Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasosleagueoflegends είπε

Ελπιζω να μην την παρηγγειλες... Ειναι b360 intel chipset

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, tasosleagueoflegends είπε

Θα τρελαθω... τελικα δεν σκεφτομουν αυτην την mobo... αυτην ηθελα να στειλω https://www.skroutz.gr/s/15598810/Gigabyte-B450-Aorus-M-rev-1-0.html μπέρδεψα τα λινκς...

H Asrock είναι καλύτερη θεωρητικά.

Δημοσ.

Θα τρελαθω... τελικα δεν σκεφτομουν αυτην την mobo... αυτην ηθελα να στειλω https://www.skroutz.gr/s/15598810/Gigabyte-B450-Aorus-M-rev-1-0.html μπέρδεψα τα λινκς...

οποια και να παρεις αν δεν εχεις απαιτησεις την δουλεια θα στην κανει

Δημοσ.

Αυτη δεν ειναι η Gigabyte με σχεδιασμο απο Νοτια Γκανα? Αν ειναι οντως αυτη που λεω και ειμαι 90% σιγουρος οτι ειναι, το μισο Vcore VRM δεν εχει heatsink απο πανω και ο θερμιστορας που μετραει την θερμοκρασια βρισκεται κατω απο το heatsink. 

Oποτε αν την παρεις και βαλεις 2700Χ πανω βγαλτο βιντεο για να δουμε και εμεις τα πυροτεχνηματα.... Τα VRM κατω απο το Heatsink θα ειναι στους 70-80 και τα αλλα στους 140 😂😋

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

2600 θα βαλει το παιδι παιδια ,65w cpu ειναι οπου και να το βαλει μια χαρα θα παιζει (stock)

Αλλος ηταν με τον 2700Χ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Well, still the mobo's shit. Μπορει να αγορασει πολυ καλυτερες σε αυτην την τιμη :P

Σιγουρα αλλα αν βλεπεις οτι καποιος θελει αυτο που θελει πιο το νοημα ;)

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ναι σε αλλο νημα

Οπότε χωρίς oc ειμαι οκ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tasosleagueoflegends είπε

Οπότε χωρίς oc ειμαι οκ?

μια χαρα θα ειναι ,υπαρχουν καλυτερες επιλογες αλλα αφου θες αυτην οκ, την δουλεια σου θα την κανεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

μια χαρα θα ειναι ,υπαρχουν καλυτερες επιλογες αλλα αφου θες αυτην οκ, την δουλεια σου θα την κανεις.

Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσατε. Η αλήθεια είναι ότι την επέλεξα γιατί με την asrock δεν έβγαζα άκρη με τις ram...

Δημοσ.

Καλημερα παίδες,

Στην C6H έχω ξεμείνει από fan connectors, πειράζει να βάλω splitter για δυο ανεμιστήρες με 0.53Α; Θεωρητικά έχει όριο 1Α η κάθε θέση.

Τι άλλο μπορώ να κάνω; Είναι 3πιν, αλλιώς θα ξηλωνα τα 12 βολτ να τα έπαιρνα από μολεξ αν ήταν PWM. Έχει δυο άλλες θύρες που είναι για αντλίες. Να βάλω ανεμιστήρα εκεί;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλημερα παίδες,

Στην C6H έχω ξεμείνει από fan connectors, πειράζει να βάλω splitter για δυο ανεμιστήρες με 0.53Α; Θεωρητικά έχει όριο 1Α η κάθε θέση.

Τι άλλο μπορώ να κάνω; Είναι 3πιν, αλλιώς θα ξηλωνα τα 12 βολτ να τα έπαιρνα από μολεξ αν ήταν PWM. Έχει δυο άλλες θύρες που είναι για αντλίες. Να βάλω ανεμιστήρα εκεί;

Με ξερεις, αρα ξερεις και τι απαντηση θα σου δωσω....
Μεταξυ μας επειδη εισαι και ηλεκτρονικος απο οτι ειδα, σιγουρα ξερεις οτι ολα μπορουν να δωσουν κατι παραπανω απο το spec. Ειδικα σε κατι τετοιες μητρικες. Εχω ατομα παντως που εχουν και 3 fan πανω σε ενα header.

Go for it. Oσο για την PWM πατεντα δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευε. Εξαρταται αν η μητρικη βλεπει το φανακι με partial connection. Μου εδωσες ιδεα για πειραμα, ευχαριστω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...