Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kogos είπε

Καμία λύση για να ενεργοποιήσουμε το rapid mode που έχουν οι samsung ssd μέσω του samsung magician σε ryzen έχει κανείς? Από ότι είδα σε intel λειτουργεί, ενώ με το τελευταίο magician δεν λειτουργεί σε ό,τι ryzen κι αν το έβαλα...

Έχει βγάλει η AMD του fuzedrive που στην ουσια κάνει το ίδιο και καλύτερα  με οποιονδήποτε ssd.

http://www.tomshardware.com/news/amd-fuzedrive-fuzeram-enmotus-ryzen,36368.html

http://www.enmotus.com/amd

Για ψάξου λίγο.

1 ώρα πριν, kogos είπε

Καμία λύση για να ενεργοποιήσουμε το rapid mode που έχουν οι samsung ssd μέσω του samsung magician σε ryzen έχει κανείς? Από ότι είδα σε intel λειτουργεί, ενώ με το τελευταίο magician δεν λειτουργεί σε ό,τι ryzen κι αν το έβαλα...

Δεν το υποστηρίζει η samsung σε amd πλατφόρμες.

Αντίθετα η crucial το δικό της το υποστηρίζει σε AMD. 

Επεξ/σία από adtakhs
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Σε εμενα ενεργοποιειται το rapid mode, συμφωνα με τις μετρησεις ειναι οκ δεν ξερω ωστοσο αν υπαρχει καποιο αλλο θεμα που δεν το βλεπω.

Έχεις το τελευταίο magician 5.x??? Εγώ σε samsung 850 evo δεν ενεργοποιείτε και βγάζει μήνυμα το magician οτι δεν υποστηρίζεται

Ποιον δίσκο έχεις εσύ?

Είχα crucial ο πόντιος και προτίμησα να κρατήσω των samsung

Επεξ/σία από kogos
Δημοσ.

Λοιπόν πέρασα το BIOS 3803 σε Asus X370 Pro και πέρα από το downclock στο cpu χωρίς P States, πλήρης απογοήτευση. Ίδιο, για να μην πω χειρότερο RAM overclock, μου πετάει errors σε ότι δοκίμασα. Παίζει να πρέπει να ψαχτώ κι άλλο με τα timings, αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, kogos είπε

Έχεις το τελευταίο magician 5.x??? Εγώ σε samsung 850 evo δεν ενεργοποιείτε και βγάζει μήνυμα το magician οτι δεν υποστηρίζεται

Ποιον δίσκο έχεις εσύ?

Είχα crucial ο πόντιος και προτίμησα να κρατήσω των samsung

Εχω το προτελευταιο, 5.1.0v

Και εγω τον 850 evo εχω. Και εμενα μου γραφει οτι δεν υποστηριζεται και για ασυμβατοτητα με τους asmedia drivers αλλα δουλευει κανονικα. Δεν ξερω βεβαια αν σε συγκεκριμενες εργασιες παρουσιαζει προβλημα.

Και για του λογου το αληθες

5a6dd289ea64a_.png.dcc977ba09e14e7f33bb9ee4d5946ab3.png

5a6dd33b5af2e_.png.9bd7e118f36a47ddecd1052fca33ee1a.png

12 λεπτά πριν, LambisElef είπε

Λοιπόν πέρασα το BIOS 3803 σε Asus X370 Pro και πέρα από το downclock στο cpu χωρίς P States, πλήρης απογοήτευση. Ίδιο, για να μην πω χειρότερο RAM overclock, μου πετάει errors σε ότι δοκίμασα. Παίζει να πρέπει να ψαχτώ κι άλλο με τα timings, αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος.

Τζιφος η υποθεση δλδ? ουτε αν τσιμπισεις λιγο την ταση των ram?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τσίμπησα μέχρι 1.45v τη RAM, μέχρι 1.1v το SOC, τζίφος. Παίζει να φταίνε τα settings, δεν πρόλαβα να δοκιμάσω και κάθε συνδυασμό (1T GDM on, 1T GDM off, 2T) με κάθε συχνότητα και timing.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, LambisElef είπε

Τσίμπησα μέχρι 1.45v τη RAM, μέχρι 1.1v το SOC, τζίφος. Παίζει να φταίνε τα settings, δεν πρόλαβα να δοκιμάσω και κάθε συνδυασμό (1T GDM on, 1T GDM off, 2T) με κάθε συχνότητα και timing.

Δοκιμασες  απλα ενεργοποιησεις το docp και να ανεβασεις μονο το dram voltage στα 1.375?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δοκιμασες  απλα ενεργοποιησεις το docp και να ανεβασεις μονο το dram voltage στα 1.375?

