Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Καλησπέρα ,δοκιμασες να απενεργοποιησεις και να ξαναενεργοποιησεις τα led απο το bios μηπως και εφαγε καποιο σκαλωμα?

Ναι το δοκιμασα. το μονο που δε δοκιμασα ειναι να βγαλω ακομα και την μπαταρια απο τη mobo.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giogias είπε

Ναι το δοκιμασα. το μονο που δε δοκιμασα ειναι να βγαλω ακομα και την μπαταρια απο τη mobo.

Καντο και αυτο για να αποκλεισεις οτι δεν φταιει το bios

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Καντο και αυτο για να αποκλεισεις οτι δεν φταιει το bios

θα το δοκιμασω μολις γυρισω απτη δουλεια. ποση ωρα να την αφησω εκτος τη μπαταρια πριν τη ξαναβαλω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, giogias είπε

θα το δοκιμασω μολις γυρισω απτη δουλεια. ποση ωρα να την αφησω εκτος τη μπαταρια πριν τη ξαναβαλω?

Κλεισε το διακοπτη του τροφοδοτικου, πατα μια φορα το Power button ,βγαλε την μπαταρια ,μετρα μεχρι το 10 και ξαναβαλτην.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Κλεισε το διακοπτη του τροφοδοτικου, πατα μια φορα το Power button ,βγαλε την μπαταρια ,μετρα μεχρι το 10 και ξαναβαλτην.

απο χθες το βραδυ  εχω κλεισει το διακοπτη και εχω βγαλει το καλωδιο απο το τροφοδοτικο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giogias είπε

απο χθες το βραδυ  εχω κλεισει το διακοπτη και εχω βγαλει το καλωδιο απο το τροφοδοτικο.

Οκ τοτε βγαλε μονο την μπαταρια

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οκ τοτε βγαλε μονο την μπαταρια

οκ θα το δοκιμασω. αποτι βλεπω εχεις την ιδια mobo. εχεις φορτωσει λεντ κλπ πανω? διαβασα στο μανουαλ μεχρι 2 μετρα ταινια.

Δημοσ.
3 hours ago, devil-ji said:

Και εγω με asrock ab350m pro4.

To πιο stable bios για μενα ειναι το 3.30. (3066 μνημες)

Δοκιμασα 4.50 αλλα τζιφος.

Στο 4.60 πιανει και 3200 χωρις προβληματα σε εσας?

3200 έχω από την 3.00 version. Έχω δοκιμάσει όλα τα bios και σε όλα παίζει μια χαρά η ραμ στα 3200 χωρίς θέματα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

3200 έχω από την 3.00 version. Έχω δοκιμάσει όλα τα bios και σε όλα παίζει μια χαρά η ραμ στα 3200 χωρίς θέματα. 

Κατεβαζει και ρολογια με το τελευταιο bios δηλαδη?

Αν ναι θα το περασω και εγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την Taichi τίποτα ακόμα από νέο bios.

Ως τώρα είμαι εδώ με cpu μπανανίτσα. Με τον ίδιο cpu δεν μπορούσα να μείνω σταθερός με strix 350f ούτε στο 1.34v στα 3.8ghz. 

4wE72Ai.jpg.d3281f379d67c4b82c919cfb7f97a5dc.jpg

Επεξ/σία από godslayerxp
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω προσπαθω να καταλαβω αν επεσα σε μπανανα cpu η ειναι η 350f για πεταμα :P

3.8 στα ~1.35, παραπανω δεν παει ουτε για αστειο

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
4 ώρες πριν, godslayerxp είπε

Για την Taichi τίποτα ακόμα από νέο bios.

Ως τώρα είμαι εδώ με cpu μπανανίτσα. Με τον ίδιο cpu δεν μπορούσα να μείνω σταθερός με strix 350f ούτε στο 1.34v στα 3.8ghz. 

4wE72Ai.jpg.d3281f379d67c4b82c919cfb7f97a5dc.jpg

Ποση ταση θελει για τα 3.9 ? llc?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ποση ταση θελει για τα 3.9 ? llc?

1.40v στο bios, 1.408v στο cpuz και το πραγματικό vcore πάει 1.375v (hwinfo), με llc 3... αν και στην taichi οι περισσότεροι προτείνουν llc 2 το οποίο είναι αντίστοιχο με το llc 4 της asus. Παρατηρούν την πιο "smooth" συμπεριφορά από τις διαθέσιμες επιλογές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...