχρι το update του Μαιου.Μετα θα κοιταξω λιγο για OC στις μνημες.Επισης ειναι παρα πολυ σταθερο ακομα και σε λανθασμενες επιλογες στο OC.

Τι mb και ram έχεις.?

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι mb και ram έχεις.?

Οτι γραφω στην υπογραφη φιλε μου.G.Skill trident f4-3000cl15 hynix chips και την gigabyte ax370 gaming5.Μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος απο τις συγκεκριμενες επιλογες.Σιγουρα τα b-die δουλευουν καλυτερα (δεν ξερω ποσο) αλλα με τις συγκεκριμενες οταν παιζω απροβληματιστα 1 μηνα τωρα στα 3000 και με oc στα 3200 εχω μονο καποια θεματακια στο bootarisma καποιες φορες δεν μπορω να μην ειμαι ευχαριστημενος.Ειδικα στο σημειο που βρισκεται η πλατφορμα με τα οσα παιδικα προβληματα εχει.

Δημοσ.

Τα λεει ολα στην υπογραφη του.

Sorry απλά είμαι νέος στο forum και δεν έχω εγκλιματιστεί ακόμα 100%.

Οτι γραφω στην υπογραφη φιλε μου.G.Skill trident f4-3000cl15 hynix chips και την gigabyte ax370 gaming5.Μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος απο τις συγκεκριμενες επιλογες.Σιγουρα τα b-die δουλευουν καλυτερα (δεν ξερω ποσο) αλλα με τις συγκεκριμενες οταν παιζω απροβληματιστα 1 μηνα τωρα στα 3000 και με oc στα 3200 εχω μονο καποια θεματακια στο bootarisma καποιες φορες δεν μπορω να μην ειμαι ευχαριστημενος.Ειδικα στο σημειο που βρισκεται η πλατφορμα με τα οσα παιδικα προβληματα εχει.

Sorry απλά είμαι νέος στο forum και δεν έχω εγκλιματιστεί ακόμα 100%. Thanks

• Like 3
Δημοσ.

εχει παντρέψει κανείς asus PRIME X370-PRO με κάποιον R5 ?

διαβάζω στο amazon για παράπονα στο first post . οτι δεν αναγνωρίζει τους R5 το μαμα bios 

Δημοσ.

Στα περισσότερα mobo με την πρώτη έκδοση δεν έπαιζαν οι r5 γιατί ακόμα δεν είχαν βγει. Μπορείς να το δεις και στο cpu support list απο όλες τις gigabyte, msi και asus. Απλά οι αγοραστές δεν το πρόσεξαν πριν αγοράσουν. Φυσικά με bios update λύνεται το πρόβλημα

Δημοσ.

Αν ειχε bios flashback γινοταν πανευκολα αλλα δεν εχει... Πιστευω στις καινουργιες παρτιδες θα εχουν καποιο καινουργιο bios που να τους υποστηριζει αλλιως πριν την αγορα πρεπει να ρωτησεις το καταστημα που θα γινει η αγορα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ μεγαλο προβλημα μαγκωνει στο installation των windows 10 η gaming 5 ,μου χει σπασει τα νευρα ,εχω χρησιμοποιησει 2 ραμ 2133   και ενα 4αρι 2400 και παλι χωρις κανενα αποτελεσμα, μαλιστα με το τελευταιο δεν εκκινουσε καν την καρτα γραφικων ,μαπα το καρπουζι

και με bios δευτερο παλι τα ιδια,παω για msi mortar στα μισα λεφτα και αρκετα ,πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοια αστοχια

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.

πολυ μεγαλο προβλημα μαγκωνει στο installation των windows 10 η gaming 5 ,μου χει σπασει τα νευρα ,εχω χρησιμοποιησει 2 ραμ 2133   και ενα 4αρι 2400 και παλι χωρις κανενα αποτελεσμα, μαλιστα με το τελευταιο δεν εκκινουσε καν την καρτα γραφικων ,μαπα το καρπουζι

και με bios δευτερο παλι τα ιδια,παω για msi mortar στα μισα λεφτα και αρκετα ,πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοια αστοχια

αν εχεις θεμα με της μνημες δες μια sto compatibility list της kaθε εταιριας π βγαζει ραμ ποιες ειναι συμβατες με την μητρικη σου και μετα ολα κομπλε γιατι νομοιζω οτι το προβλημα ειναι οτι  κοδικος της  μνημης να μην ειναι συμβατος με την μητρικη σου !

Δημοσ.

Οι δεύτερες θα πρεπε να δουλεύουν μια και είναι στη λίστα,αντί αυτού κολλάνε το σύμπαν και την κάρτα γραφικων.για αυτό και επιστρέφει πίσω η μητρική,δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται σε μια μητρική των 200+ θα πρέπει να με απασχολεί το παιχνίδι με τις ραμ .εν τέλει ας σοβαρευτουν σε βασικά σημεία και όχι σε φωτισμούς και φανφαρες

το ψαξα περαιτερω και ειδα οτι αντιμετωπιστηκε επισης απο μερικα ατομαι ,ισως ειναι αστοχια καποιας παρτιδας αλλα εμενα με εχασε...

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εχεις δοκιμασει 2 διαφορετικα κιτ ραμ και σου κανει το ιδιο θεμα δεν νομιζω οτι ειναι η ραμ το προβλημα σου.Εκτος και αν εχεις πεσει σε τοσο ειδικη περιπτωση.

Απο εκει και περα αν εισαι σιγουρος για τροφοδοτικο και εγκατασταση λογικα επεσες σε προβληματικο Board??Με πιο bios εισαι F4??

Δημοσ.

f4 ναι ,εστησα και ξαναστησα το συστημα δυο φορες και τπτ δεν αποδωσε δοκιμασα και με backup bios, στην δευτερη μαλιστα μνημη που ειναι και supported μαγκωνε και στο bios...

τωρα πηγε στο κουτι της για επιστροφη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...