Από τα πρώτα πράματα που δοκίμασα :P Ούτε καν στα windows μπήκε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LambisElef είπε

Από τα πρώτα πράματα που δοκίμασα :P Ούτε καν στα windows μπήκε

Αν εχεις ορεξη καποια στιγμη τραβα μια φωτο η σωσε ss απο τα timings που σου βαζει η μητρικη για τα 3200

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LambisElef είπε

Με την ιδια μητρικη και 1600 το παρατηρησα οτι πλεον ριχνει απο μονος του συχνοτητα σε κατασταση αδρανειας.....Για ram στα 3200mhz πεταει error αμεσως παντως οποτε καμια βελτιωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Inler είπε

Με την ιδια μητρικη και 1600 το παρατηρησα οτι πλεον ριχνει απο μονος του συχνοτητα σε κατασταση αδρανειας.....Για ram στα 3200mhz πεταει error αμεσως παντως οποτε καμια βελτιωση

Και εγω δεν μπορω με τπτ να κανω τις δικες μου να δουλεψουν στα 3333mhz ταβανι τα 3266mhz ,ολο και πιο κατω μας παει μου φαινεται μηπως να γυρισουμε στο παλιο καλο 812 ή 902 ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
On 1/27/2018 at 3:59 PM, UsualSuspect__ said:

Όχι, όπως είσαι πέρνα το.

On 1/27/2018 at 3:53 PM, haris013 said:

τώρα είμαι 4.30, πρέπει να γυρίσω σε 3.40 και μετά 4.60 ή μπορώ από 4.30 να πάω 4.60?

Και εγω με asrock ab350m pro4.

To πιο stable bios για μενα ειναι το 3.30. (3066 μνημες)

Δοκιμασα 4.50 αλλα τζιφος.

Στο 4.60 πιανει και 3200 χωρις προβληματα σε εσας?

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομάδα. εστησα και εγω το καινουριο μου pc me ryzen 1800x, asus prime x370 pro , G.skill 16gb 3200 κλπ.

θα σας παραθεσω το προβλημα μου και αν υπαρχει καποιος που ειχε ιδια εμπειρια η γνωριζει κατι ας μου πει. ο Υπολογιστης δουλεψε αψογα μεχρι την τριτη μερα το βραδυ που κατεβαζα ενα τορρεντ και τον αφησα μετα το κατεβασμα να κλεισει μονος του.ξυπναω το πρωι ανοιγω τον υπολογιστη και δε βλεπω να αναβουν τα led της μητρικης οπως επισης τα led strip και ενα rgb fan που επαιρναν απο την υποδοχη rgb της μητρικης. Εως τωρα εχω δοκιμασει τα παντα οτι εχω δει σε ξενα forum γιατι ελλαδα δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο προβλημα. επικοινωνισα με το σερβις της asus και περιμενω απαντηση. οι ram που οι trident rgb δουλευουν κανονικα και μεσα απο aura. τα led της μητρικης και η εξοδος σε λεντοταινια κλπ δεν δουλευουν. απεγκατεστησα τα παντα μεχρι και το προγραμα του razer μηπως και σκαλωνε το aura αλλα τιποτα.. κατα τα αλλα δουλευει αψογα..

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, giogias είπε

Καλησπερα στην ομάδα. εστησα και εγω το καινουριο μου pc me ryzen 1800x, asus prime x370 pro , G.skill 16gb 3200 κλπ.

θα σας παραθεσω το προβλημα μου και αν υπαρχει καποιος που ειχε ιδια εμπειρια η γνωριζει κατι ας μου πει. ο Υπολογιστης δουλεψε αψογα μεχρι την τριτη μερα το βραδυ που κατεβαζα ενα τορρεντ και τον αφησα μετα το κατεβασμα να κλεισει μονος του.ξυπναω το πρωι ανοιγω τον υπολογιστη και δε βλεπω να αναβουν τα led της μητρικης οπως επισης τα led strip και ενα rgb fan που επαιρναν απο την υποδοχη rgb της μητρικης. Εως τωρα εχω δοκιμασει τα παντα οτι εχω δει σε ξενα forum γιατι ελλαδα δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο προβλημα. επικοινωνισα με το σερβις της asus και περιμενω απαντηση. οι ram που οι trident rgb δουλευουν κανονικα και μεσα απο aura. τα led της μητρικης και η εξοδος σε λεντοταινια κλπ δεν δουλευουν. απεγκατεστησα τα παντα μεχρι και το προγραμα του razer μηπως και σκαλωνε το aura αλλα τιποτα.. κατα τα αλλα δουλευει αψογα..

Καλησπέρα ,δοκιμασες να απενεργοποιησεις και να ξαναενεργοποιησεις τα led απο το bios μηπως και εφαγε καποιο σκαλωμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...