music_lover Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Ενημερωτικά, η AMD ανέφερε ότι όλες οι x470 μητρικές έχουν περασμένα όλα τα patches για Spectre Variant 2 και Meltdown. 3
oasisAthens Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλημέρα παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο... Όλες οι μητρικές θέλουν update για να δεχθούν έναν 2600 ή μητρικές όπως η x470 τον δέχονται χωρίς update?
music_lover Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Καλημέρα παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο... Όλες οι μητρικές θέλουν update για να δεχθούν έναν 2600 ή μητρικές όπως η x470 τον δέχονται χωρίς update? Οι μητρικες με x470 τους δέχονται άμεσα. Οι x370 και b360 θα χρειαστούν bios update.
akoinonitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, music_lover είπε Οι μητρικες με x470 τους δέχονται άμεσα. Οι x370 και b350 θα χρειαστούν bios update. 12 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Καλημέρα παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο... Όλες οι μητρικές θέλουν update για να δεχθούν έναν 2600 ή μητρικές όπως η x470 τον δέχονται χωρίς update? Καποιες x370 και b350 ερχονται με περασμενα καινουρια bios ,ωστοσο πρεπει να γινει ερωτηση στο καταστημα, παρόλα αυτα νομιζω πως ειναι προτιμότερη η αγορα μια x470 λογω καλυτερης υποστηριξης μνημων. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από akoinonitos 1
oasisAthens Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Σς ευχαριστώ πολύ. Γιατί είμαι ανάμεσα σε έναν 2600 ή έναν i5 8400 και οι κυριότεροι ενδοιασμοί που έχω είναι το γεγονός ότι μια προσπάθεια που είχα κάνει προς amd πριν από 17 χρόνια περίπου είχε καταλήξει σε μεγάλη αποτυχία μιας και ζεστενοταν πάρα πολύ. Να προσθέσω ότι δεν επιθυμώ oveclocking, θέλω ένα απλό σταθερό σύστημα για ελαφρύ gaming και επεξεργασία εικόνων (ερασιτεχνική χρήση). Σας ευχαριστώ πολύ. Να υποθέσω ότι αυτά τα προβλήματα με υπερθερμανσεις έχουν λυθεί και είναι σταθεροί πλέον 1
akoinonitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Σς ευχαριστώ πολύ. Γιατί είμαι ανάμεσα σε έναν 2600 ή έναν i5 8400 και οι κυριότεροι ενδοιασμοί που έχω είναι το γεγονός ότι μια προσπάθεια που είχα κάνει προς amd πριν από 17 χρόνια περίπου είχε καταλήξει σε μεγάλη αποτυχία μιας και ζεστενοταν πάρα πολύ. Να προσθέσω ότι δεν επιθυμώ oveclocking, θέλω ένα απλό σταθερό σύστημα για ελαφρύ gaming και επεξεργασία εικόνων (ερασιτεχνική χρήση). Σας ευχαριστώ πολύ. Οτι και να παρεις δεν θα σε απογοητευσει ,ξεκινα απο το οικονομικο και μετα βαλε τα επιμερους + και - του καθε επεξεργαστη. 2
IoaZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, oasisAthens είπε Σς ευχαριστώ πολύ. Γιατί είμαι ανάμεσα σε έναν 2600 ή έναν i5 8400 και οι κυριότεροι ενδοιασμοί που έχω είναι το γεγονός ότι μια προσπάθεια που είχα κάνει προς amd πριν από 17 χρόνια περίπου είχε καταλήξει σε μεγάλη αποτυχία μιας και ζεστενοταν πάρα πολύ. Να προσθέσω ότι δεν επιθυμώ oveclocking, θέλω ένα απλό σταθερό σύστημα για ελαφρύ gaming και επεξεργασία εικόνων (ερασιτεχνική χρήση). Σας ευχαριστώ πολύ. Να υποθέσω ότι αυτά τα προβλήματα με υπερθερμανσεις έχουν λυθεί και είναι σταθεροί πλέον Άμα θέλεις cpu ( από AMD ) για να μην ασχοληθείς με OC καλύτερα να πάρεις την 2600x από ότι τον 2600 . Έχει καλύτερη ψήκτρα και λίγο παραπάνω MHz . (Δεν έχω τώρα κάποιο σύστημα από intel και δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι ) Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από IoaZ 1
The__Blade Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Παίδες έχω την MSI Μορταρ Arctic b350 και μόλις αναβάθμισα σε 2700x με latest bios. Η Ram μπορεί τώρα να επιτυγχάνει καλύτερα/χειρότερα αποτελέσματα λόγω CPU ή με κόβει η μητρική; Έχει κανείς link Με συζήτηση για ram overclocking σε 2600/2700?
ilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, The__Blade είπε Παίδες έχω την MSI Μορταρ Arctic b350 και μόλις αναβάθμισα σε 2700x με latest bios. Η Ram μπορεί τώρα να επιτυγχάνει καλύτερα/χειρότερα αποτελέσματα λόγω CPU ή με κόβει η μητρική; Έχει κανείς link Με συζήτηση για ram overclocking σε 2600/2700? Από ότι είδα για τα καλύτερα αποτελέσματα χρειάζεσαι και τα 2. Και ryzen 2xxx cpu με βελτιωμένο imc σε σχέση με πρώτη γενιά και κάποια x470 που δεν έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος που κουβαλάν οι x370. Εξαιρούνται βέβαια κάποια διαμάντια όπως η c6 hero και έχει ρίξει πολύ δουλειά η asus να τις φέρει σε σημείο να κουμπώνουν τα περισσότερα subtimings σωστά. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από ilos
cpc464 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Σημερα πυροβόλησα και εγώ, μία asus ch7 και 2700x Στις 28/4/2018 στις 8:14 ΜΜ, akoinonitos είπε Παιζουν και παιζουν και στα 3333mhz Δέν το ξέρω αυτό, όσα site κατασκευαστή κοιταξα τις hynix τις έχουν στα 3000. 1
ilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Σημερα πυροβόλησα και εγώ, μία asus ch7 και 2700x Δέν το ξέρω αυτό, όσα site κατασκευαστή κοιταξα τις hynix τις έχουν στα 3000. Oi AIBσ απλά αναφέρουν την συχνότητα λειτουργίας που θα παίξουν αν βάλεις A-XMP/DOCP ή όπως αλλιώς τα λέει ο καθένας. Αν αρχίσεις να σκαλίζεις εσύ και δοκιμάζεις πράγματα παίζουν παραπάνω και με σφιχτότερα timings αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα κατά πόσο θα είσαι stable.
akoinonitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, ilos είπε Oi AIBσ απλά αναφέρουν την συχνότητα λειτουργίας που θα παίξουν αν βάλεις A-XMP/DOCP ή όπως αλλιώς τα λέει ο καθένας. Αν αρχίσεις να σκαλίζεις εσύ και δοκιμάζεις πράγματα παίζουν παραπάνω και με σφιχτότερα timings αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα κατά πόσο θα είσαι stable. Δεν θελουν τπτ απλα αλλαζεις απο bios συχνοτητα σε 3333mhz ολα auto και παιζουν stable 3333mhz (τουλαχιστον σε 3 ατομα που ξερω εγω με 2xxx και x470)
cpc464 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν θελουν τπτ απλα αλλαζεις απο bios συχνοτητα σε 3333mhz ολα auto και παιζουν stable 3333mhz (τουλαχιστον σε 3 ατομα που ξερω εγω με 2xxx και x470) Μακάρι γιατί δέν θέλω να αλλάξω και μνήμες, έχω corsair lpx στα 3200 και έχει κάνει μιά πονηριά η corsair, στο site της msi σου λέει πως τρέχουν στα 3200 αλλά η version xxx (δέν θυμάμαι αριθμό),επειδή ο κατασκευαστής αλλάζει εταιρείες παίζει λοταρία, μπορεί να σου κάτσει hynix,micron η samsung.
akoinonitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, cpc464 είπε Μακάρι γιατί δέν θέλω να αλλάξω και μνήμες, έχω corsair lpx στα 3200 και έχει κάνει μιά πονηριά η corsair, στο site της msi σου λέει πως τρέχουν στα 3200 αλλά η version xxx (δέν θυμάμαι αριθμό),επειδή ο κατασκευαστής αλλάζει εταιρείες παίζει λοταρία, μπορεί να σου κάτσει hynix,micron η samsung. Στην ch7 δεν θα τις βάλεις? Εφοσον παιζουν στην prime x470 pro το θεωρω απιθανο να μην παιζουν στην CH7 (στο qlv της παντως δειχνει οτι υποστηριζει κανονικα τις hynix 3200)
cpc464 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Στην ch7 δεν θα τις βάλεις? Εφοσον παιζουν στην prime x470 pro το θεωρω απιθανο να μην παιζουν στην CH7 (στο qlv της παντως δειχνει οτι υποστηριζει κανονικα τις hynix 3200) Ναι αλλά στα pdf δέν βρήκα τον κωδικό τους(CMK16GX4M2B3200C16).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα